MJ1 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wracając raz jeszcze (mam nadzieję, że ostatni ) do wymiany IND-BOS - to, że jedna ze stron łatwo się zgadza na deal, słabo negocjując jak Eryko (RA to opisał) w tym przypadku nie daje powodów do weta - idąc tym tokiem myślenia każdy deal byłbym wetowalny, bo ktoś według nas coś zyskuje, ktoś gorzej negocjuje Boston oddał sporo, ale czy OKC w realu nie oddała sporo za George'a? Oladipo, który jest All-Starem i prospekt Sabonis - kto by się tego spodziewał od razu po wymianie, gdy wszyscy mówili OKC wygrało ;p tu może być podobnie - pick będzie niski, a Fultz to póki co niewiadoma ze zdrowiem (nie mówię, że nic z niego nie będzie, ale póki co wartość transferową ma słabą, tym bardziej przydatność dla kontendera), a George może zostanie przy ECF a może więcej C's? Czekam na kolejne wymiany i na polowanie na Spencera D na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Po co Ci ten beznadziejny Waiters na wyższej umowie, SlaKB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 To jest w sumie dobre pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 1,6 mln nie robi mi różnicy, a liczę na to że Waiters będzie miał lepszą drugą część sezonu. W przypadku Younga nie ma na co liczyć bo więcej minut on nie dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) wiesz to troche tak jak ty z ujawnianiem niedotrzymania przez kogos slowa C_M mógł zrobić to sam jak miał o coś do kogoś pretensje, to byla ich sprawa, miedzy nimi, ale ty musiales wjebac sie miedzy wódkę i zakąskę nie wiem czy wiesz, ale nawet nie napisałeś prawdziwej oferty, najważniejszego mojego assetu nie wpisałeś a drugi grajek to w ogóle nie istnieje więc uprzejmie teraz to napisz precyzyjnie, bo właśnie przeszacowałeś wartość Bledsoe (już c*** czy to dobrze czy nie) coś tam było jeszcze o nieomylności, weź się Ronnie zastanów czasem... Edytowane 2 Stycznia 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jak ktoś jest zainteresowany Tylerem Johnsonem, który ostatnio jest bardzo gorący to zapraszam.Henson, który boryka się z chyba dość niesprawiedliwą opinią, bo de facto gra na miarę swojego kontraktu również na sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Waiters to upgrade nad Youngiem, więc sportowo slaKB na pewno zyskał. Dziwna decyzja Januarego moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ogłaszam następujący deal: GSW in: D.Dedmon, TJ McConell PHX in: K.Looney, D.Jones, Z.Pachulia, A.Morrow + GSW 2019 1st unprotected PHX waive: Z.Pachulia, A.Morrow A mniej więcej co chciałeś uzyskać tym BTPH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A mniej więcej co chciałeś uzyskać tym BTPH? Ja odpowiem, bo Hurd poszedł jakiś film oglądać. Chciał bardzo dostać Damiana Jonesa i przekomarzania w tym temacie toczyły się dosłownie od dnia, w którym podpisał Dedmona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ja odpowiem, bo Hurd poszedł jakiś film oglądać. Chciał bardzo dostać Damiana Jonesa i przekomarzania w tym temacie toczyły się dosłownie od dnia, w którym podpisał Dedmona. To spokojnie można w takim razie zgłosić wniosek o objęcie menedżera Suns ochroną przed trajdami jako niespełna rozumu oraz zawetować ten trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) W ogóle tak rzadko ruszam te wymiany (może z lenistwa, może z braku czasu) że aż mi się tematy pomyliły więc uzupełniam: Zaza dFG: 55% Dedmon dFG: 39% Dwie maskotki w drużynie to za dużo. Z kronikarskiego obowiązku, TJ McConnell w Philly 24 minuty 7 pkt / 3 zb. / 5 ast i 1 steal. 53% FG 40% 3p To spokojnie można w takim razie zgłosić wniosek o objęcie menedżera Suns ochroną przed trajdami jako niespełna rozumu oraz zawetować ten trade Dzięki, chyba pierwszy raz nie spadła na mnie fala krytyki za trade tu. Może to kwestia czasu Hurd po prostu wierzy w Jonesa mocno i ma czas w niego inwestować. Ja też wierzyłem w niego dlatego do pewnego momentu nie chciałem w ogóle oddać, ale niestety czasu na to nie mam więc musiałem zmienić podejście. BTS: nawet nasza konwersacja na PM ma tytuł "Damian Jones" Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A mniej więcej co chciałeś uzyskać tym BTPH? wierzę w Jonesa, dostaję pick w pierwszej rundzie (niski bo niski ale zawsze to asset), czyszczę roster pod aktualne FA i pozbywam się startera (Dedmona) oraz solidnego rolesa (TJa). dzięki czemu moge trochę podsmarować gąsiennice ww czołgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Chyba podsypać jakimś piachem gruboziarnistym, bo Ci to duo Dedmon + Booker trochę przewagi nad Nets i Kings zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 To spokojnie można w takim razie zgłosić wniosek o objęcie menedżera Suns ochroną przed trajdami jako niespełna rozumu oraz zawetować ten trade nie rozumiem o co Ci chodzi TJa dostałem jako wrzut w trejdzie, a Dedmona sobie wyjąłem w FA i ich teraz zamieniam na długoterminowe assety w postaci picka i gracza z jakimś tam potencjałem, który zostaje na kontrakcie przez 2,5 roku do tego uwalniam slot w rosterze i nie zapycham długoterminowo się złymi kontraktami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) jeszcze kilka słów dlaczego Jones to mój ulubieniec - zajebisty rozmiar vs szybkość - kawał luja z niego ale jest całkiem skoordynowany - bardzo dobry touch jesli chodzi o kończenie - super instynkt jako rim protector - rzut nad którym można pracować, trafiał w d-league nawet trójki z tego co kojarzę - stracił cały 1szy przez kontuzję rok dlatego nic o nim nie wiemy, aktualnie się nie może przebić bo GSW mają Bella i dwóch miśków, ale zobaczymy za rok jaka będzie sytuacja jak looney spadnie i Zaza się postarzeje zupełnie no, to tyle, jaram się! https://www.youtube.com/watch?v=L8N8vgZjWUQ Edytowane 3 Stycznia 2018 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A nikt nie jest chętny na picki spurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Naprawdę ktoś wziął Riversa i jeszcze dopłacił do niego pickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Trejd był na początku grudnia ugadany, nie chciałem się wycofywać, teraz za Nikolę bym otrzymał więcej. A Rivers jest ok. Takie picki to nic, grożą takim Rabbem czy Frankiem, których muszę hodować, brrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Dokładnie - tak jak pisałem c_m, teraz bym na to nie poszedł. Błąd zrobiłem, że ugadałem to, gdy Nikola był połamany. A Rivers miewał mecze z 30 +, i to przeciwko Hardenowi A w 2022 r. nie wiem, czy ja tu w ogóle będę, wręcz powątpiewam... Edytowane 4 Stycznia 2018 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Rozumiem bulek ze ugadales deal jak Mirotic byl kontuzjowany. Teraz przejales Riversa ktory nie gra a za chwile c_m zgarnie kolejny pick za Miroticia. Podsumowujac, NYK oddajac Melo pozyskali za niego 2/3 pierwszorundowe picki!!!! Szal brawa dla czlowieka ;-) Edytowane 4 Stycznia 2018 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi