Graboś Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Póki co udział w czwartej lidze potwierdzili: FBL #4 1. Pitti_8 2. Graboś 3. Kfadrat 4. Chicken 5. Billypilgrim 6. Kraso 7. Links 8. Keyla 9. Wojtekk8 10. Maquis(vel Mark_us) Lista rezerwowa: * Lucasso * cieglo * Jiwol * gutticpc * artek * Mazar * bogans * Andrew23 * szogo Jak łatwo policzyc, póki co jest 19 chętnych, wiec jeśli pozostali ludzie, którzy grali w tamtym roku nie potwierdzą swojego udziału, to zagrają wszyscy z listy rezerwowej. ID ligi: 24374 We wtorek będzie już znany oficjalny skład ligi i wtedy zacznę rozsyłać hasła uczestnikom. Wstępny termin draftu: 20 października, sobota 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 super, termin draftu mi pasuje, mam nadzieje, ze nie bedzie komplikacji takich jak w zeszlym roku rimwreckers are comming!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 mi również pasuje póki co, bo szykuje się weekendowy wypad w góry, ale mam nadzieje, ze nie prawie wtedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wiem, że piszę to z pozycji (jeszcze?) rezerwowego, ale czy nie można podejść do draftu tydzień wcześniej tj. 13 lub 14 października (odpowiednio sobota i niedziela)? Jeśli nie to trudno, ale może i innym będzie ten termin odpowiadał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wiem, że piszę to z pozycji (jeszcze?) rezerwowego, ale czy nie można podejść do draftu tydzień wcześniej tj. 13 lub 14 października (odpowiednio sobota i niedziela)? Jeśli nie to trudno, ale może i innym będzie ten termin odpowiadał? Ten termin draftu, który podałem to termin wstępny. Jeśli większości nie będzie odpowiadał, to ustalimy inny. Natomiast jeśli zostanie ten termin który podałem, a ty nie będziesz mógł na nim być, to po prostu będzie wybierał za ciebie komputer. Ja w tamtym roku zapomniałem o drafcie, komputer za mnie wybrał i nie było źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 19 albo właśnie 20 pażdziernika bedę robił swoja 18stke więc bardziej pasowałby mi termin 12-14 lub 21.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja jestem przeciwny draftowi w sobotę. Przecież sobota wieczór to najgorszy termin. Niedziela za to jest ok :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja proponuje zaczac dyskusje gdy bedzie wiadomo kto w tej lidze bedzie gral bo poki co jest dopiero 10 zaklepanych miejsc :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja w tamtym roku zapomniałem o drafcie, komputer za mnie wybrał i nie było źle.Draft live to wydarzenie, którego nie można opuścić. Ułożenie listy rankingowej to już nie to samo. Tak czy siak na pewno będę, tyle, że termin, który proponuję jest dla mnie najbardziej dogodny. Jeśli wszystkim odpowiada to tym bardziej się ucieszę Sam mam 2 inne ligi, w których także muszę dograć termin draftu więc staram się najpierw tutaj zbadać możliwości - kiedy planujesz zamknąć ostatecznie termin? A status away można ustawiać przy 12 kolejce naboru - wtedy komputer może wybierać bo zostają same ochłapy. Wcześniej jest za dużo zabawy żeby zostawić to w rękach automatu Ja proponuje zaczac dyskusje gdy bedzie wiadomo kto w tej lidze bedzie gral bo poki co jest dopiero 10 zaklepanych miejsTeż fakt Pozostaje nam czekać do wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Moze przyspieszmy date zamkniecia Kto jest za? :twisted: Po co tyle czekac i sie denerwowac Kto sie mial zglosic to sie zglosil 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Popieram, popieram Bo choć jestem pierwszym rezerwowym i mam raczej miejsce zaklepane już to miło by było już ujrzeć siebie na liście uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 mnie termin pasuje, ale jesli jakas zmiana, to fajnie by bylo o godzinie 20.00 lub pozniej. Reszte pozostawiam wam, godze sie na wszystko tyle, ze moze bysmy zrobili troche wczesniej ten draft?? Btw, kiedy najwczesniej wg yahoo.com moze byc draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Mnie sobotni termin nie pasuje wcale. Przecież to wybitnie imprezowy dzień jest. Czy nie można zorganizować draftu w jakikolwiek dzień tygodnia oprócz piątku i soboty? Zgadzam się z Cięglarzem, że draft to jedna z najlepszych zajawek w fantasy i nie chciałbym jej opuścić! I jeszcze coś: Graboś - jeśli dwóch uczestników z wyższych lig nie potwierdzi swego uczestnictwa (mazik z pierwszej i zaplik z trzeciej) , to przeskakujesz wyżej!! Nie wiem zatem, czy będzie Ci się chciał wówczas administrować 4 ligą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Btw, kiedy najwczesniej wg yahoo.com moze byc draft?25 września, czyli wtedy, kiedy oficjalnie u nas będą ustalone składy lig. Graboś wam zaproponował tylko miesiąc później. I jeszcze coś: Graboś - jeśli dwóch uczestników z wyższych lig nie potwierdzi swego uczestnictwa (mazik z pierwszej i zaplik z trzeciej) , to przeskakujesz wyżej!! Nie wiem zatem, czy będzie Ci się chciał wówczas administrować 4 ligą...Zaplik jest z drugiej, a nie trzeciej. Mazik natomiast na pewno nie potwierdzi uczestnictwa, bo z gry rezygnuje. I skąd wiesz, że np. 1 liga nie będzie liczyć 9 uczestników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Zaplik jest z drugiej, a nie trzeciej. Nie zmienia to sensu mojej wypowiedzi. I skąd wiesz, że np. 1 liga nie będzie liczyć 9 uczestników? Nie wiem, ale uważam, że byłoby to z dupy. Najwyższa liga powinna mieć jakieś ustalone zasady, a nieprecyzyjna liczba uczestników to sobie może funkcjonować w czwartej. Zresztą - jest deadline zgłoszeń za dwa dni i wtedy się okaże, jak to wszystko będzie wyglądać, jeśli chodzi o składy poszczególnych lig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Kilosław: 25 września, czyli wtedy, kiedy oficjalnie u nas będą ustalone składy lig. Graboś wam zaproponował tylko miesiąc później Wiec co za problem zrobic draft jeszcze we Wrzesniu?? Albo sam poczatek Października? Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Do wtorku jest termin zgłaszania się do ligi lub potwierdzania swojego udziału, więc kiedy już będzie znany oficjalny skład naszej ligi wtedy będziemy ustalac dokładny termin draftu. Jeśli wam nie pasuje sobota to zmienimy ewentualnie na niedzielę. Co do daty, to ja wolałbym jednak bliżej sezonu, bo wtedy jest mniejsze ryzyko jakichś kontuzji itp. Wiadomo, że im więcej czasu do sezonu tym więcej złego się może stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja postaram się dostosować do każdego terminu, ale przychylam się do zdania Grabosia, że im później będzie draft tym mniej niespodzianek z kontuzjami i tego typu rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Komisarzu, czekamy na dane do logowania do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 1. Jestem za wykluczeniem piątków i sobot. Niedziele są OK 2. Jestem za jak najbliższym początku sezonu terminem na draft. 3. Odpada 13 październik (sobota) bo robie wtedy swoją 19stke. Każdy termin oprócz w/w 13.10 mniej lub bardziej mi pasuje. PS. Links z rocznym doświadczeniem atakuje podium. Strzeżcie się najlepsi :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi