Eld Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Z Haywardem i Rose troszke chamskie ale who cares jak parsknąłem . Jak zobaczyłem Lonzo to od razu wiedziałem że będzie coś z jego z mechaniką rzutu . Tak czy siak boskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Najlepsze Game of Zones w tym sezonie:) brogdon na końcu wymiata, sporo smaczków. Na tego haywarda na początku nie zwróciłem nawet uwagi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 A to był Brogdon nie wiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 a dlacaego Klay miał taki pionek? coś zwiazane z jego wycieczką do Chin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 a dlacaego Klay miał taki pionek? coś zwiazane z jego wycieczką do Chin? Bardziej chyba o to, że chodzi cały czas z wyrazem twarzy jak by się kleju nawąchał, zioła upalił. Z tak tępym wzrokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Bardziej chyba o to, że chodzi cały czas z wyrazem twarzy jak by się kleju nawąchał, zioła upalił. Z tak tępym wzrokiem. eeee nie kupuje tego poza tym nie zauwazyłem by mial ten sam wytaz twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 to nie jest aluzja do fake Klaya? on troche 'szerszy' jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 w sumie jesli tyle osób się zastanawia a wiemy całkiem sporo o tej lidze to ktos nie zrobił tutaj dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Nom. Racya Dnc. Może rzeczywiście to to co Maju pisze. Choć też mnie średnio przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyrjeElejson2 Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) http://i.imgur.com/7gssRmG.jpg https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTyYqJ4TYyVXj-1E6DhYKebmgW2ibxX-8I_5T4NsJ7RH3Q2b-dS to chyba o to chodzi. Edytowane 25 Maja 2018 przez KyrjeElejson2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 http://i.imgur.com/7gssRmG.jpg https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTyYqJ4TYyVXj-1E6DhYKebmgW2ibxX-8I_5T4NsJ7RH3Q2b-dS to chyba o to chodzi. to wciąż niewiele wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 W dziale marketingu bulls się nie nudzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 ktoś, gdzieś wkleił jakies zdjęcie i mamy to wiedzięc eeeeeee słabe pomijając że nawet w tym temacie tego nie widziałem, a chyba to miało być śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 A siodmego dnia Marcus krzyknal: "Zabierz mnie ze sobo aniole" https://streamable.com/wjqd1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Już było ale bawi ciągle tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Ile w tym prawdy, nie wiem. Ale czy sam Green sobie yaya robił rozsyłając to po kumplach, czy ktoś to wymyślił - i tak mnie bawi . Fellas. It is me. Draymond Green. The guy better than Kevin Durant and cooler than a cucumber. Remember when we blew a 3-1 lead, then called KD to join us? What worked once will certainly work again. I think our plan should be to go up three games to Cleveland’s one in the upcoming NBA Finals, blow that lead, then let me call James Harden from the parking lot and convince him to join us next season. Think about it guys. We’d go from super-team to super-duper-intergalactic-team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Żenada, ni to smieszne, ni zabawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) RTL knows it better Edytowane 30 Maja 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 (edytowane) Mamy zapowiedź finału na kolejne lata Edytowane 31 Maja 2018 przez Advaldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi