kulfon Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 kort w barclays, niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 I to porozumiewawcze spojrzenie WM w kamerę, zdające się mówić: "Bieda dziewczyna, tworzy swoje własne anglicyzmy... litości! A teraz podaniem talerzowym oddaję głos do studia!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 rookie of the year, nie ma huja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 skąd wiesz, że nie ma? raczej ma, i to często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 E tam, panowie, bardzo sympatyczna dziewczyna, wcale nie robi się na siłę hamerykanska, mówi ładną polszczyzną. A i raczej nie korzysta z "efektu cheerleaderki", bo urody zdecydowanie nie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 najgorsze jest to ze dzieciak poprawnie rzucil i powinien to byc gamewinner elegancki od dechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) To chyba Mutombo utkwił kiedyś paluch między obręczą a tablicą? Więc odsunęli. Jak widać również i dzieciakom. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 jedynym jej błędem było nazwanie parkietu kortem, co biorąc pod uwagę jej miejsce zamieszkania nie powinno dziwic mieszkałem za granicą przez jakiś rok na studiach i po powrocie na poczatku też "gubiłem" polskie słowa/zwroty eh polaczki chciałoby sie powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) jedynym jej błędem było nazwanie parkietu kortem, co biorąc pod uwagę jej miejsce zamieszkania nie powinno dziwic mieszkałem za granicą przez jakiś rok na studiach i po powrocie na poczatku też "gubiłem" polskie słowa/zwroty eh polaczki chciałoby sie powiedzieć... Zauważ że dziewczyna ma ogromny sukces w życiu i pracowała na Niego i robi karierę, a pierwszą rzeczą jaką netowi polacy robią to muszą ją zdołować bo ma zly akcent czy jest ładna to znaczy wtedy że głupia. Ja jej zazdroszczę bo nawet jak sie nie utrzyma w zespole to zawsze może prowadzic zajęcia w jakiejś szkole tanecznej w USA bo rekomendacje już ma. Czyli spełnia swoje marzania w pewnie sposób. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 wielu po porstu mysl ze sukces w jej branzy jest skorelowany z obtarciami na kolanach ja np tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To przestań myśleć, może będziesz w końcu miał jakas korzyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 polskie myslenie biznesmen złodziej tancerka kur*a lekarz łapówkarz policjant jeba*y pies ale oczywiście w kraju jest źle bo politycy kradną a nie dlatego ze jeden drugiemu podstawia nogę na każdym kroku byle tylko nie miał lepiej ale czepiamy sie Rumunów choć ci przynajmniej stoją sobą murem! ja tam lasce gratuluję nie płaci za bilety na mecze i to zaraz przy "korcie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 ale o co spinacie dupe? zakochaliscie sie? nikt nie powiedzial o niej zlego slowa, wiec zostawcie swoje kwejkowe madrosci na czele z odmienianiem slow Polska i Polacy przez wszystkie przypadki i rzucanie straw-manami na inna okazje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) ale o co spinacie dupe? zakochaliscie sie? nikt nie powiedzial o niej zlego slowa, wiec zostawcie swoje kwejkowe madrosci na czele z odmienianiem slow Polska i Polacy przez wszystkie przypadki i rzucanie straw-manami na inna okazje. No chyba tak będziemy musieli zrobić bo się zakochalismy chlip chlip Edytowane 19 Lutego 2015 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 sukces wiąże się z odciskami na kolanach no faktycznie chyba nie zrozumiałem tego co przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 a to było przed tym czy po tym jak z westchnieniem godnym czcigodnego starca z powieści sapkowskiego wyjawiłes nam, ,,polaczkom", tajemnicę idiotycznego użycia słowa ,,kort"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 prostym offtopem zjebaliście temat panowie na 2 strony kogo to obchodzi komu ciągnie i za ile. był wywiad, były śmichy i tyle. zmutombo też sie będziecie śmiać że biedny czzarnoskóry z poza usa zmarginalizowany bo fuck u up niemcowi prawie naziście powiedział? co to k**** kącik dobroci ludzkiej, sprawiedliwość i ostoja wszechświata koszykarskiego? więcej luzu przy piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi