Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

chyba że tam go celowo maglujecie na PW.

że niby ja i kto jeszcze, że niby w jakim celu? znowu W11 przedawkowałeś?

8 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Kolejny raz fatalnie zachowanie Smoku z Twojej strony.

misiu, ja słowem nie wspomniałem o tym dealu do niego, sam mi to od siebie napisał, ja pytałem tylko o jego gracza

weź się k**** zastanów, serio

poza tym nie wiem jaki przebiegły proces myślowy zaszedł w Twojej głowie by uznać, że mam pretensje do tych z Rady, którzy deal odradzali

klasyczna niedziela w beGM

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

25 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja wiem, że raczej nie powinno się wyciągać PMów, ale nowy GM Hornets otwarcie mi napisał, że oddał Reavesa za pół darmo i nawet jeśli to przesada, to powinno się deal cofnąć dla ludzkiej przyzwoitośći, bo Rada miała takim sytuacjom zapobiegać, a nie je wywoływać przy pierwszej okazji

To nie było moje zdanie tylko aluzja do wypowiedzi niektórych osób na forum.

A to że tego nie wyłapałeś to już inna sprawa 🙄

6 minut temu, gizior napisał(a):

To nie było moje zdanie tylko aluzja do wypowiedzi niektórych osób na forum.

A to że tego nie wyłapałeś to już inna sprawa 🙄

a jak odpowiedziałeś, "no wiem" na pytanie czy masz świadomość, że Rada powinna chronić nowych graczy, to też była pierdolona aluzja do czegoś, czy jeszcze chciałeś się chwilę pobawić?

cofam wszystko, mam to w piździe już

nie wiem, kto Wam tworzy te boty, ale co następny to bardziej przebiegły

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a jak odpowiedziałeś, "no wiem" na pytanie czy masz świadomość, że Rada powinna chronić nowych graczy, to też była pierdolona aluzja do czegoś, czy jeszcze chciałeś się chwilę pobawić?

Wiedza na ten temat nie ma chyba nic wspólnego z własną oceną konkretnej wymiany 🙄

33 minuty temu, ignazz napisał(a):

Dwóch odradzało z 3 radnych i przeszło? 

Dwóch było na nie , ale zagłosowali na Tak. Jeden się wstrzymał od głosu, ale jakie to ma znaczenie? 

Trade przeszedł , radni w sumie to zadowoleni z siebie. Nie ma co drążyć 

to ja może zacytuje dokładnie jak to napisał(eś)

Godzinę temu, gizior napisał(a):

Miałem plan go przedłużyć, ale mogę rozważyć sprzedaż przy dobrej ofercie 😉 

Jak już zauważyłeś na razie pozbyłem się Reavesa za bezcen ale nie zawsze tak będzie 😁 uczę się na błędach.

Także czekam na propozycję, może oczywiście zawierać również innych moich graczy, np. Porzingis, Hachimura...

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wiesz, że Rada ma niby w obowiązku Ci pomagać by takie deale nie przechodziły? przecież to jest skandal 

Godzinę temu, gizior napisał(a):

No wiem.

To co proponujesz za WCJ?

no, więc miłej zabawy, w tej dupie już się i tak dawno urządziliśmy jeden bot w tą czy w tamtą niewiele zmienia

Spoko cytuj sobie co chcesz, wyciąganie prywatnych wiadomości świadczy wyłącznie o Twoim poziomie.

Generalnie już po 2 tygodniach może się człowiekowi (nie botowi) odechcieć w to bawić. 

Po prostu żenada co tu się odbywa (w wykonaniu niektórych osób), jeden wyciąga prywatne wiadomości i próbuje na siłę coś udowadniać, inna osoba napisała w tym wątku nieprawdę w temacie tej wymiany, nie mogę napisać o co dokładnie chodzi, żeby nie wywoływać kolejnej burzy, ale ta osoba powinna wiedzieć o co chodzi - zawiodłem się.

Na nikogo nie przerzucam winy za tę wymianę, bo chciałem tej wymiany i ją mam, ja jestem zadowolony, więc skończcie już ten temat, bo to jest naprawdę nudne i przestańcie mnie wciągać w jakiejś swoje brudne gierki.

Szkoda że nie dodałeś, że najpierw pytasz o zawodnika, wciągasz mnie w kwestie tego czy wiem co Rada powinna zrobić, ale ostatecznie nawet żadnej oferty nie złożyłeś za zawodnika, którym rzekomo byłeś zainteresowany, ale żeby się uzewnętrznić w tym wątku to jak najbardziej, po prostu parodia...

31 minut temu, gizior napisał(a):

poko cytuj sobie co chcesz, wyciąganie prywatnych wiadomości świadczy wyłącznie o Twoim poziomie.

Ziomek nie wiem kim jesteś, ale nie robi na mnie wrażenia kolejny lamus z pretensjami, nie wiem do kogo masz pretensje, zabawiłeś się moim kosztem, gdzie wymagasz bym szukał jakiś aluzji w jednoznacznie brzmiących zdaniach, a jedyne co było moją intencją to pomoc nowemu, także, wiesz, nikt nie zapłacze, to się dzieje co chwilę, nic nowego.

34 minuty temu, gizior napisał(a):

zkoda że nie dodałeś, że najpierw pytasz o zawodnika, wciągasz mnie w kwestie tego czy wiem co Rada powinna zrobić

to jak było jest dokładnie w cytatach, mnie ten temat nawet średnio obchodził do tego czasu

23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ziomek nie wiem kim jesteś, ale nie robi na mnie wrażenia kolejny lamus z pretensjami, nie wiem do kogo masz pretensje, zabawiłeś się moim kosztem, gdzie wymagasz bym szukał jakiś aluzji w jednoznacznie brzmiących zdaniach, a jedyne co było moją intencją to pomoc nowemu, także, wiesz, nikt nie zapłacze, to się dzieje co chwilę, nic nowego.

to jak było jest dokładnie w cytatach, mnie ten temat nawet średnio obchodził do tego czasu

Słabe to jest co robisz. Dajesz bardzo słabe świadectwo o naszej grze, obrażasz nowych, wyciągasz privy. 

Rozumiem, że Cię boli, bo konkurencja się wzmacnia, ale naprawdę poziom Twoich wypowiedzi w tym temacie jest żenujący.

Stać Cię na więcej, miłej niedzieli.

27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Nie wiem gdzie zauważyłeś jakiekolwiek moje pretensje do kogokolwiek. 

Cóż, niektórzy widzą widać inaczej, nawet rzeczy, których nie ma - cóż za umiejętność 👏

Ja niczego od Ciebie nie wymagałem. Po prostu niektórzy nie potrafią dostrzec ironii, aluzji itp. w zdaniu. Bywa i tak.

A lamusów szukaj w swojej okolicy, jak ktoś nie potrafi znaleźć argumentów to ucieka się do obrażania innych osób.

To tylko potwierdza opinię na temat Twojego poziomu.

27 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

No dokładnie widać kto zaczął temat Rady, nie ja...

To chyba Ty się zabawiłeś, pytasz o zawodnika, następnie zadajesz pytanie na temat obowiązków Rady, a na kilka pytań co oferujesz za mojego zawodnika nawet nie odpowiadasz i nie składasz żadnej oferty. Po co pytałeś skoro nawet nie złożyłeś żadnej oferty. Widać z tego, że cel Twojej wiadomości do mnie był zupełnie inny. Każdy, kto posiada elementarną zdolność logicznego myślenia to zauważy.

Na czym niby polegała ta Twoja intencja pomocy nowemu - zadania pytania o zawodnika, później o obowiązki Rady, a następnie brak jakiejkolwiek oferty i wywleczenie prywatnej wiadomości na forum. No zajebista pomoc, nie ma co.

42 minuty temu, Tecu napisał(a):

Słabe to jest co robisz. Dajesz bardzo słabe świadectwo o naszej grze, obrażasz nowych, wyciągasz privy. 

naprawdę z tego co cytowałem wg Ciebie wynika, że mi zależało na tym ktoś się nie wzmacniał, poszło od ciula grajków po taniości do Lakers i jakoś sobie nie przypominam, żebym brylował wśród tych oburzonych, jedynie przy Durancie coś takiego pamiętam, kolega zamiast normalnie rozmawiać na temat o który spytałem, musiał się wysilić na dygresje, która nawet nie to, że była zbędna, tylko nie wiem co to miało oznaczać, a na koniec gdy miał szansę wyprowadzić mnie z błędu, to jeszcze dowalił mówiąc, że zdaje sobie sprawę, że Rada źle się zachowała

ciekawe spostrzeżenia macie, bo to nie tylko Ty zasugerowałeś, że to jest jakkolwiek skrojone pod bo ktoś się wzmocnił, przez te wszystkie lata nic innego nie robię tylko psują innym grę i podstawiam świnię rywalom z Zachodu

czy to aby ja jestem tym zawistnym, bo przykładowo kompletnie nie rozumiem skąd takie Twoje podejście Tecu, ale ewidentnie jest nacechowane niechęcią, jak chcesz, to oddam Ci za te fajeczki, nie ma problemu ;)

50 minut temu, gizior napisał(a):

To tylko potwierdza opinię na temat Twojego poziomu.

no tak, szkoda, że nikt nigdy tego w twarz nie powie, nie napisze, ale opinia, to opinia