ByczekBeny Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Siema, jako że ruszyły już głosowania na All-Star Game mam do Was parę pytań: - Jakie są wasze typy/głosy na przyszły Mecz Gwiazd? - Jakie są wasze typy do poszczególnych konkursów? - Czy Marcin Gortat to materiał na All-Star Game? Czytałem, że mają się zmienić zasady głosowania -> http://karolsliwa.blox.pl/2016/12/Zmieni-sie-sposob-wybierania-pierwszych-piatek-do.html Co o tym myślicie? Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nikt z wizards nie zasługuje end of story jedyna zmiana jaka by mnie skłoniła do obejrzenia to brak trojek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nikt z wizards nie zasługuje end of story ale jakieś konkretne powody czy tylko bilans? idąc tym tropem to Lillard, Embiid czy KAT też nie mają na co liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 East: Thomas, DeRozan, Porzingis, Gianis, Embiid West: Westbrook, Thompson, Durant, Leonard, Towns Gortat to kołek, na konkursy mam wyjebane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Pierwsza myśl na szybko przed meczem w MSG była taka: Wschód:Irving, Wade, Lebron, Kristaps, Embiid Zachód: Paul, Curry, Kawhi, Draymond, Anthony Davis Jak teraz na spokojnie myślę to może wymieniłbym Draymonda na DAJ lub Marca i takim meczem (poważnym) bym się jarał. Więc chyba nienajgorsza mnie ta szybka myśl się trafiła. Bardzo podoba mi się zmiana zasad głosowania. Chciałem na Twitterze wyszukać hasztag #nbavote i najpopularniejszy już jest Zaza. Ja wiem, że to cyrk wielki, ale takie traktowanie jeszce ten mechanizm bardziej napędza. Pewnie, jak rok temu, obejrzę tylko slam dunk. No trafiło mi się. Także liczę, że będą znów LaVine i Gordon. Co do bardziej scfi - dziadek Lebron do jasnej cholery. Regular sobie gra na drugim biegu, nie przemęcza się więc mógłby się zebrać. Jest w trakcie kampanii "zatrzymać ulepszony 73-9 superteam i wnioskować o GOAT" to tak ambicjonalnie, skoro Jordan ma, to bym na jego miejscu ćwiczył te dunki od jutra już. Nie oszukujmy się, nazwisko by mu dużo pomogło. Cmon LeBron. PS fajnie by było w 3 pt contest zobaczyć jak się Curry z Klayem i Durantem żyłują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 ale jakieś konkretne powody czy tylko bilans? idąc tym tropem to Lillard, Embiid czy KAT też nie mają na co liczyćbilans to jedno Wall gra piach Beal gra piach Gortata komplementuja tylko na Onecie Smoku Twoim zdaniem ktoś od nich zasłużył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekBeny Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Bardzo podoba mi się zmiana zasad głosowania. Chciałem na Twitterze wyszukać hasztag #nbavote i najpopularniejszy już jest Zaza. Ja wiem, że to cyrk wielki, ale takie traktowanie jeszce ten mechanizm bardziej napędza. #nbavote było z tego co kojarzę w zeszłym roku i wtedy faktycznie Zaza był najpopularniejszy. Chyba że w tym roku znów jest ten sam hashtag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 bilans to jedno Wall gra piach Beal gra piach Gortata komplementuja tylko na Onecie Smoku Twoim zdaniem ktoś od nich zasłużył? Wally gra piach, Beal gra piach, a Tobie by się przydały wakacje na piachu. Albo obejrzenie jakiegoś meczu NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 A czy grają na razie poziomie ASG? Bo do tego się sprowadza wątek grają dużo poniżej swojego poziomu ergo piach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 A czy grają na razie poziomie ASG? Bo do tego się sprowadza wątek grają dużo poniżej swojego poziomu ergo piach Wall: 23/10/4/2 na 46%fg najlepsze staty w karierze Beal: 22ppg na 46%fg i 39% za 3 zdecydowanie najlepszy sezon Gorti to niszowy grajek, ale zaskakuje regularnoścuą i lajtowo kręci DD o ile Beal nie ma jeszcze wyrobionej marki, to Wall będzie walczył z Kembą, bo IT Irvinga i Lowrygo raczej nie przeskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 A czy grają na razie poziomie ASG? Bo do tego się sprowadza wątek grają dużo poniżej swojego poziomu ergo piach Ok, to dajesz 5 pg/sg, którzy grają indywidualnie na wyższym poziomie w tym sezonie od Walla. Isaiah Thomas aka DRPM poza top400? Lowry wchodzi Kyrie wchodzi DeRozan wchodzi Wall wchodzi O resztę miejsc z pg/sg walczą Isaiah Thomas, Kemba, Wade, Beal, Dragić? może, Avery Bradley? może. Wall to pewniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 (edytowane) ale bez przesady Barca, że o szansach Thomasa ma decydować jakiś stat - no bez jajec Edytowane 26 Grudnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Irving i DeRozan to pewniacy. Lowry i Thomas raczej też. Walker wg mnie przed Wallem. Bradley też mocny kandydat. Więc Wall będzie miał kłopoty, a Beal to raczej bez szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 barca jesli dla Ciebie Thomas to nie jest pewniak to nie mamy o czym gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ok, to dajesz 5 pg/sg, którzy grają indywidualnie na wyższym poziomie w tym sezonie od Walla. Isaiah Thomas aka DRPM poza top400? Lowry wchodzi Kyrie wchodzi DeRozan wchodzi Wall wchodzi O resztę miejsc z pg/sg walczą Isaiah Thomas, Kemba, Wade, Beal, Dragić? może, Avery Bradley? może. Wall to pewniak. Jestem absolutnie pewny bez szukania, że nigdy nie było przypadku, że 27ppg scorer nie został wybrany do ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jakie szanse na ASG ma Embiid ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jakie szanse na ASG ma Embiid ? jeśli go kibice wybiorą to bardzo duże Pytanie tylko czy skoro dmuchaja na niego z każdej strony to występ w meczu o nic ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jakie szanse na ASG ma Embiid ? stawiam ze pol filadelfii na niego zaglosuje, wiec spore.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Populacja Filadelfii to nieco więcej niż połowa Brooklynu,czyli mniejsze szanse niż Lopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Populacja Filadelfii to nieco więcej niż połowa Bprooklynu,czyli mniejsze szanse niż Lopez może i cały brooklyn powinien zagłosować na lopeza, ale nie zagłosuje. chyba nie wolisz Lopeza oglądać od Joela w ASG? Masochista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi