RappaR Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 są takie bary w ogóle w PL? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Tak Dobrze że nie napisałeś gdzie dokładnie bo byś się jeszcze spocił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dobrze że nie napisałeś gdzie dokładnie bo byś się jeszcze spocił... Wiem o dwóch, a pewnie są tego setki. Jak masz bar całonocny z telewizor, to Ci mogą puścić i sami zresztą puszczają mecz NBA, bo co innego leci o tej drugiej w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 To oficjalne - Wizards najgorszą drużyną ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Gortat chyba nie zapisał Okafora w swoim czarnym notesie. Wiz wyglądają fatalnie. Z jinxowałem Philly Edytowane 17 Listopada 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) 10 minuta 4Q 60-63 Dallas Boston Po 2Q Rox - OKC 63-65 Edytowane 17 Listopada 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Toruń? Szwejk na rynku jest o sportowym zacięcie. W lato w ogródku grota ale mię mają cyfry. Tak w sumie całoroczny całonocny bar z dekoderem n nie kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Wiem o dwóch, a pewnie są tego setki. Jak masz bar całonocny z telewizor, to Ci mogą puścić i sami zresztą puszczają mecz NBA, bo co innego leci o tej drugiej w nocy? No spoko ale tak różowo to może w Wawie wygląda. We Wrocławiu ktoś zna jakaś miejscowke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 No spoko ale tak różowo to może w Wawie wygląda. We Wrocławiu ktoś zna jakaś miejscowke? Ja mówiłem o Gliwicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ja mówiłem o Gliwicach. A kolega pytał o Toruń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 A kolega pytał o Toruń. A ja wyjaśniłem jaką metodą można znaleźć u siebie w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 we Wro to najpierw trzeba znaleźć bar sportowy otwaryy calą noc nie wiem czy taki jest, max o 2 zamykają także winszuje że są takie miejscówy w Gliwicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 we Wro to najpierw trzeba znaleźć bar sportowy otwaryy calą noc nie wiem czy taki jest, max o 2 zamykają także winszuje że są takie miejscówy w Gliwicach Kto mówi o barze sportowym? Zwykły bar, może nie będzie cicho, ale mecz będzie leciał, zresztą o 2 i 3 już jest z reguły w miarę cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) a w jakim barze nie sportowym mają Canal + Sport? nie wspominając o telewizorze tak czy siak, ktoś we Wro widział takie rzeczy? Edytowane 17 Listopada 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 cieszy mnie optymizm Kolegi ale proponuję sprawdzić jak można razem obejrzeć ASG I w ilu miejscach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 akurat ASG mnie nie interesuje a Finały i ogólnie PO rozumiem, że nikt z Wrocka nie wie czy taki bar jest? czyli przyjmuję że nie istnieje taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 double airball a i tak 12 punktów przewagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 bledsoe zrobił akcję meczu gwizdnęli ofensa eb potem technika eb potem technika lenowi potem znowu ofensa eb na ruchomym diengu jp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 oglądam sobie z nudów jazz-rockets. nie wiem na podstawie czego niektórzy twierdzą, że jazz są lepsi o celtics bo grają padakę. na dodatek my w zielonym wyglądamy dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Fajny nawet ten Lyles. Będą z niego ludzie. Bardziej nowoczesny PF niż Favors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi