RonnieArtestics Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 @Pablo81 nie obraź się bo widzę ze masz problem ostatnio z krytyką, ale któryś raz wykazujesz po prostu moim zdaniem brak cierpliwosci, jeszcze offseason nawet nie ruszył a pozbywasz się zajebistego assetu za grosze. Dla mnie alvarado na tym kontrakcie to zajebisty asset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 Rozmyślilem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 6 minut temu, karpik napisał: Rozmyślilem się. co do Caruso chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: co do Caruso chyba Conley woli przetestować wolny rynek niż polecieć na wypizdowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 1 minutę temu, karpik napisał: Conley woli przetestować wolny rynek niż polecieć na wypizdowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2023 2 minuty temu, karpik napisał: Conley woli przetestować wolny rynek niż polecieć na wypizdowo. Conley dostał ode mnie wywrotkę hajsu w momencie gdy nikt nie chciał go tknąć kijem, miałem prawo go wymienić, jak pisałem, że powinien pójść na FA to jakoś nikt tego nie poparł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 1 godzinę temu, LAF napisał: Tego Graysona nie znam Dobry chociaż ? Nie, ch*jowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) Historia zatoczyła koło. Mój pierwszy wynaleziony znikąd prospect wraca do domu (pamiętam najpierw po statsach szukałem ludzi w g-league, spodobal sie dobry % za 3 i liczba asyst ze skrzydła nianga, to potem obejrzało się pare spotkań i wzieło na two-way). Nawet toczyłem bój o jego pozostanie przy okazji transferu Goberta lub Irvinga, ale już się zrobił na niego hype i był assetem. Aktualnie najstarszy zawodnik w druzynie (30 lat) xd Edytowane 3 Lipca 2023 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 New York Knicks - Indiana Pacers NYK in: G. Niang, 2nd IND 28' NYK out: Lonnie Walker IV, 2nd SAS 26', 2nd NYK 30' IND in: Lonnie Walker IV, 2nd SAS 26', 2nd NYK 30' IND out: G. Niang, 2nd IND 28' @człowiek...morza @RonnieArtestics poprawcie ten deal. Pacers nie mają swojego 2nd 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 2 godziny temu, ozzy110 napisał: New York Knicks - Indiana Pacers NYK in: G. Niang, 2nd IND 28' NYK out: Lonnie Walker IV, 2nd SAS 26', 2nd NYK 30' IND in: Lonnie Walker IV, 2nd SAS 26', 2nd NYK 30' IND out: G. Niang, 2nd IND 28' @człowiek...morza @RonnieArtestics poprawcie ten deal. Pacers nie mają swojego 2nd 28 zminilismy na 29' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: zminilismy na 29' Potwierdzam. Zedytuj swoj post żeby ktoś kto to wprowadza miał fajnie, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 @evitacre chodź na Facebooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 26 minut temu, RonnieArtestics napisał: @evitacre chodź na Facebooka Odpisałem, tez Ci tam numer kom podałem, eski szybciej przeczytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Poszło na grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Giannis to z deszczu pod rynnę widzę xd TR najdalej przy drugim okienku Dobry deal dla Bux pewnie, które i tak zaraz by Greka straciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Oddanie Giannisa przez Bucks przebija oddanie Hardena i Lillarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) Giannis to ma ciężką karierę u nas. Trzy sezony temu jego najlepszym teammate był Kemba Walker, potem Buddy Hield a teraz Porter Jr. Może coś się jeszcze wydarzy. Edytowane 16 Lipca 2023 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Należy przenieść jakiś zespół na wschód, bo dysproporcja jest jeszcze wieksza niż rok temu. Zespoły 1-8 gdzieś na zachodzie to jest rzeznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 4 minuty temu, LONGER01 napisał: Giannis to ma ciężką karierę u nas. Trzy sezony temu jego najlepszym teammate był Kemba Walker, potem Buddy Hield a teraz Porter Jr. Może coś się jeszcze wydarzy. Tak tylko przypomnę, że większość to się Kemba Walkerem zachwycała na początku, a samo Bucks @SlaKB robiło u Nas większe sukcesy niż ich odpowiednik z RL NBA. Dopiero potem się karta odwróciła jak stracili Middletona, Kemba się posypał i przed wszystkim Giannis nie był jeszcze aż tak dominujący w ofensywie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Tak tylko przypomnę, że większość to się Kemba Walkerem zachwycała na początku, a samo Bucks @SlaKB robiło u Nas większe sukcesy niż ich odpowiednik z RL NBA. Dopiero potem się karta odwróciła jak stracili Middletona, Kemba się posypał i przed wszystkim Giannis nie był jeszcze aż tak dominujący w ofensywie. + ja nie miałem czasu, żeby ogarniać i z doskoku zrobiłem 2-3 c***owe ruchy bez jakiejkolwiek analizy a karierę Giannisa w begm zepsuła szkoła syna Lebrona KMWTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi