Baptizia Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 https://twitter.com/BleacherReport/status/985724305601282049 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GH33 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Siema. Szukam klipu z finałów 2016, tzn. konkretnie chodzi mi o świętowanie zwycięstwa przez Cavs, kiedy JR Smith spytał K.Love gdzie ma swoją koszulkę. Jeśli ktoś kojarzy, będę wdzięczny za materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 dla mnie bardzo slaby odcineczek, zwlaszcza patrzac na to jakie sztosiwa wypuszczaja zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 dla mnie bardzo slaby odcineczek, zwlaszcza patrzac na to jakie sztosiwa wypuszczaja zawsze jakie drużyny taki odcinek. Ja też się wynudziłem. Jedyna fajna wstawka to gdy Dragan nie okazuje się dragonem, no i bystre lisy. Poza tym to strata czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 no tak, bardziej ciekaowstka ale nie wiem dlaczego wzieli na warsztat akurat te ekipy można bylo coś innego wyciągnać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 no tak, bardziej ciekaowstka ale nie wiem dlaczego wzieli na warsztat akurat te ekipy można bylo coś innego wyciągnać Pewnie animowali to już jakiś czas temu więc imho świetnym wyborem byłoby jakieś nawiązanie do walki o rozstawienie oraz o same play-offy na zachodzie. W tym był potencjał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Pewnie animowali to już jakiś czas temu więc imho świetnym wyborem byłoby jakieś nawiązanie do walki o rozstawienie oraz o same play-offy na zachodzie. W tym był potencjał dokladnie, oni zwlaszcza te pierwsze odcinki to tworza kilka miesiecy przed opublikowaniem, czasem tylko dodaja jakies drobniejsze wstawki jak w ostatnim odcinku kiedy McCaw przy VC powiedzial "I get a bad feeling about him” (nawiazujac oczywiscie do jego calkiem niedawnej kontuzji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 "Śwagier, my w America też mamy swojego Gmocha, tylko lepszego" https://twitter.com/NBAonTNT/status/986907262940827648 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 LeBron właśnie podpieprzył torebkę Twojej matce, a Ty spokojnie siedzisz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Matce torebkę,a buty Harrisonowi Fordowi.,Na mecz w Indianapolis założył Aldeny 405 Indy Boots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tyle uwagi teraz wkladaja w te rozne stylizacje. Co drugi to ikona mody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Matce torebkę,a buty Harrisonowi Fordowi.,Na mecz w Indianapolis założył Aldeny 405 Indy Boots Rozumiem, że jesteś także na forum BwB :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Rozumiem, że jesteś także na forum BwB :-) Też mnie się tak wydaje.,Chociaż buty cieśli-stolarza Forda są na tyle charakterystyczne ,że nie trzeba być specem od mody ani koneserem obuwia żeby je poznać., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ta torebka to limitowana wersja od Hermesa Birkin To niedostępny rarytas. Reklamowana jest jako najdroższa damska torebka. 23.200 dolarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Kto bogatemu zabroni? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Reklamowana jest jako najdroższa damska torebka. No właśnie - damska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 "Z chlebkiem, z chlebkiem" te raptory https://streamable.com/7355h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi