Skocz do zawartości

ZDJECIA FORUMOWICZOW :)

travcka

Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ta sonda jest potrzebna, by temat sam nie zniknal po jakims czasie.

Rekomendowane odpowiedzi

Do swojego portfolio, Miodas?

Nie wiem, czy dobrze to rozumiem, moze to tylko zbieg okolicznosci, ale czy chodzi ci o to graffiti na scianie, ktora podpierasz? To twoje malowidla? Jesli tak, to na twoim miejscu bylbym ostrozny z publikowaniem takich fot :wink:

- Pielegniarki bawily sie niemowlakiem, robily zdjecia - prokurator

- Goscie bawili sie w "Fast & Furious" malaczami po miescie. Kumple filmowali - prokurator

- Wandale wpadli, w ich domach znaleziono kasety z nagraniami jak niszcza mienie - prokurator

- chuligani filmowali, jak bili jednego goscia przed disco - prokurator

Tak wiec, jesli to twoje, to ja bym sie tak nie afiszowal, bo jeszcze sie okaze, ze forum jest monitorowane przez smerfy :P

Tak wiec, jesli to twoje, to ja bym sie tak nie afiszowal, bo jeszcze sie okaze, ze forum jest monitorowane przez smerfy :P

Ja bym nie używał takiego obraźliwego słownictwa, bo jeszcze sie okaże, że forum jesy monitorowane przez policję :P :wink:

PS. Mniodas, druga fotka otiwera mi sie do połowy a potem wskakuje główna imageshack :?

hehehehe Szak przyznam masz racje co do Policji ale mam nadzieję, że nie ma tu "monitoringu" a malowidła nie moje :P. Taka specyficzna miejscówka mianowicie to są ruiny fabryki, akurat tu tego nie widac ale na innych fotach owszem.

No wiesz PI3TR45 to foto jest bardziej gangsterskie :)

Dołączona grafika

Ostatnio miałem możliwość zagrania na koncercie kilku piosenek z pewnym raperem(nie ważne z kim :wink: ) i taką oto bryką się woziliśmy hehe to jest dopiero gangsta wiesz zimny łokieć bądz bagieta, na szyji łańcuch i klamka w ręku :lol: Nie no może ta bryka to nie jest szczyt ale fajnie było :)

to ja też pokażę zdjęcia do mojego portfolio:

Dołączona grafika

jak każdy ziomal, gram w zośkę:

Dołączona grafika

i robię inne rzeczy

Dołączona grafika

i na koniec autoportret w windzie:

Dołączona grafika

jak podjadę pod blok swoją furą to też zrobię zdjęcie jak miodas.. tylko nie będę na niej siadał, bo brudna :)

może u mnie poziom artystyczny trochę słabszy niż u miodasa, ale ja przynajmniej 100% hardkoru ;)

• 3 tygodnie później...