Alonzo Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 7 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): Atl - Mil Atl in - Maxi Kleber Atl out - Aaron Holiday Mil in - Aaron Holiday Mil out - Maxi Kleber @nizina Godzinę temu, nizina napisał(a): Potwierdzam Niestety Panowie po czasie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego No to cipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Godzinę temu, Szulim napisał(a): Koperty Bulls 76ers - Bulls 76ers out: Tyler Kolek, Mason Plumlee 76ers in: Jase Richardson Bulls out: Jase Richardson Bulls in: Tyler Kolek, Mason Plumlee Heat - Bulls Heat out: Jake LaRavia, Kelly Oubre jr Heat in: Saddiq Bey Bulls out: Saddiq Bey Bulls in: Jake LaRavia, Kelly Oubre jr Hawks - Bulls Hawks out: Steven Adams, Johny Furphy, ATL 1st '28, 2nd: ATL '28 i ATL '30 Hawks in: Saddiq Bey Bulls out: Saddiq Bey Bulls in: Steven Adams, Johny Furphy, ATL 1st '28, 2nd: ATL '28 i ATL '30 Bulls - Kings Bulls out: Jase Richardson Bulls in: Brundo Fernando, Isaac Jones, 2nd Chi'29 Sac out: Brundo Fernando, Isaac Jones, 2nd Chi'29 Sac in: Jase Richardson Bulls - Hornets Bulls out: Jase Richardson Bulls in: Sandro Mamukelashvili, Tristen Newton, 2nd CHI '26 Hornets out: Sandro Mamukelashvili, Tristen Newton, 2nd CHI '26 Hornets in: Jase Richardson @Pablo81 jak na moje miami. chicago gra o wynik i nie ma swojego picku, dlatego oferta hawks bez sensu (do tego to bardzo slaby pick) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca @Pablo81 ja bym brał Hornets ze względu na Mamukalashvili Aczkolwiek Bey ładnie się odbudował i dobra przebitka z ujemnego assetu na zgarnięcie niezłego pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Mocna dopłata Hawks ale z drugiej strony atakują finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca to są tzw niezłe jaja i wypaczenie gry imo baaardzo dawno nie było tak jaskrawej niesprawiedliwosci 11 minut temu, ignazz napisał(a): Mocna dopłata Hawks ale z drugiej strony atakują finał. w czym mocna. w 28-30 piccku i 57-60? to c***ooferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Pick jest za trzy drafty, a Ty już go określasz z dokładnością do trzech miejsc? Poza tym Adams mi się przyda w następnym sezonie do rotacji, bo na SF mam akurat sporo graczy. I ten młody może po acl coś pogra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 6 minut temu, człowiek...morza napisał(a): to są tzw niezłe jaja i wypaczenie gry imo baaardzo dawno nie było tak jaskrawej niesprawiedliwosci w czym mocna. w 28-30 piccku i 57-60? to c***ooferta Z drugiej strony Sadiq Bey 6 razy spotkał się z KaT i wyglądał więcej niż przyzwoicie. 19,8/7,2/3,8 na 50% za trzy. Co ważne czysto bronił. A biegał w gorszych zespołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Dokładnie, nie skreślałbym tego picku przy zdrowiu Wemby i Jamala Murraya, którzy mają chroniczne problemy z kontuzjami i one będą się odnawiać. Zresztą na podobnej podstawie oddałem do Hawks NAWa Tylko fillery wyjąłem lepsze, ale nie byłem na musie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Orlando Magic moim zdaniem mają problem Teraz, MarcusCamby napisał(a): Dokładnie, nie skreślałbym tego picku przy zdrowiu Wemby i Jamala Murraya, którzy mają chroniczne problemy z kontuzjami i one będą się odnawiać. Zresztą na podobnej podstawie oddałem do Hawks NAWa Tylko fillery wyjąłem lepsze, ale nie byłem na musie. Dokładnie tak. Jest to jednak wyciągnięcie Unprotected za jakiś czas i to w sytuacji mocno przymusowej. @Pablo81 @24kobe8 świetny wspólny deal. Co ważne tak buduje się relacje i tu gm Bulls mający głowę otwartą do wymian mocno zbliżył się do orbity Hawks. Oba zespoły mają inny time line więc może być współpraca wzorcowa. Podoba mi się tu zdecydowanie GM Hax. @człowiek...morza nie pitol w rozliczeniu poszły jeszcze 2x2rd. A to o 2 więcej niż posiadasz w najbliższych 6 latach ;)))))))) No chyba że szablon jest uzupełniany bo widzę 4 kreski i 2 miejsca puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 5 minut temu, ignazz napisał(a): Orlando Magic moim zdaniem mają problem Dokładnie tak. Jest to jednak wyciągnięcie Unprotected za jakiś czas i to w sytuacji mocno przymusowej. @Pablo81 @24kobe8 świetny wspólny deal. Co ważne tak buduje się relacje i tu gm Bulls mający głowę otwartą do wymian mocno zbliżył się do orbity Hawks. Oba zespoły mają inny time line więc może być współpraca wzorcowa. Podoba mi się tu zdecydowanie GM Hax. @człowiek...morza nie pitol w rozliczeniu poszły jeszcze 2x2rd. A to o 2 więcej niż posiadasz w najbliższych 6 latach ;)))))))) Wiedząc, że ten Bey w Hawks może sporo zamieszać, mogłem jeszcze coś wycisnąć z tej wymiany, ale oferta wydawała mi się od początku uczciwa, więc nie naciskałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Gość jest ostatnio w gazie, 42…24 punkty … wali trójkę w okolicach. 40-50%. Kapitalizacja za ostatni miesiąc wzorcowa. I u nas ma on uznaną markę i dobrą opinię w obronie. Win win Niestety wymiana nie przechodzi. Bo GM zaakceptował ofertę Heat pisemnie ;)))))) Dobrze że odpisałem i zatrzymałem to szaleństwo W dniu 2.03.2026 o 08:31, Pablo81 napisał(a): Wybieram ofertę Heat. Zapraszam też innych GM do ocieplenia stosunków ze spurs. Czasem już sama możliwość że pojawi się oferta od spurs pomoże wam uzyskać dobry zwrot A jak każdy już wie. Ze mną nie można przegrać wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 53 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): mo baaardzo dawno nie było tak jaskrawej niesprawiedliwosci dawno, to jakieś 12-14h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca @Pablo81 @24kobe8 Wrzućcie Wasz deal normalnie w temacie z Wymianami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Wszyscy zadowoleni a chyba najbardziej@Braveheart22, który ma pick Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 15 minut temu, LONGER01 napisał(a): Wszyscy zadowoleni a chyba najbardziej@Braveheart22, który ma pick Bulls. Bulls zostali z Kuzma, Christiem i Huerterem. Te 1-2 W mniej wprowadzą w prawdziwą euforię GMa Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Bulls zostali z Kuzma, Christiem i Huerterem. Te 1-2 W mniej wprowadzą w prawdziwą euforię GMa Clippers. Przy tak niewielkich różnicach w bilansach, jedno zwycięstwo mniej spowoduje że spadniesz za Cavs, Grizzlies i Blazers. Euforia Brave'a w pełni uzasadniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 10 minut temu, LONGER01 napisał(a): Przy tak niewielkich różnicach w bilansach, jedno zwycięstwo mniej spowoduje że spadniesz za Cavs, Grizzlies i Blazers. Euforia Brave'a w pełni uzasadniona. Jak niewiele potrzeba do szczęścia Ja tam liczę na Kyle'a, Maxa, którzy mocno weszli w T3. Więc źle to nie wygląda. W skrócie: Bey większym zyskiem dla Hawks niż strata dla Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca 4 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Jak niewiele potrzeba do szczęścia Ja tam liczę na Kyle'a, Maxa, którzy mocno weszli w T3. Więc źle to nie wygląda. W skrócie: Bey większym zyskiem dla Hawks niż strata dla Bulls. No tak przecież Kuźma to ten sam poziom co Bey, logisch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca 6 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): No tak przecież Kuźma to ten sam poziom co Bey, logisch. 22/6.8/3/0.2/0.9 efg%497 - 17.6/6.6/3.5/0.5/0.8 efg%539. Rozumiem, że sprzedałem Beya w szczytowym momencie, ale nie róbmy z niego Allstara. Ja wiem, że na potrzeby dyskusji, podobnie jak z Aytonem, zaraz się okaże, że oglądałeś każdy mecz Beya i Kuzmy i powołana się na swój eyetest. Poprosiłbym jednak o jakąś statystykę :);Ja oglądałem Kuzme i wyglądał co najmniej przyzwoicie w ataku, w drużynie, w której w tym sezonie w ofensywie panuje absolutny chaos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi