Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

To się pokazałem, nie ma co. Po złoczaniu meczu Chi-Mia popołudniu pamiętam, że wszedłem na nba.com, sprawdziłem staty, oglądnęłem topten i moja reakcja była wtf, gdzie Jimmy... Nie wiem jak ja to zrobiłem, nie pytajcie mnie. Przed napisaniem posta nie weryfikowałem, tylko napisałem, jak pamiętałem. Teraz sprawdziłem - jest - na drugim miejscu. Zwracam honor... częściowo...

Co do flagrant by Taj, zdania nie zmienię - mi się to nie podobało, a jestem daleki w ogromnej większości przypadków od krytykowania jakiegokolwiek zawodnika, czy drużyny.

Zastanawiam się czemu łączycie niefortunny temat top10 z filmikiem dotyczącym PO Lakersów...:uncomfortableness:

Edytowane przez Benon

nawet wsród pros atletów cięzko było by znaleźć podobnego jełopa :) słowem po grifinie Rox wybrali kolejnego grajka który mógł być allstarem a skończył jako totalny niewypał

Coś chłopina przecież musi robić w tym autobusie.

W sumie nie wiem dlaczego akurat to wypłynęło, bo zdaje się, że fajerwerki na twitterze były już miesiąc wcześniej (a może to o inną szło, cholera już wie). Przy okazji dowiedzieć się można było o upodobaniach seksualnych White'a:

http://jocksandstilettojill.com/2013/03/rockets-royce-white-has-babys-mama-drama/

A tak swoją drogą to z tych lasek też niezłe pustaki.

nawet wsród pros atletów cięzko było by znaleźć podobnego jełopa :) słowem po grifinie Rox wybrali kolejnego grajka który mógł być allstarem a skończył jako totalny niewypał

mysle ze pod pewnymi wzgledami Karl Malone jest dosc do Royce'a podobny

a tak bardziej po polsku ?

u dont no whut im sayin :(

no że Karl Malone to typowy przykład gościa który przepięknie wygląda przez cały sezon, a gdy przychodzi jakiś bardziej męski moment gdzie trzeba się wykazać liderszipem, to umiejętności i mentalność Karl Malone'a zupełnie nie dorównują jego idealnemu fizysowi.

Karl jest lizakiem lodowym, bo topnieje wraz z upływem czasu (PO)

u dont no whut im sayin :(

no że Karl Malone to typowy przykład gościa który przepięknie wygląda przez cały sezon, a gdy przychodzi jakiś bardziej męski moment gdzie trzeba się wykazać liderszipem, to umiejętności i mentalność Karl Malone'a zupełnie nie dorównują jego idealnemu fizysowi.

Karl jest lizakiem lodowym, bo topnieje wraz z upływem czasu (PO)

Raczej nie o to chodziło.

Zresztą co White może mieć wspólnego z Malonem w kwestiach boiskowych, skoro on w ogóle nie zagrał w NBA, nie mówiąć już o "wyglądaniu" przez cały sezon i niewykazywaniu się leadershipem w "bardziej męskich momentach".

Raczej nie o to chodziło.

Zresztą co White może mieć wspólnego z Malonem w kwestiach boiskowych, skoro on w ogóle nie zagrał w NBA, nie mówiąć już o "wyglądaniu" przez cały sezon i niewykazywaniu się leadershipem w "bardziej męskich momentach".

oj czepiasz się, mini-sezon ogórkowy ma swoje 5 minut.

napisałem, że to oczywiście nie ta skala, ale Royce White też wyglądał świetnie do momentu "bardziej męskiego" czyli debiut w NBA, tudzież latanie samolotem.

swoją drogą czy był w NBA kiedyś większy scrub bez sekundy spędzonej na parkietach NBA, który generował takie zamieszaine? niebywałe, że gościu który mógłbyć potencjalnie czymś w okolicach Borisa Diawa - nie pojawił się ani razu w koszulce NBA - a można o nim przeczytać od prawie roku na każdym portalu o NBA + wchodzimy mu do łóżka czy tam ciężarówki z butami.

Where Shitttt Happens