Tomek9248 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autyzm Ryvers oddany za 2 picki, a nie z dwoma pickami. Co się dzieje. Cm ładnie się pozbył obssernego dupska Melo i tego co po nim zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 To ja w swietle ostatniego dealu powiem, ze jakby ktos chcial kupic ode mnie MCW za pick 2022 to sprzedaje od reki. Nie musi nawet dorzucac dobrego PFa i picku 2 rundowego, ale mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 To chyba najwieksza kradziez jaka tu widzialem od kiedy prowadze Sote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przesadzacie chyba trochę. Rivers nie jest taki słaby, chociaż faktem jest, że to człowiek morza powinien dorzucać picki, a nie odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 nie rozumiem o co Ci chodzi TJa dostałem jako wrzut w trejdzie, a Dedmona sobie wyjąłem w FA i ich teraz zamieniam na długoterminowe assety w postaci picka i gracza z jakimś tam potencjałem, który zostaje na kontrakcie przez 2,5 roku do tego uwalniam slot w rosterze i nie zapycham długoterminowo się złymi kontraktami Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem. W żartobliwie sposób dałem do zrozumienia taki oto paradoks: Gdyby taki trade lub taki jak zrobił człowiek morza, zrobił Eryko to zapewniam, że inaczej podeszlibysmy do tematu i byłoby veto. Moja osobista opinia jest taka, że te dwa trady są bardziej nierówne niż ten zawetowany Nurkic za Bama. Nurkic lepszy niż Dedmon, ale RFA a Bam pokazał niezłą próbkę i mogę zrozumieć, że ktoś się na niego napalił w przeciwieństwie do Jonesa. Taki paradoks. Bez urazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 a trójstronne wymiany nie muszą być takie, że każdy każdemu coś oddaje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 a trójstronne wymiany nie muszą być takie, że każdy każdemu coś oddaje ?? Pytałem. Zostało mi powiedziane, że nie. Natomiast mozemy to bardzo prosto obejśc w tym wypadku i podzelic na 3 trejdy, wiec to by byla tylko sztuka dla sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) W trjstronnych domyślnie przyjmujemy, że jest wsadzany stash jakiegoś bolka z europy z 2001 roku, ale juz tego nie piszemy bo nie ma po co to samo proponowałem odnośnie picków top55 protected żeby ich nie przenosić bo też sztuka dla sztuki @Tecu Dedmon ma fajny sezon ale właśnie dlatego starałem się za niego wyłudzić 1st roundera póki mogę i pogorszyć nieco skład. Poza tym Dedmon to gracz win now, a ja w playoffach to będę najwcześniej za 2 lata kiedy mu będzie kontrakt spadał. D. Jones to projekt ale mam czas, żeby mu się przyjrzeć i tak jak mówiłem koleś stracił cały rok przez kontuzję, po czym wyszedł w lidze letniej i można powiedzieć, że się wyróżniał. Nie muszę mówić, że ostatnie picki Warriors w tym przedziale (Bell, McCaw) były trafione, więc dlaczego z Jonesem ma tak nie być. GSW się rzadko myliło w drafcie ostatnio. aha no i dodam, że Duncan i LeRoux, którzy chodza na każdy mecz GSW zawze byli bardzo pochlebni na jego temat, dla mnie krótka próbka z ligi letniej też coś tam mówi https://www.youtube.com/watch?v=5XUzr4JlZc0 Edytowane 4 Stycznia 2018 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Jest specjalne miejsce w piekle dla ludzi, którzy mając w składzie Haywarda i Goberta na długich umowach idą w przebudowę. człowiek morza strzyże równo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Jest specjalne miejsce w piekle dla ludzi, którzy mając w składzie Haywarda i Goberta na długich umowach idą w przebudowę. człowiek morza strzyże równo. Jest okazja na szybką przebudowę, a nie walka o 2.rundę/WCF max, to korzystam z okazji Bell, Murray fajni prospekci, a picki zawsze przydatne assety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przeceniacie assety, będziesz potem marzył, by z jednego takiego talenciaka wyciągnąć gracza klasy Goberta. Hayward musi czuć się fatalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przeceniacie assety, będziesz potem marzył, by z jednego takiego talenciaka wyciągnąć gracza klasy Goberta. Hayward musi czuć się fatalnie. dobrze wiem, że kochasz C jestem zadowolony z wymiany i uważam, że te assety, które dostałem bardziej posłużą mi w przyszłości niż Gobert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przeceniacie assety, będziesz potem marzył, by z jednego takiego talenciaka wyciągnąć gracza klasy Goberta. Hayward musi czuć się fatalnie. Powiem tak, Ja w ten transfer po kontuzji Goberta bym nie wszedł, ale byłem umówiony z MJ1 więc przyklepaliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) no c_m kombinowal na piętnaście frontów z tysiącami wariantów i się udało w końcu, gratuluję zakup sarica mi się podoba najbardziej w sumie.. masz fajny i młody trzon trochę pg brak ale chooy.. mam pytanie co do mojego zestashowanego korkmaza, jak mogę go teraz podpisać po tym trade ?? tylko two way ? Edytowane 4 Stycznia 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 btw jakieś strasznie gówniane (czcionka etc) rzeczy w swym arkuszu (Utah) porobiłeś, źle to wygląda. czteroletnia umowa dla bodajże 26 picku (nie pamiętam czy z 24 czy z 26 poszedł) wg rookie scale z 2017 roku jak chcesz go teraz już podpisać. widzę właśnie, że coś słabo to wygląda i się pogubiłem z waluta i mi nie zlicza dobrze ile wydaje na graczy jak ktoś by to ogarnął, byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 btw jakieś strasznie gówniane (czcionka etc) rzeczy w swym arkuszu (Utah) porobiłeś, źle to wygląda. czteroletnia umowa dla bodajże 26 picku (nie pamiętam czy z 24 czy z 26 poszedł) wg rookie scale z 2017 roku jak chcesz go teraz już podpisać. a jesteś pewien czy mam na to kasę? bo mam tylko 800k przed trade, a nie wiem ile w sumie lyles kosztuje, bo zniknął już z arkusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Łoooo panie, Sota poddaje sezon. Sota in: Temple + Snell + gorszy z 1st round 76ers/Houston 76ers in: Ibaka + 2nd round Minnesota 2022 Czyżby Qcin leciał w rebuild? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Musieli coś zrzucić, w tym momencie donikąd zamierzali. Inna sprawa, że Ibaka grudzień miał świetny, ale ja też bym go oddał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 czy może ktoś potwierdzić czy trey lyles ma team option na przyszły rok? w arkuszu z sygnaturki Tomka jest tam przyszly rok na niebiesko, nie wiem jak było w normalnym arkuszu, bo tecu już pozmieniał, a na hoopshype nie ma wzmianki o tym żeby był to team option. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 czemu poddaje? Barnes wroci do s5, bedzie grany small ball a do tego kilka baniek zaoszczedzonych ☺ bez przesady! na 4/5 to mam za duzy scisk by trzymac Ibake z 22 bankami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi