ely3 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 eech ale na razie to streetball zero obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Love gra na większym luzie wygląda jakby się wreszcie czuł komfortowo w tym zespole. Po Indianie spodziewałem się więcej fizycznej walki, twardszej obrony i walki o wolniejsze tempo meczu przy wymianie ciosów nie maja z Cleveland szans. Dobrze wyżej napisane mecz przyjemny a żeby Indiana powalczyła powinno moim zdaniem być dokładnie odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Indiana 3pt% 53% a Sa ledwo na powierzchni. Cle ft <50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ciężko o twardą obronę przy tylu gwizdkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nate McMillan ma tak wyjebane, że to jest poezja. Gdybym wiedział, że mój szef zwolni mnie dopiero za 4 lata, to też bym tak miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Cavs tymi chybionymi FT to handicap dają dla Pacers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Seria Jazz z Clippers jeszcze ci te braki w D zrekompensuje z nawiązką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 ale katuja tego teaguea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Tak po ludzku jest mi szkoda George'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Tak po ludzku jest mi szkoda George'a tylko dzieki niemu sa jeszcze w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Biedni ci pacers. Poki co cavs graja jak mistrzow wypada. Niby bez spiny ale mocno do przodu. Widac ze regular sie dla nich skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ta myśl trenerska... Teauge kryjący Lebrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 szczerze to nie wiem czy za bardzo sie na PO nakrecilem czy co, ale jakos srednio mi sie podoba ten meczyk po za tym 2 rzeczy - pierwsza to wiadomo FT Cavs... masakra druga to jest to ze oni bez lebrona jak dzieci we mgle niestety... usiadl teraz na ostatnie 2 minuty Q3 to oni przestali w ogole grac o co chodzi? byly 3 akcje kazda wygladala klepiemy pilke 15 sekund i oddajemy jumperka. nie biegaja w ogole, nie ruszaja sie i gry nie szukaja... wiem ze graja tak caly sezon, ale no myslalem ze intensywnosc i staranie sie na 100% caly czas bedzie bo to PO, a tak poki co nie jest, zreszta w sumie kontroluja to spotkanie i ja osobiscie tej atmosfery PO jeszcze za bardzo nie poczulem, ale fani w Toronto nie zawioda w tym aspekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie znasz sie. Nate probuje outchoachowac lue Ta myśl trenerska... Teauge kryjący Lebrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 No ale przecież tak ma wyglądać ta seria, nie? Pytanie tylko czy w czasie jej trwana nie zacznie spadać mu nieco motywacja i utrzyma takią intensywność i koncentracje przez całą serie. Ja tam w reinkarnacje Lanca nie wierze a na Milesa Turnera jeszcze troche za wcześnie, cokolwiek wyszarpie Indy bedzie zasługą PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Identyczny mecz jak seria z Pistons rok temu. Niby szkoda wyłączyć, bo wynik blisko, rzuty obu ekipom wpadają, ale i tak wiadomo kto wygra. Jedyna różnica taka, że Pacers maja Georgea więc może jeden mecz się uda wyrwać jak Cavs przysną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 2pkt, moze bedzie jeszcze mecz z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Lance stawił sie na PO, dobrze sie go oglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ta drużyna powinna się nazywać Cleveland James bo bez niego ona nie istnieje...meczyk ok ale już można dopisać 1 z przodu dla Cavs Nie tak prędko.. Nie tak prędko! Pacers wciąż w grze! Ale byłyby jaja jakby wygrali w Ohio pierwszy mecz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie tak prędko.. Nie tak prędko! Pacers wciąż w grze! Ale byłyby jaja jakby wygrali w Ohio pierwszy mecz.. James chyba sporo meczow na dzien dobry przegrywal wiec nie wiem czy jaja. George to mi szkoda. Dawac go do tego Bostonu i niech robi z tymi leszczami rozpierdal. Ewentualnie San Antonio kub Houston go zmieszcza w 2018? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi