LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): chyba że tam go celowo maglujecie na PW. że niby ja i kto jeszcze, że niby w jakim celu? znowu W11 przedawkowałeś? 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Kolejny raz fatalnie zachowanie Smoku z Twojej strony. misiu, ja słowem nie wspomniałem o tym dealu do niego, sam mi to od siebie napisał, ja pytałem tylko o jego gracza weź się k**** zastanów, serio poza tym nie wiem jaki przebiegły proces myślowy zaszedł w Twojej głowie by uznać, że mam pretensje do tych z Rady, którzy deal odradzali klasyczna niedziela w beGM Edytowane 4 godziny temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu To skoro radni odradzali , ale jednak się zgodzili to chyba przepis o bloku trade przez radę dla nowych jest martwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Dwóch odradzało z 3 radnych i przeszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu jak, to jest trzech w Radzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja wiem, że raczej nie powinno się wyciągać PMów, ale nowy GM Hornets otwarcie mi napisał, że oddał Reavesa za pół darmo i nawet jeśli to przesada, to powinno się deal cofnąć dla ludzkiej przyzwoitośći, bo Rada miała takim sytuacjom zapobiegać, a nie je wywoływać przy pierwszej okazji To nie było moje zdanie tylko aluzja do wypowiedzi niektórych osób na forum. A to że tego nie wyłapałeś to już inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 6 minut temu, gizior napisał(a): To nie było moje zdanie tylko aluzja do wypowiedzi niektórych osób na forum. A to że tego nie wyłapałeś to już inna sprawa a jak odpowiedziałeś, "no wiem" na pytanie czy masz świadomość, że Rada powinna chronić nowych graczy, to też była pierdolona aluzja do czegoś, czy jeszcze chciałeś się chwilę pobawić? cofam wszystko, mam to w piździe już nie wiem, kto Wam tworzy te boty, ale co następny to bardziej przebiegły Edytowane 4 godziny temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a jak odpowiedziałeś, "no wiem" na pytanie czy masz świadomość, że Rada powinna chronić nowych graczy, to też była pierdolona aluzja do czegoś, czy jeszcze chciałeś się chwilę pobawić? Wiedza na ten temat nie ma chyba nic wspólnego z własną oceną konkretnej wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 33 minuty temu, ignazz napisał(a): Dwóch odradzało z 3 radnych i przeszło? Dwóch było na nie , ale zagłosowali na Tak. Jeden się wstrzymał od głosu, ale jakie to ma znaczenie? Trade przeszedł , radni w sumie to zadowoleni z siebie. Nie ma co drążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu to ja może zacytuje dokładnie jak to napisał(eś) Godzinę temu, gizior napisał(a): Miałem plan go przedłużyć, ale mogę rozważyć sprzedaż przy dobrej ofercie Jak już zauważyłeś na razie pozbyłem się Reavesa za bezcen ale nie zawsze tak będzie uczę się na błędach. Także czekam na propozycję, może oczywiście zawierać również innych moich graczy, np. Porzingis, Hachimura... Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wiesz, że Rada ma niby w obowiązku Ci pomagać by takie deale nie przechodziły? przecież to jest skandal Godzinę temu, gizior napisał(a): No wiem. To co proponujesz za WCJ? no, więc miłej zabawy, w tej dupie już się i tak dawno urządziliśmy jeden bot w tą czy w tamtą niewiele zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Spoko cytuj sobie co chcesz, wyciąganie prywatnych wiadomości świadczy wyłącznie o Twoim poziomie. Generalnie już po 2 tygodniach może się człowiekowi (nie botowi) odechcieć w to bawić. Po prostu żenada co tu się odbywa (w wykonaniu niektórych osób), jeden wyciąga prywatne wiadomości i próbuje na siłę coś udowadniać, inna osoba napisała w tym wątku nieprawdę w temacie tej wymiany, nie mogę napisać o co dokładnie chodzi, żeby nie wywoływać kolejnej burzy, ale ta osoba powinna wiedzieć o co chodzi - zawiodłem się. Na nikogo nie przerzucam winy za tę wymianę, bo chciałem tej wymiany i ją mam, ja jestem zadowolony, więc skończcie już ten temat, bo to jest naprawdę nudne i przestańcie mnie wciągać w jakiejś swoje brudne gierki. Szkoda że nie dodałeś, że najpierw pytasz o zawodnika, wciągasz mnie w kwestie tego czy wiem co Rada powinna zrobić, ale ostatecznie nawet żadnej oferty nie złożyłeś za zawodnika, którym rzekomo byłeś zainteresowany, ale żeby się uzewnętrznić w tym wątku to jak najbardziej, po prostu parodia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 31 minut temu, gizior napisał(a): poko cytuj sobie co chcesz, wyciąganie prywatnych wiadomości świadczy wyłącznie o Twoim poziomie. Ziomek nie wiem kim jesteś, ale nie robi na mnie wrażenia kolejny lamus z pretensjami, nie wiem do kogo masz pretensje, zabawiłeś się moim kosztem, gdzie wymagasz bym szukał jakiś aluzji w jednoznacznie brzmiących zdaniach, a jedyne co było moją intencją to pomoc nowemu, także, wiesz, nikt nie zapłacze, to się dzieje co chwilę, nic nowego. 34 minuty temu, gizior napisał(a): zkoda że nie dodałeś, że najpierw pytasz o zawodnika, wciągasz mnie w kwestie tego czy wiem co Rada powinna zrobić to jak było jest dokładnie w cytatach, mnie ten temat nawet średnio obchodził do tego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ziomek nie wiem kim jesteś, ale nie robi na mnie wrażenia kolejny lamus z pretensjami, nie wiem do kogo masz pretensje, zabawiłeś się moim kosztem, gdzie wymagasz bym szukał jakiś aluzji w jednoznacznie brzmiących zdaniach, a jedyne co było moją intencją to pomoc nowemu, także, wiesz, nikt nie zapłacze, to się dzieje co chwilę, nic nowego. to jak było jest dokładnie w cytatach, mnie ten temat nawet średnio obchodził do tego czasu Słabe to jest co robisz. Dajesz bardzo słabe świadectwo o naszej grze, obrażasz nowych, wyciągasz privy. Rozumiem, że Cię boli, bo konkurencja się wzmacnia, ale naprawdę poziom Twoich wypowiedzi w tym temacie jest żenujący. Stać Cię na więcej, miłej niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizior Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ziomek nie wiem kim jesteś, ale nie robi na mnie wrażenia kolejny lamus z pretensjami, nie wiem do kogo masz pretensje, zabawiłeś się moim kosztem, gdzie wymagasz bym szukał jakiś aluzji w jednoznacznie brzmiących zdaniach, a jedyne co było moją intencją to pomoc nowemu, także, wiesz, nikt nie zapłacze, to się dzieje co chwilę, nic nowego. Nie wiem gdzie zauważyłeś jakiekolwiek moje pretensje do kogokolwiek. Cóż, niektórzy widzą widać inaczej, nawet rzeczy, których nie ma - cóż za umiejętność Ja niczego od Ciebie nie wymagałem. Po prostu niektórzy nie potrafią dostrzec ironii, aluzji itp. w zdaniu. Bywa i tak. A lamusów szukaj w swojej okolicy, jak ktoś nie potrafi znaleźć argumentów to ucieka się do obrażania innych osób. To tylko potwierdza opinię na temat Twojego poziomu. 27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to jak było jest dokładnie w cytatach, mnie ten temat nawet średnio obchodził do tego czasu No dokładnie widać kto zaczął temat Rady, nie ja... To chyba Ty się zabawiłeś, pytasz o zawodnika, następnie zadajesz pytanie na temat obowiązków Rady, a na kilka pytań co oferujesz za mojego zawodnika nawet nie odpowiadasz i nie składasz żadnej oferty. Po co pytałeś skoro nawet nie złożyłeś żadnej oferty. Widać z tego, że cel Twojej wiadomości do mnie był zupełnie inny. Każdy, kto posiada elementarną zdolność logicznego myślenia to zauważy. Na czym niby polegała ta Twoja intencja pomocy nowemu - zadania pytania o zawodnika, później o obowiązki Rady, a następnie brak jakiejkolwiek oferty i wywleczenie prywatnej wiadomości na forum. No zajebista pomoc, nie ma co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Tecu napisał(a): Stać Cię na więcej, miłej niedzieli. Czy aby na pewno? Imho stać go na mniej, dużo mniej P.s. Te dramy w beGM to całkiem spoko do poczytania jak człowiek leży chory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Welcome to the begm moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 42 minuty temu, Tecu napisał(a): Słabe to jest co robisz. Dajesz bardzo słabe świadectwo o naszej grze, obrażasz nowych, wyciągasz privy. naprawdę z tego co cytowałem wg Ciebie wynika, że mi zależało na tym ktoś się nie wzmacniał, poszło od ciula grajków po taniości do Lakers i jakoś sobie nie przypominam, żebym brylował wśród tych oburzonych, jedynie przy Durancie coś takiego pamiętam, kolega zamiast normalnie rozmawiać na temat o który spytałem, musiał się wysilić na dygresje, która nawet nie to, że była zbędna, tylko nie wiem co to miało oznaczać, a na koniec gdy miał szansę wyprowadzić mnie z błędu, to jeszcze dowalił mówiąc, że zdaje sobie sprawę, że Rada źle się zachowała ciekawe spostrzeżenia macie, bo to nie tylko Ty zasugerowałeś, że to jest jakkolwiek skrojone pod bo ktoś się wzmocnił, przez te wszystkie lata nic innego nie robię tylko psują innym grę i podstawiam świnię rywalom z Zachodu czy to aby ja jestem tym zawistnym, bo przykładowo kompletnie nie rozumiem skąd takie Twoje podejście Tecu, ale ewidentnie jest nacechowane niechęcią, jak chcesz, to oddam Ci za te fajeczki, nie ma problemu 50 minut temu, gizior napisał(a): To tylko potwierdza opinię na temat Twojego poziomu. no tak, szkoda, że nikt nigdy tego w twarz nie powie, nie napisze, ale opinia, to opinia 52 minuty temu, gizior napisał(a): o dokładnie widać kto zaczął temat Rady, nie ja.. to Ty pisałeś pierwszy o tym dealu, nie miałem nawet ochoty tego poruszać, mogę zrozumieć, że to był mocno ukryty sarkazm, choć i tak nie pojmuje po co pisać takie rzeczy, skoro ja o nic nie pytałem nawet, zdanie o Radzie było tylko tego konsekwencją, co tylko potwierdza mój pogląd na to, pisałem do Kuby, że to jest ewidentny błąd Rady, Ty to na pewno czytałeś, tym bardziej nie rozumiem, co chciałeś przez to uzyskać poza prowokacją, a i nawet teraz manipulujesz faktami 58 minut temu, gizior napisał(a): a na kilka pytań co oferujesz za mojego zawodnika nawet nie odpowiadasz i nie składasz żadnej oferty widzisz, od razu napisałem, żebyś Ty się określił, ale musiało Tobie umknąć w gąszczu tych dwóch zdań pojedynczo złożonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 40 minut temu Udostępnij Opublikowano 40 minut temu (edytowane) Nasza gra jest moim zdaniem genialna właśnie z tego powodu że łączy pasję jaką jest miłość do NBA z dosyć mocną czasem dozą emocji i to często skrajnych - poprzez euforię po srogą nienawiść. Jest to jednak gra. Co nie zmienia faktu że okoliczności tej wymiany są mocno zagnatwwne. I nie dziwi mnóstwo różnego typu reakcji GM na to co się wydarzyło. Tak tu bywa. @gizior przywitałeś się z grą i mam nadzieję że grać będziesz tu długo. I równie aktywnie co obecnie. Na żywiołowych i ambitnych GM nam najbardziej zależy. Dosyć często zgadzam się z @Tecu ale nie tym razem. Edytowane 40 minut temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 minut temu Udostępnij Opublikowano 29 minut temu 55 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czy to aby ja jestem tym zawistnym, bo przykładowo kompletnie nie rozumiem skąd takie Twoje podejście Tecu, ale ewidentnie jest nacechowane niechęcią, jak chcesz, to oddam Ci za te fajeczki, nie ma problemu Kurde, obrażasz ludzi wielokrotnie, wyzywasz ich od lamusów itd i nie rozumiesz jak komuś może się to nie podobać? Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 minut temu Udostępnij Opublikowano 14 minut temu fajnie Tecu, że nie byłeś taki oburzony jak mnie wielokrotnie obrażono o wiele gorzej za opinie o graczu, wiadomo gdzie, wiadomo którym, pewnie nie zauważyłeś, bo nie zakładam, że taki szacowny user jak Ty czerpał by z tego faktu satysfakcje, co to to nie kolega dostał może choć trochę na wyrost, ale na pewno nie za darmo, konflikty nie wynikają z tego, że komuś nie zależy na przejrzystej i uczciwej grze, a wręcz przeciwnie i to jest imo największą wartością beGM od zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 minut temu Udostępnij Opublikowano 14 minut temu 8 minut temu, Tecu napisał(a): Kurde, obrażasz ludzi wielokrotnie, wyzywasz ich od lamusów itd i nie rozumiesz jak komuś może się to nie podobać? Serio? Zrobiłem dwie takie wymiany w BeGM że nie powinienem mieć pretensji o nazwanie mnie lamusem Lewy akurat dosyć długo nie odzywał się w tej kwestii i jak widzę pisał PM najwyżej. Dwa dni trwała dyskusja raczej i roli Rady i to nadal mnie zastanawia. Mi czy Tobie łatwo na luzie u z dystansem pisać o wymianie bo jest ona dla nas neutralna. Nie walczymy o tytuł i czy AR będzie za grosze grał w Lakers Knicks czy Denver to mi rybka. Co nie zmienia mojego zainteresowania mechanizmem jaki tu się pojawił. Smoku będąc głównym rywalem Lakers traci tu sporo i nie dziwię się że drąży temat. Bo okoliczności są niejasne i warto to rozkminić. Mamy paru GM o gorących głowach więc niektóre słowa są niepotrzebne. Ale to nie jest sedno problemu. samo Denver lekko mogłoby dać więcej niż oferta lakers. Moim zdaniem lekko. więc moje pytanie brzmi czy GM Denver miał szansę taką ofertę złożyć przy tak szybkim załatwieniu sprawy. Moim zdaniem za szybko się to potoczyło. I tyle. Osoby w Radzie powinny to wyłapać lepiej niż ja który już parę razy zachował się w wymianach jak lamus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi