Skocz do zawartości

Kto mowi nie czyli wlasne propozycje trejdow

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

To tak na szybko czyli sztuka dla sztuki :D 

Paule George trafia do Bostonu

Jimmy Butler trafia do Indiany

Pick Nets + Amir/coś młodego/spadającego do Bulls. 

http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=zvkdbtt

Nie rozwiązuje to problemów Bostonu pod koszem.

Jimmy ma zmianę toksycznego środowiska. 

Bulls dostają pick Nets i wybierają busta :) 

Były. Świetny, inteligentny gracz. Ale jako silny skrzydłowy. Czyli pod koszem nadal dziura a tak to może GSW grać (i to niekoniecznie)

Ja też nie lubię gdybać. Nie żądam wiele, ale skoro Ainge nie potrafi/nie chce ściągnąć C to niech na drugą połowę sezonu sprowadzi z Europy Zazica. Nie gramy o tytuł to niech młody dostanie szkołę. A Zellera oddać bo i tak po sezonie kończy karierę u nas

A ta wymiana z Knicks to chyba nawet po niezłej bibie by nie przeszła. Bardziej realne jest strącenie tupolewa przez pancerną brzozę

Edytowane przez ptak

Zeller to pet (od fajek, nie zwierze). Wszystko fajnie bylo w bos, ale Te 4 lata w pelni gwarantowane dla ala na poziomie salary lebrona czy innego Ss. Ratuje go ze przyszedl do winning org I eksplozji thomasa. Sam w dodatku nie jest zadnym nazwiskiem czy magnesem zeby budowac jakas mase krytyczna. Jak bym mial stawiac pieniadze na najwieksze rozczarowanie w bostoniew po to al leci na szczyt. Serie z Atlanta w ubieglych sezonach

to na ile wyceniasz te szanse na #1 seed ?

Przy zalozeniu, ze LeBron nie odpoczywa to ze 20%, ale im wiecej DNP-Rest dla niego tym bardziej w gore.

Ba! Gdyby Cavs powaznie sie zabrali za ograniczanie jego minut jak wg mnie powinni to Celtics mogliby byc nawet lekkim faworytem [bradley wraca od razu po ASW?].

Co nam da 1 po RS, skoro w PO i tak dostaniemy lanie.

... zakladajac, ze Cavs beda zdrowi, a wlasnie haczyk polega na tym, ze nie sa i rosna szanse, ze nie beda.

Tyle, że Ainge lubi zbierać te assety i liczyć na wykorzystanie go w grubym dealu. Udało mu się to raz, w 2007 roku i mam wrażenie że stał się trochę zakładnikiem tamtych wymian. Bo skoro wtedy się udało, to dlaczego ma się nie udać raz jeszcze.

Jakby co tez mam takie wrazenie i wg mnie to podejscie doprowadzi do zguby bo juz nie ma kumpli Ainge'a wsrod innych GMow i doszly przepisy zmniejszajace motywacje by sprzedawac gwiazdy. Opieranie planu na historycznych wyjatkach to nie jest strategia tylko liczenie na cud.

To tak na szybko czyli sztuka dla sztuki :grin: 

Paule George trafia do Bostonu

Jimmy Butler trafia do Indiany

Pick Nets + Amir/coś młodego/spadającego do Bulls.

Traktujac powaznie doniesienia, ze "Paul George is not committing at this time to signing a contract extension with the Indiana Pacers" mi sie podoba ta propozycja ;-)

Najwiecej mam watpliwosci czy dla Celtics pick Nets jest w ogole tykalny [nawet w tym watku byly hasla, ze tylko za AD].

Edytowane przez wiLQ

Przy zalozeniu, ze LeBron nie odpoczywa to ze 20%, ale im wiecej DNP-Rest dla niego tym bardziej w gore.

Ba! Gdyby Cavs powaznie sie zabrali za ograniczanie jego minut jak wg mnie powinni to Celtics mogliby byc nawet lekkim faworytem [bradley wraca od razu po ASW?].

Tak jest Avery wraca od razu po ASG tak samo jak Jaylen :)

założe sie z Tobą o 1000 PLN, ze Celtics beda w Top3 draftu 2017. 

przegrasz. będzie tam Nets, które jest tak miłe, że odda nam swój wybór.

za PG oddałbym wybór Nets, a za DMC Crowdera, plus coś tam jeszcze (Rozier, Young) i Nets 18

Edytowane przez ptak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.