Skocz do zawartości

beGM - dyskusja nad regulaminem

january

Rekomendowane odpowiedzi

Trzy szybkie pytania.

• Póki co wciąż trwa okres trade'ów, tak? Mogę normalnie próbować wymian z innymi i nie myśleć jeszcze o free agency?
  • Rozumiem że w przypadku, gdy nie zakontraktuję tych 13 zawodników, tylko na przykład 11, to dostanę automatycznie jakichś dwóch ludzi z G League na kontraktach po $815,615?
  • Tutaj jest mniej więcej tak, że przykładowo zwycięzców par play-off wybiera się mniej więcej na podstawie obecnej formy zawodników, nie zaś przez pryzmat własnych upodobań?

Trzy szybkie pytania.

•  
  • Póki co wciąż trwa okres trade'ów, tak? Mogę normalnie próbować wymian z innymi i nie myśleć jeszcze o free agency?
  • Rozumiem że w przypadku, gdy nie zakontraktuję tych 13 zawodników, tylko na przykład 11, to dostanę automatycznie jakichś dwóch ludzi z G League na kontraktach po $815,615?
  • Tutaj jest mniej więcej tak, że przykładowo zwycięzców par play-off wybiera się mniej więcej na podstawie obecnej formy zawodników, nie zaś przez pryzmat własnych upodobań?

2. Tak, możesz normalnie handlować. Z tym, że do 9.07 musisz (jeśli oczywiście będziesz miał chęć i miejsce w salary) wysłać oferty do julekstep.

3.  W nowym CBA to jest 14 graczy. Więc chyba musisz sobie jakiś ludzi dociągnąć skądkolwiek. Jednak pamiętaj, że jeśli ktoś nie gra w NBA to nie jest uwzględniany w ocenie siły drużyny. Przykładowo: Adam Zet gra w Europie sezon 30/20/15, a Ty masz go w swoim składzie, to i tak tego w ogóle nie uwzględniamy. 

4. Ocena siły drużyny na podstawie realnych występów w NBA z aktualnego sezonu + ewentualne adjustmenst ze względu na inne otoczenie, partnerów, system. 

Czy nasz nowy kolega został odpowiednio wprowadzony do naszego wspaniałego świata?

Jeśli chodzi o to czy dostał link do rosterów, to tak. Powiedziałem, że może 24/7 bombardować pytaniami - dopóki leżę chory to na bieżąco będę odpowiadał. Nie wiem, co jeszcze mógłbym zrobić. 

Wiem! Mogę oddać Varehehe w snt za jakiś pick, if smth :D 

Raczej nie tak prędko, już dwie osoby pisały, ale póki co ostrożnie do tematu podchodzę. :D Ogarnąłem skład na tym arkuszu póki co i mniej więcej widzę braki. Teraz będę miał mocny ból głowy z CBA, którego serdecznie nienawidzę.

Ja mam takie pytanie czy głosowanie jest po każdej turze czy po wszystkich ?

np: Gracz X dostaję ofertę od drużyny Y w I turze i jest to jedyna oferta dla tego gracza to on automatycznie do niej dołącza czy czekamy bo może ktoś w następnej złoży mu inną ofertę.

Po każdej turze. 

nie mogłeś po prostu napisać abym rozwinął ten wątek ?

Jest gracz X taki ze średniej półki dobry rollers można powiedzieć i w I turze dostaje ofertę od drużyny Y która jest dobra ale nie z najwyższego szczebla a drużyna Z która jest contenderem najpierw w I rundzie podpisuje graczy lepszych a w następnej graczy o charakterystyce gracza X i już nie może tego zrobić chociaż możliwe jest ,że gracz X będzie chciał w drużynie Z niż Y chociaż lepszą ofertę dostał od drużyny Y.

Nie mogłem, bo przecież wszyscy we wsi wiedzą, że rzeka płytka i nijak nie idzie skoczyć na łebka, a co dopiero na trzy. 

Taki przyjęliśmy system. Jak zostaniesz prawdziwym GMem to będziesz mógł wysyłać oferty do wszystkich w jednym momencie. A to jest zabawa forumowa i pewne uproszczenia musiały zostać wprowadzone. 

Nie wiem, czy dobrym pomysłem jest branie osób, które zarejestrowały się na forum kilka minut przed zgłoszeniem do zabawy i poza tym nie przejawiają żadnej aktywności.

Zgadzam sie

Popieram. Może znajdzie się jakiś aktywny chętny na T-Wolves, bo wokół Sacto już się pojawiło zainteresowanie.

Kolega jakiś masochistyczny. 

"

• Ulubiony zespół
    chicago bulls
  • Ulubiony gracz
    lebron james "

Jakis pojebany ulubiony zespol chicago a gracz lebron dobre zarty