josephnba Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 i niech mi ktoś jeszcze kiedys napisze ze Boozer nie ma charakteru a propos sędziów to tu tez sie nadaje "ofens" Butlera na Carterze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Właśnie pytałem w "jazda, jazda..." czy jak orbońca stanie barkiem i przyjmie rozpędzonego gracza atakującego na ten bark, to też jest ofens, bo często na meczach słyszę coś typu: zawodnik X, czy Y nie przyjął odpowiedniej pozycji... Tam odpowiedzi się nie doczekałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 zacznijmy od tego ze Carter nie stanął nawet, on wciąż był w ruchu dwa ze pozycja obronna jest określona i wystawianie barku nie jest jedną z nich trzy to brak gwizdka dla Cartera za łokcia w klatce Kirka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueLuc Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ogólnie mecz warty zobaczenia dla pojedynku Dirk vs. Boozer/Robinson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 hahah lubię to ... swoja droga fajne oksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 [video=youtube;quRwCAkaweM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 [video=youtube;VtxxQr-kFsg] A to nawet nie załapało się do TOP 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Bo to nic nadzwyczajnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Koleś w momencie wyrzucania alley oopa przz Tinsleya był na granicy linii za 3. Sam wsad faktycznie nic nadzwyczajnego, ale ten Evans to freak atletyczny, że zdążył dobiec, złapać to i wsadzić to respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Piłka podana dużym lobem, nic nadzwyczajnego, i też jakoś niesłychanie szybko nie biegł, przypuszczam, że większość ateltycznych guardów by to złapała, i wykończył to słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kubbas, ale o czym ty mówisz...nikt tu nie wymaga, żeby to było w top3 zagrań sezonu przecież, tylko top10 dnia. A były tam słabsze akcje. Jakby to zrobił Wade&James czy Kobe to top3 murowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie wiem nie oglądam ogólnie top10 od kilku lat, tylko chciałem zwrócić uwagę, że to nie było nic nadzwyczajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie byłem wcale negatywnie nastawiony do Heat, ale coraz bardziej zauważam, że nba, a co za tym idzie nba.com zaczyna się kręcić wokół drużyny z Florydy. Upgrade faulu Gibsona na LeBronie do flagrant, podczas gdy każdy inny zawodnik dostałby karę za ktytykowanie decyzji sędziowskich. LeBron tego wprost nie powiedział, ale mniej więcej do tego się jego wypowiedź sprowadzała. Kary nie było i mało tego: skarg wysłuchano i winnych ukarano. A co do toptenów, to o pomstę do nieba brak alejupa by Jimmy Butler over Chris Bosh z meczu kończącego imponujący swoją drogą streak. Czyżby dlatego,że to nie Heat latają nad innymi, a tym razem ktoś sobie nad nimi pofruwał. Paka była według mnie naprawdę zacna, choć ja jako fan Byków mogę tu być nieobiektywny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Z oglądania TOP10 zrezygnowałem dawno temu, bo miałem dość śmiesznych wyborów, zobacze może pare razy na miesiąc, ale jak czytam, że Butler over Bosh nie był w TOP10 tylko utwierdzam się w przekonaniu, że kretyni i kukiełki Sterna to układają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie no z tego co pamiętam to Butler over Bosh było w Top10 i to nawet wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 [video=youtube;5MhmGyZ7KF0] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie byłem wcale negatywnie nastawiony do Heat, ale coraz bardziej zauważam, że nba, a co za tym idzie nba.com zaczyna się kręcić wokół drużyny z Florydy. Upgrade faulu Gibsona na LeBronie do flagrant, podczas gdy każdy inny zawodnik dostałby karę za ktytykowanie decyzji sędziowskich. LeBron tego wprost nie powiedział, ale mniej więcej do tego się jego wypowiedź sprowadzała. Kary nie było i mało tego: skarg wysłuchano i winnych ukarano. A co do toptenów, to o pomstę do nieba brak alejupa by Jimmy Butler over Chris Bosh z meczu kończącego imponujący swoją drogą streak. Czyżby dlatego,że to nie Heat latają nad innymi, a tym razem ktoś sobie nad nimi pofruwał. Paka była według mnie naprawdę zacna, choć ja jako fan Byków mogę tu być nieobiektywny. Pozdrawiam A przejście przez zasłone Lebrona zupgrejdowali do czegoś czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 [video=youtube;0wZ3z0HeLq4]http://www.youtube.com/watch?v=0wZ3z0HeLq4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie byłem wcale negatywnie nastawiony do Heat, ale coraz bardziej zauważam, że nba, a co za tym idzie nba.com zaczyna się kręcić wokół drużyny z Florydy. Upgrade faulu Gibsona na LeBronie do flagrant, podczas gdy każdy inny zawodnik dostałby karę za ktytykowanie decyzji sędziowskich. LeBron tego wprost nie powiedział, ale mniej więcej do tego się jego wypowiedź sprowadzała. Kary nie było i mało tego: skarg wysłuchano i winnych ukarano. A co do toptenów, to o pomstę do nieba brak alejupa by Jimmy Butler over Chris Bosh z meczu kończącego imponujący swoją drogą streak. Czyżby dlatego,że to nie Heat latają nad innymi, a tym razem ktoś sobie nad nimi pofruwał. Paka była według mnie naprawdę zacna, choć ja jako fan Byków mogę tu być nieobiektywny. Pozdrawiam Mocno nieobiektywny jesteś. Było w top10 jako drugie pod buzzer beater gamę winnerze greena. Więc twoja teoria wielkiej konspiracji poszła w pizdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi