100lare Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Jak Cavs wykręcą fajne cyfry na wschodzie, jednocześnie z GSW nie będzie można wyłonić "da real mvp", Westbrook na chorej linijce jednak nie doszusuje do 41-41~ to może pojawić się sytuacja gdzie liga uzna, że LeBron-Curry-Curry-LeBron się przejadło i czas na nowego gościa na pierwszych stronach gazet. Tak było z Rosem, czy grał MVP caliber season? Tak. Czy był najlepszym zawodnikiem ligi? Nie był. Jeżeli Harden ma być jednym z dwóch, którzy mają statuetkę w kieszeni to od razu wręczmy ją drugiemu z tego grona. W GSW nie wiadomo dalej kto będzie tym numerem 1 ( może żaden koniec końcow nim nie być) tak od 2014 roku wiadomo kto jest samcem alfa w Cavs, jak Kyrie chcę jakąś statuetkę, niech poprosi LBJ o wchodzenie z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 W GSW nie wiadomo dalej kto będzie tym numerem 1 ( może żaden koniec końcow nim nie być) tak od 2014 roku wiadomo kto jest samcem alfa w Cavs, jak Kyrie chcę jakąś statuetkę, niech poprosi LBJ o wchodzenie z ławki. I tak i nie, jak pokazał zeszły sezon żyłowanie się w RS nie przekłada się na PO, wiedzieli to od lat Spurs, dowiedział się o tym LeBron, który jednak jedzie na wysokiej intensywności n-ty sezon z rzędu, Kyrie jest młodszy, jeżeli GM James z trenerem Jamesem za aprobatą asystenta trenera Lue postanowią, że LeBron dostanie -6 czy -7minut per game w sezonie, żeby zostawić baterie gracza LeBrona Jamesa na przepychanki z nowymi tworami na wschodzie i Epic Raid Bossem na zachodzie to Kyrie grając dalej tyle minut ile grał do tej pory może wykręcić lepszy statline, dlatego bym go nie skreślał nie znając założeń gospodarowania minutami na boisku LeBrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dzisiaj Dieng plus KAT dali 26/27 FT w tym ten drugi 17/17. Z takimi to chyba nie oplaca sie stosowac taktyki "Hack a". Oj TT naprawde masz niesamowity komfort pracy- nie spierdol tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 dzsiaij usłyszałem że dwie najlepsze zawodniczki WNBA są lesbijkami i że są razem, prawda to? bo to niezła ciekawsotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Wystarczy 28 punktów Duranta na 55-45-90 przy 65-70 winach Warriors. A myślałem, że to jestem skrajnym fanboyem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ale co ma forma z zeszlego sezonu do tegorocznej nagrody mvp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 A myślałem, że to jestem skrajnym fanboyem. To jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ale co ma forma z zeszlego sezonu do tegorocznej nagrody mvp? no dokładnie, jesli ta statuetka ma obejmowac także finały 2016 to o kant dupy ją rozbić, z tego co wiem od tego jest mvp finals. ale w sumie wszystkiego sie mozna spodziewac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ale co ma forma z zeszlego sezonu do tegorocznej nagrody mvp? Bo nigdy w NBA nie dano nagrody za zasługi czy popularność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 na hardena na ten moment jest 13/1, nawet jak nie dostanie to warto walnac jakis hajsik, bet jest poprostu oplacalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 dzsiaij usłyszałem że dwie najlepsze zawodniczki WNBA są lesbijkami i że są razem, prawda to? bo to niezła ciekawsotka http://www.tmz.com/2015/12/16/gilbert-arenas-wnba-players-ugly-lesbians/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) W nowym CBA prawdopodobnie nie będzie amnestii - ma ona za małe poparcie wśród właścicieli http://www.hoopsrumors.com/2016/10/amnesty-clause-unlikely-to-remain-in-next-cba.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Edytowane 21 Października 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=69512&akcja=new Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 http://www.realmadryt.pl/index.php?co=aktualnosci&id=69512&akcja=new koszykarski real nie jest rentowny?! to musi być słabo z basketem w europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 koszykarski real nie jest rentowny?! to musi być słabo z basketem w europie. Zjawisko kontrastu i kwestia definicji. Jak Real zarabia krocie mimo chorych kwot zapłaconych za Ronaldów i Bale'ów tego świata to nie dziwi mnie, że jak Florentino płaci 1/10 Sergio Llulowi tego co CR7 to oczekuje, że ten wygeneruje co najmniej 10% zysków w stosunku do Krystyny. Stąd nie dziwi mnie taki wyciek, no bo miejsce gdzie kosz generuje zyski to wciąż tylko USA* i tam trzeba szukać możliwości. Jak NASA zbuduje ten superszybki samolot to przeszkody przed europejską dywizją zdecydowanie topnieją. Z drugiej strony to dla mnie czcze gadanie, że basket w Madrycie jest utrzymywany z piłki, bo w Europie kluby takie jak choćby Real, Barca, CSKA, Panata czy nawet Partizan to solidne firmy i nie mają się czego wstydzić. Poza tym jestem jak najbardziej na tak. *no chyba, że ktoś przewiduje inwazję Pereza na chiński rynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Harrison Barnes 26% ww sparingach......... Brawo Cuban ..... świetne wydane pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Harrison Barnes 26% ww sparingach......... Brawo Cuban ..... świetne wydane pieniądze Kurde, a taki Brussino robi ponad 54, z czego za 3 nawet ponad 60. Lepiej było jemu dać ten kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Kurde, a taki Brussino robi ponad 54, z czego za 3 nawet ponad 60. Lepiej było jemu dać ten kontrakt. To Brussino nie jest jeszcze najlepszym białym w historii tej ligi? Dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 To Brussino nie jest jeszcze najlepszym białym w historii tej ligi? Dziwne... Nie jest bo jeden jest był i będzie lepszy od niego i każdego innego białego jak i czarnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Memphis właśnie zwolnili DJ Stephensa, wkurwiłem się fajny ma chłopak dynamit w nogach Twoje zdrowie DJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi