mayor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Embid ma małe szanse ,W sumie w Front Court zostaje tylko jedno miejsce,gdyż LeBron i Butler to pewniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 LBS ogólnie zgadzam się, że Wall powalczy, ale oducz się FG w takich przykładach podawać, AD 2017 się już zbliża oj tam, eFG i TS obaj też mają nejlepsze w karierze, zresztą dziś po bardzo słabej pierwszej połowie duet z Wsh znowu był bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jestem absolutnie pewny bez szukania, że nigdy nie było przypadku, że 27ppg scorer nie został wybrany do ASG. Były. W zamierzchłych czasach, w 1985, nawet dwóch w jednym roku się nie załapało - Short i Wilkins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jestem absolutnie pewny bez szukania, że nigdy nie było przypadku, że 27ppg scorer nie został wybrany do ASG. Spoko, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 LeBron i Butler to pewniaki Dla mnie on jest większym pewniakiem od Butlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Irving - Wade - LBJ - Antek - Łotysz CP3 - Curry - Kawhi - Davis - Marek Gasol i nara szpara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zamiast Wade DeRozan i zamiast Marca DMC wejdzie. Tak coś czuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) ja rozumiem wszystko, ale Wade przed Butlerem to jest kryminał PS. gdzie Ci się tam Durant podział, hy? Edytowane 27 Grudnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dla mnie on jest większym pewniakiem od Butlera. Gianis takim pewniakiem nie jest.,Ma spore szanse na jedyny wakat we wschodnim Frontcourt .,LeBron i Butler są poza konkurencją mają zapewnione miejsca "z urzędu" na trzecie miejsce będzie dużo kandydatów z podobnymi szansami. Gianis ma mniejsze szanse w głosach ludu,ale większe w glosowaniu ekspertów,Melo czy KP odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) EAST : Pod każdym względem LJ, Butler i Giannis powinni być pewniakami do frountcourtu. a koniec końców i tak będzie Melo(nie twierdzę ofc że zasługuje) i przyczepie się do Love'a. Czy jego sezon jest lepszy od Porzingisa? btw dla mnie asg to dalej mecz gwiazd, a niekoniecznie najlepszych zawodników, dlatego nie widzę tego bez Wade'a, czy Anthony'ego. Irving wade Giannis Lbj Melo Wall Lowry Derozan Butler George Milsap/porzingis Horford cp3 westbrook kawhi durant Davis curry harden Lillard Klay Green Boogie/griffin M.Gasol Edytowane 27 Grudnia 2016 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 wybrac backcourt na zachodzie to jakas masakra.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 ja rozumiem wszystko, ale Wade przed Butlerem to jest kryminał PS. gdzie Ci się tam Durant podział, hy? W ogóle dwóch z Chicago to kryminał. Butler i koniec. A Durant gdzie? Nie daje i wuj. https://www.youtube.com/watch?v=vb4F9KzYM-Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Wschód: Irving - DeRozan - Butler - Gianis - James Zachód Westbrook - Harden - Leonard - Durant - Davis Ławki Wschód: Wall - Lowry - Thomas - Walker - Love - Whiteside - Anthony Zachód: Curry - Lillard - Paul - Gasol - Cousins - Gobert - Klay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Mam trochę problem z All-Star i kto tam się powinien znaleźć, a kto nie. Wschód: Irving - DeRozan - Butler - Gianis - James Zachód Westbrook - Harden - Leonard - Durant - Davis Ławki Wschód: Wall - Lowry - Thomas - Walker - Love - Whiteside - Anthony Zachód: Curry - Lillard - Paul - Gasol - Cousins - Gobert - Klay Generalnie zgadzam się z całą listą z wyjątkiem Klay-a, gra zbyt w kratkę by być All-starem (te jego 60 punktowe spotkanie było trochę za wcześnie) zamiast Klaya dałbym KAT-a. Jestem w stanie wyobrazić sobie taki scenariusz, że będzie 5 zawodników z GSW (Curry, Durant, Zaza jako wybór ludu, Klay, Green - z ławki), choć mam nadzieje, że do tego nie dojdzie. A w sumie to mnie to mało obchodzi. Choć pewnie w lutym i tak obejrzę ten cyrk. Edytowane 27 Grudnia 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Generalnie zgadzam się z całą listą z wyjątkiem Klay-a, gra zbyt w kratkę by być All-starem (te jego 60 punktowe spotkanie było trochę za wcześnie) zamiast Klaya dałbym KAT-a. Jeśli chodzi o Townsa, to bardzo długo się zastanawiałem i właściwie równie dobrze może się tam pojawić Towns zamiast Klaya.Z drugiej strony Klay gra bardzo podobnie do tego, co w dwóch ostatnich sezonach, gdzie trafiał do ASG. Towns, czy Embiid mają jednak bardzo słabe bilanse (zresztą podobnie, jak Whiteside). Wszystkich się nie da tam wcisnąć. No i albo Porzingis, albo Anthony. Rozważałem też Millsapa zamiast Love'a/Whiteside'a, bo uważam, że z drużyn playofowych każda powinna mieć przedstawiciela, ale akurat na wschodzie jest strasznie równiutko. No i można pomyśleć nad Paulem Georgem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jeśli chodzi o Townsa, to bardzo długo się zastanawiałem i właściwie równie dobrze może się tam pojawić Towns zamiast Klaya.Z drugiej strony Klay gra bardzo podobnie do tego, co w dwóch ostatnich sezonach, gdzie trafiał do ASG. Towns, czy Embiid mają jednak bardzo słabe bilanse (zresztą podobnie, jak Whiteside). Wszystkich się nie da tam wcisnąć. No i albo Porzingis, albo Anthony. To jest mój problem z Klay-em. On generalnie gra swoje raz lepiej raz gorzej przed All-star trochę się budzi (2 lata temu rzucił 37 punktów w 3Q i takie jednostkowe wyczyny zamydlają obraz jego gry) Bilans bilansem ale czy przy wyborze ważniejsze powinno być czy dany zawodnik elektryzuje publikę (2 lata temu - było 4 nudziarzy z Atlanty za bilans), bo towarzystwo robi się zbyt skostniałe. I dla "dobra" ligi powinno się wpuszczać trochę świeżej krwi. I możliwie trzymać się jak najdalej od wybierania więcej niż 2 zawodników z jednego zespołu (miałem problem z Love, ale wśród PF ze wschodu broni się) Paul George, kurde zapomniałem o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_eko_12 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Wschód: Wall-DeRozan-James-Giannis-Love Zachód: Westbrook-Harden-Leonard-Durant-Davis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Cofam co napisałem o wallu zmusił się do obejrzenia dwóch spotkań i przyznaję ze moja nie pochlebne opinia opierala się głównie na grze z początku rs i tragicznego bilansu jednak ma szansę wejść do rezerw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekBeny Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wschód: S5: Irving - DeRozan - Butler - Giannis - LeBron Ława: Lowry - Wall - Wade(?) - Melo - Whiteside - Porzingis - George(?) - Horford Trener: Tyronn Lue Muszę przyznać, że najciężej było mi wybrać rezerwę w tym zestawieniu. Wade i George raczej nie wejdą z do S5, chociaż kto wie, rok temu D-Wade był nie małym zaskoczeniem w pierwszej piątce wschodu. Jak widać chłop z Shaqiem lub LeBronem, czy bez nich ciągle ma wielkie grono fanów. Nie jestem też pewien Whiteside'a i Porzingisa, ale sądzę, że Łotysz jest większym pewniakiem. Jeśli któryś z nich nie dostałby się do ASG to uważam, że na jego miejsce wskoczyłby... no właśnie kto? Drummond? Millsap? Zachód: S5: Westbrook - Curry - Leonard - Durant - Davis Ława: CP3 - Harden - Klay - DMC - Griffin - Aldridge - Gasol M. Trener: Steve Kerr / Gregg Popovih Nie jestem fanem GSW i ogólnie nie czuję ich wielkiego fenomenu. Okej 73-9, 2x MVP Curry'ego, świetny strzelec i wgl. Chyba wolę po prostu starą twardą grę pod koszem. Do czego zmierzam? Curry w S5 pewniak, głosy wystrzelą go w kosmos. Największą niewiadomą w S5 jest trzeci frountcourt. O ile Kawhi i KD się dostaną, tak nie wiem kto obsadzi ostatnie miejsce. Nawinął się tutaj wątek Klay'a Thomspona. To chyba jeden z nielicznych zawodników GSW, którego w miarę lubię. Myślę, że wejdzie do All-Star chociażby z ławki. Jest jednym z najlepszych 3-pointerów, a jak wiemy ASG to ostatnio taki konkurs trójek i wsadów. Skoro już o tym mowa. Co sądzicie o aktualnym ASG. Wydarzenie huczne, jedno z najważniejszych w NBA, ale gdzie się podziało to stare ASG, gdzie była walka, normalna gra, nawet bieganie? Dzisiaj to tylko trójeczki w kontrze i alley-oopy oraz wyścig, która drużyna przebije 150 pkt. O prawdziwym bieganiu nie ma mowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Skoro już o tym mowa. Co sądzicie o aktualnym ASG. Wydarzenie huczne, jedno z najważniejszych w NBA, ale gdzie się podziało to stare ASG, gdzie była walka, normalna gra, nawet bieganie? Dzisiaj to tylko trójeczki w kontrze i alley-oopy oraz wyścig, która drużyna przebije 150 pkt. O prawdziwym bieganiu nie ma mowy... walki to tam nigdy za bardzo nie było, ale fakt - to co się tam ostatnio wyprawia przechodzi wszelkie pojęcie - już bym wolał obejrzeć jakiś mecz polskiej drugiej ligi kobiet (jeśli taka jest lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi