ignazz Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 podbijam Karpika to jak się przygotuje tak se wybierze dobre by było zrobić to przed draftem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Można to zrobić dzień przed prawdziwym draftem, żebyśmy mieli już jakieś info jak zawodnicy wypadli na workoutach, ale decyzję podejmiemy sami. Edytowane 22 Lutego 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dzień przed nie ma szans, żeby zdążyć. Trzeba co najmniej 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 nie glupi pomysl z 1 runda i tez jestem za tym aby jak najwiecej zalezo od nas sam sie wczoraj smialem, ze 1 raz w zyciu bede musial obejrzec jakies mecze ncca kiedy zawsze mialem to gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Z drugiej strony to tak sobie myślę, że to gdzie trafi dany zawodnik też ma jakieś znaczenie. Ja np. nie wybralbym nikogo kto trafił do Kings bo oni mają problem z rozwijaniem zawodników.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wg mnie powinnismy draftowac po normalnym drafcie. Jak bedziesz mial upatrzonego gracza to i tak go wybierzesz. Na kazdy wybor dajemy 12 h i jezeli ktos sie nie wyrobi to decyduje kolejnosc z draftu. Mam doswiadczenie w takiej zabawie na forum i nie bylo tak ze kazdy wybral gracza sam tylko trafil sie olewus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 ma ktos telefon do Popa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Niemniej podbijam Karpika, żeby 2 runda była już po drafcie. Trafić dobrze z drugorundowcem jest już ciężko, bo albo w drafcie idą inni, którzy pojawiają się w mockach, albo jeśli już team wybierze naszego drugorundowca, to już taki, który albo zepchnie grajka na koniec rotacji albo w ogóle go zwaivuje tuż przed sezonem. Gościu pójdzie do Europy albo do Chin i tak się skończy nasz pożytek z 2-rundowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @Karpik rozumiem, że tak będzie trudniej czekalem na januarego by się wypowiedział bo mi ogólnie obojetnie, napisalem posta by pokazać drugi punkt widzenia z druga rundą też racja, że trzeba będzie ją zrobić po drafcie no to kiedy dajemy czas na draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Najpierw musimy ustalic kolejnosc po rs i potem poczekac na losowanie miejsc 1-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 no wiadomo, pytam bo draft jest 22 czerwca to okres wakacyjny, sam raczej nie bede jeździł nigdzie ale warto wczesniej to ustalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 no wiadomo, pytam bo draft jest 22 czerwca to okres wakacyjny, sam raczej nie bede jeździł nigdzie ale warto wczesniej to ustalić Losowanie jest w polowie maja, draft w polowie czerwca. Takze druga runda pi drafcie a pierwsza przed, teoretycznie kazdy moze miec dobe na swoj wybor w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 20-25 czerwca jestem w Barcelonie Wiec fajnie by puknąć to szybciej. Oczywiście żaden problem komuś zrobić wish list. Lub się na 1 godz urwać wcześniej obserwując wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie no miesiac to trwac nie bedzie. Gora tydzien o ile kazdy w miare ruszy dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Obydwie rundy przed? Pomysł z drugą rundą po jest dobry tylko ma jeden minus, bardzo wartościowe bedą 2nd round wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 to prawda a wczenisje tego nie ustalaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legia1916 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Obydwie rundy przed? Pomysł z drugą rundą po jest dobry tylko ma jeden minus, bardzo wartościowe bedą 2nd round wysokie. Ale zawsze tak jest w dobrych draftach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 no wlasnie trejdy moglby inaczej pojsc w zaleznosci od tych 2 rundowych pikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Jako, że sam padłem ofiarą wyborów najbardziej "nba ready" grajków ostatnich lat czyli Stanleya i Dunna(w lidze fantasy), przychylam się do pomysłu pickowania przed samym draftem, sami zobaczcie ile bustów było ostatnio w top15, każdy może poświęcić trochę czasu na research i samemu ocenić kto będzie dobry, ew. jak ktoś jest leniwy albo się kompletnie nie zna, może podpierać się mockami z dwóch podanych wyżej stron. Edytowane 22 Lutego 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 wszystko spoko, tylko nagle wyszło że 2nd są cenniejsze niż w rzeczywistości gdzie ja się swojego pozbyłem, co prawda moge mieć od LAL ale nie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi