Skocz do zawartości

ZDJECIA FORUMOWICZOW :)

travcka

Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.

Rekomendowane odpowiedzi

a czemu nie Question nazwisko zobowiązuje Smile

Z tego co wiem to w Wiśle nie maja zadnego Niemca :P

no i dobrze, wystarczy mi już porażek z Widzewem 1:2 i 2:3 w meczach właśnie o mistrzostwo Confused ....myślałem, że zawału wtedy dostanę...

Wiesz, zawału Ci nie zycze ale cieszyłbym sie jakby Legia straciłą te mistrzostow w ostatniej kolejce grajac z Wisłą na rzecz tej druzyny :twisted:

Co do poziomu to nie byłbym taki pewny, wiadomo ze ostatni mecz, tak naprawde kto jest lepszy udowodnił cały sezon(wydaje mi sie ze z takiego zalozenia wyjdzie Legia a Wisla wiadomo zagra na maxa chcac pokazac ze Mistrz nie jest im grozny). W zespole z Wawy spodziewam sie jednak sporego luuzu i pewnie CI najwiejski zejda po pierwszej połowie czy troche dłuzej z placu gry. Chciałbym jednka zeby było jak mowisz...

6 godzin od 6 rano stałem i walczyłem pod kasami (z których trzeba było wychodzić górą przez dach bo po bokach był taki tłum :lol: ) ale mam 2 bilety i idę jutro na mecz Legia-Wisła :!: :!: :!: :D:D:D:P:P:P

No to pewnie byłeś na fajnym meczu, Legia potwierdziła iż zasłużyła na tytuł :twisted: Ciekawe jak tam humorki na fiescie mistrzowskiej, pewnie trochę zepsute - i dobrze :twisted:

No to pewnie byłeś na fajnym meczu, Legia potwierdziła iż zasłużyła na tytuł :twisted: Ciekawe jak tam humorki na fiescie mistrzowskiej, pewnie trochę zepsute - i dobrze :twisted:

Ja się na piłce nożnej nie znam, ale mistrzostwo wygrywa się przez sukcesywne ciułanie punktów, tak samo jak awans do drugiej rundy PO przez wygranie czterech spotkań... :twisted:

jak już mówimy o tym..

rozbawił mnie któryś z piłkarzy wisły, kiedy po meczu powiedział "pokazaliśmy, że też zasłużyliśmy na mistrzostwo"

lol, to sobie trzeba było zdobyć! a może powinni podzielić puchar na dwa? śmieszni są ci sportowcy, a zwłaszcza ci sfrustrowani porażką :P

Wisła pokazała kto jest lepszy i tyle mam do powiedzenia 8)

Wiem, mistrzostwa zdobywa sie uporem i sukcesywnymi zwyciestwami ze wszystkimi, ale np. Wisla stracila kilka wyjatkowo bardzo frajerskich punktow (jak np. z Lechem) a Legia wygrywala jakims smiesznym fartem (vide Górnik Zabrze), wiec summa summarum uwazam ze tym razem tytul powedrowal w nie te ręce co trzeba.

Jeden mecz inaczej i tabela inaczej ;-)

Ale przyznaje - zabawnie bedzie patrzyc na Legie dostającą po dupie od jakiegos vicemistrza Mołdawii. :)

no jestem....sorki, że dopeiro teraz, ale wciąż dochodzę do siebie po sobotnich meczach w ksoza jakie musiałem rozegrać jeszcze przed pójściem na Legia-Wisła..heh - dobrze, że nie poszedłem potem na Starówkę (wystarczy, że w środę tam świętowałem mistrzostwo), bo może bym siedział gdzieś teraz w areszcie :D

fot niestety za dużo nie mam, bo przez tych krakowskich kibiców co zrobili dym na meczu z Arką (to tą zadymę Szaku widziałeś w telewizji) po raz pierwszy odkąd Legia zdobyła mistrzostwo "za mojej kadencji" (a to 5 tytuł już :) ) nie wpuścili kibiców na płytę po zakończeniu meczu i nici z fotek z piłkarzami, wzięcia sobie kawałka siatki z bramki czy postrzelania w ogóle fajnych fot z boiska :(

oto więc kilka fot, które zrobiłem z sektora:

http://img46.imageshack.us/my.php?image=zyleta14ku.jpg

http://img46.imageshack.us/my.php?image=kryta5cg.jpg

http://img46.imageshack.us/my.php?image=ja5go.jpg

http://img151.imageshack.us/my.php?imag ... rze2kd.jpg

http://img46.imageshack.us/my.php?image=zyleta25ez.jpg

i najważniejsze:

http://img137.imageshack.us/my.php?imag ... trz8dp.jpg :D

wiadomo jednak, że humory były nie takie, ale na szczęście wszystkim się poprawiły jak na 5 minut przed końcem po stadionie gruchnęło:

-Wisła!

-Co?

-Za późno!!! :lol:

potem już nikt nie był smutny i rozpoczęło się świętowanie, które potem przerodziło się w burdy na Starówce (zaczęło się, że kibice chcieli się włamać do monopolowego i policja chciała im przeszkodzić) i potem już poszło....

Wisła pokazała kto jest lepszy i tyle mam do powiedzenia Cool

to mówisz kore, że Legia była lepsza rok i 2 lata temu, kiedy gromiła Wisłę 4:1 i 5:1?

fakt, obiektywnie patrząc Wisłą była w tym meczu lepsza i zasłużyła na zwycięstwo..na szczęście w 29 innych to Legia zgromadziła o 5 punktów więcej 8)....i z Wisłą mogła zagrać o pietruszkę, tak jak Wisłą z Legią rok i dwa lata temu

Wiem, mistrzostwa zdobywa sie uporem i sukcesywnymi zwyciestwami ze wszystkimi, ale np. Wisla stracila kilka wyjatkowo bardzo frajerskich punktow (jak np. z Lechem) a Legia wygrywala jakims smiesznym fartem (vide Górnik Zabrze), wiec summa summarum uwazam ze tym razem tytul powedrowal w nie te ręce co trzeba.Jeden mecz inaczej i tabela inaczej Wink

w tym właśnie różnica, że Legia potrafiła wygrywać mecze, w których nie grała niczego wielkiego, a Wisła takie mecze przegrywała... każdy bowiem wie, że mistrzostwa zdobywa się w meczach z kelnerami a nie wielkich derbach, do których dodatkowo z racji wcześniejszego zdobycia mistrzostwa większość piłkarzy Legii podeszła sobie na mniejszym bądź większym kacu :lol:

Ale przyznaje - zabawnie bedzie patrzyc na Legie dostającą po dupie od jakiegos vicemistrza Mołdawii. Smile

śmieszne, że takie rzeczy mówi zapewne kibic drużyny, która przegrywała z potentatami europejskiego futbolu Valerengą i innymi kelnerami z Armenii czy innego Azerbejdżanu :lol:

to mówisz kore, że Legia była lepsza rok i 2 lata temu

Dlatego wlasnie napisalem o tych meczach z Górnikiem i Lechem. To co bylo rok temu i dwa lata temu to zupelnie inna historia, Wisle i Legie dzielila przepasc i to bylo widac w kazdym meczu. W tym roku Legia łutem szczęścia wyprzedzila Wisłe i tyle.

każdy bowiem wie, że mistrzostwa zdobywa się w meczach z kelnerami a nie wielkich derbach

I tu sie oczywiscie zgadzam, ale podtrzymujac wczesniejsze sądy, mowie ze przykro jest patrzec na mistrza ktory ledwo wygrywa z Polonią albo Górnikiem Zabrze... dodatkowo juz nie bede nawet komentowal jak wielka zasluga to jest ulomnosci zarządu Wisły...

śmieszne, że takie rzeczy mówi zapewne kibic drużyny, która przegrywała z potentatami europejskiego futbolu Valerengą i innymi kelnerami z Armenii czy innego Azerbejdżanu

Nie wiem o jaką Armenię czy Azerbejdżan chodzi ale Valerenga to byl wypadek przy pracy. Poza tym Wisła pokazała że jest drużyną proeuropejską nie bojącą się żadnych wyzwań, druzyną z jajami, naprawdę dążącą do zwycięstw. Najlepiej różnicę klas druzyn, podejscia do gry, stylu itd bylo widac w roku gdy obydwie druzyny grały z Schalke.

Kraków zaprezentował porywającą piłke, klase europejską podczas gdy Legia grała paranoje, na zasadzie "aby sie nie skompromitowac". W starym dobrym polskim stylu - przegrajmy 0:1 a nie bedzie zle, mając w dupie awans.

czasy się zmienily, trenerzy sie zmienili, Wisła traci ten styl bo nie ma Henia, ale z drugiej strony wątpię by Legia kiedykolwiek nabrała takiego charakteru. Dlatego smutne jest dla mnie zdobycie MP przez druzynę która nie tyle co nic nie osiągnie w pucharach, bo to mozna zawsze wybaczyc ale Legia nawet nie powalczy, bo nie ma jaj.

Ale to tylko moje zdanie ;-)

MONTY, KIEDY TO OGłOSZENIE SIE POJAWIłO,

JA JUż IWDZIAłEM CIEBIE Z Z TYM ZDJęCIEM :D

BARDZO FAJNA FOTA I BARDZO FAJNY NABYTEK :D

PS. I KOSZULKA OCZYWIŚCIE 8)

Hehehe, wiedziałem Jmy, że ktoś napisze coś takiego. Ja siebie też widziałem :) Musialem wprawdzie poświecić inny autograf, no ale dla Kyle'a zawsze warto, teraz to jedna z moich cenniejszych pamiątek z NBA 8)

Monty: Hehehe, wiedziałem Jmy, że ktoś napisze coś takiego. Ja siebie też widziałem :) Musialem wprawdzie poświecić inny autograf, no ale dla Kyle'a zawsze warto, teraz to jedna z moich cenniejszych pamiątek z NBA

HMM :D JA SIę CIESZE, żE TO ZDJęCIE TRAFIłO WLAśNIE W TWOJE RęCE. 8)

PS. A MOżE BęDZIE KIEDYS SALMONSA :P

• 2 tygodnie później...