Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Kobe wygląda jak Thierry Henry. Bryant raczej nie jest wiernym kibicem na lata a bardziej drużyny która obecnie znajduje się na szczycie. Nie wiem na ile to wiarygodne ale słyszałem że już był fanem Interu, Milanu, Juventusu.

Nie wiem gdzie to słyszałeś, ale niewiele to ma wspólnego z prawdą. Jako dzieciak mieszkał we Włoszech i przez wiele lat jego ulubionym piłkarzem był Marco van Basten - gracz Milanu. Deklaracje Kobego o byciu fanem Barcy słyszałem już kilka lat temu, kiedy jeszcze Ronaldinho tam grał i był jednym z lepszych zawodników na świecie.

mysle, ze w kwestii "kibicostwa" sporo do powiedzenia moze miec nike

barcelona, jak i brazylia czy arsenal to druzyny nike'a/ flagowe druzyny nike'a

kobe za dzieciaka mogl byc kibicem van bastena i milanu ale mysle, ze specom od nike'a duzo latwiej zaaranzowac spotkanie podczas urnee barcelony niz milanu, glownie z tego wzgledu, ze spore pieniadze na takie tournee wyklada nike.

swoje robi tez to, ze pau gasol gral w fcb, juz 2krotnie zaaranzowano spotkania lakersow z katalonczykami i mysle, ze nike, ktory swego czasu byl sponsorem klubu i do dzis ma umowy z wiekszoscia graczy purpura i zloty, mial cos w tej kwestii do powiedzenia.

niemniej w ostatnich latach kb glownie widzialem w koszulce barcelony, choc z tego co pamietam, to byli tez na meczu chelsea podczas wyjazdu do londynu w zeszlym sezonie.

tak czy siak nie doszukiwalbym sie u kobe'go jakiegos ultrasowego podejscia do kibicowania 1 klubowi.