Mirwir Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Fani Cavs http://jbzd.pl/obr/448072/troll-mocno Wyrwane z kontekstu. Brat tego kolesia go wkręcił. To ustawka była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Wyrwane z kontekstu. Brat tego kolesia go wkręcił. To ustawka była.nieważneWszystko co twierdzi że Cavs to wiocha jest prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 nieważne Wszystko co twierdzi że Cavs to wiocha jest prawdą Cóż z rozumowaniem opartym na tak, żelaznych fundamentach nie sposób prowadzić polemiki. To coś jak wypowiedzi PiS "to wina PO". Nie mniej jednak gdy ktoś oglądał spotkanie wiedziałby, że facet został wkręcony przez brata. Został wylosowany "do rzutu za 1 mln dolarów". Ustawka polegała na tym, że publiczność miała zareagować tak jakby trafił. Kibicuje Cavs wiocha. Kibicuje Houston też wiocha. Nie pozostaje mi nic innego jak złożyć samokrytykę co też czynie. Samokrytyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Przyznanie się przed samym sobą jest pierwszym krokiem do uleczenia więc jest nadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Przyznanie się przed samym sobą jest pierwszym krokiem do uleczenia więc jest nadzieja masz jakies doświadczenie w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 +Hariston coś z nadgarstkiem, niech ktoś weźmie sztucer i dojebie Niedźwiedzia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 https://vine.co/v/iw9BxdqQUvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Czy im to się kiedyś znudzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Żenada Chyba jesteśmy już starzy Józek... też tak mam, ale może kogoś przed 30. to śmieszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Chyba jesteśmy już starzy Józek... też tak mam, ale może kogoś przed 30. to śmieszy?kiedy oglądałem coś podobnego po raz pierwszy (chyba gernetta) wówczas było to zabawne, teraz po setnym podobnym filmiku zrobiło się żenujące, no ale ja sie po nich spodziewam dobrej gry a nie inteligencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Chyba jesteśmy już starzy Józek... też tak mam, ale może kogoś przed 30. to śmieszy? Mam 23 lata, a mnie też to wcale nie śmieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Są tacy ludzie, niby wiele osób próbuje nam wmówic, że tacy sami jak my, ale oni jednak dosyć się od nas różnią. I jak ich śmieszą takie rzeczy, tak nas już niekoniecznie, albo jak ich jara obwieszanie się błyskotkami, złotymi łańcuchami, jeśli ich stać, tak nam już to nie przystoi. Oni wyżej skaczą, my szybciej pływamy i tak dalej. Tutaj bym upatrywał przyczyny. Edytowane 19 Marca 2016 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SkoczekS1 Opublikowano 20 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 https://vine.co/v/idXHUP3MhpU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Sława bywa bolesna huh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 http://clutchpoints.com/video-deandre-jordan-talks-serious-trash-to-lance-stephenson/“You hit a couple layups, then you start talking s***. Shut your a** up.” Dostajecie w pizde Clipps, so shut your ass up... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 http://clutchpoints.com/video-deandre-jordan-talks-serious-trash-to-lance-stephenson/ “You hit a couple layups, then you start talking s***. Shut your a** up.” Dostajecie w pizde Clipps, so shut your ass up... To prawda, że moment zły, ale nigdy nie sądziłem, że pochwalę Jordana za coś poza grą.. Stephenson to po prostu gówno. We łbie jeszcze głupszy od Jordana, na parkiecie żałosny typek i jeszcze trochę pograł i unosi głowę z dumą jakby aspirował do All NBA Teams... Obaj siebie warci, ale Jordan widział na pewno jakie mniemanie ma o sobie Lancelot i pewnie jak niszczył szatnię, więc teraz nie dziwię się, że mu tak powiedział. I popieram co Jordan powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Internety nigdy mnie już nie zaskoczą.. Edytowane 21 Marca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Elwood Opublikowano 22 Marca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Internety nigdy mnie już nie zaskoczą.. Przyznaj, pisałeś lewą ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Przyznaj, pisałeś lewą ręką Hahahaha.. Oczywiście! A ciebie nie kręcą takie foczki "Strejt from Maseczjusets" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi