mac Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Heh, na drugiego Shaqa nie mam niestety co liczyć.... Duncan to lepszy gracz od Shaqa, więc to chyba dla Joela dobre info. Dzięki, ale będzie ciężko. Mi wystarczy jak taki Russell osiągnie połowę tego co Bryant. Może Kevin Booker z Suns ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Patrząc na całe ich kariery i decyzje - też biorę Duncana przed Shaqiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Fajnie, ale Spurs mają pod kontraktami LMA i Pau, więc ich też musieliby się pozbyć, jeśli sprzedaliby top5 i swojego franchise playera. Wg mnie Kawhi jest nietradowalny w tym momencie, a już na pewno nie za pakiet Simmons+Okafor/Noel. No a coś w stylu: Buddy Hield za Okafor + Noel Kawhi Leonard + Danny Green + MPatty Mills za Simmons, Sarić + pick Lakersów 1rundowy + unprotected philly? Dla SAS To no brainer, zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę, że Pop z dowolnego zawodnika może stworzyć Kawhiego, więc za darmo otzymują masę asstetów. Philly zaś ma świetny i młody,a co najważniejsze świetnie dopasowany core z doświadczeniem mistrzowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kawhi Leonard + Danny Green + MPatty Mills za Simmons, Sarić + pick Lakersów 1rundowy + unprotected philly? Dla SAS To no brainer, zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę, że Pop z dowolnego zawodnika może stworzyć Kawhiego, więc za darmo otzymują masę asstetów. To jest jakiś trolling? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 No a coś w stylu: Buddy Hield za Okafor + Noel Kawhi Leonard + Danny Green + MPatty Mills za Simmons, Sarić + pick Lakersów 1rundowy + unprotected philly? Dla SAS To no brainer, zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę, że Pop z dowolnego zawodnika może stworzyć Kawhiego, więc za darmo otzymują masę asstetów. Odlatujesz już mac. Dlaczego w związku z tym nie mamy co roku nowego takiego gościa? Pisałem już w innym temacie - oddawanie Noela razem z Okaforem to dodatkowe obniżanie ich wartości w wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kawhi Leonard + Danny Green + MPatty Mills za Simmons, Sarić + pick Lakersów 1rundowy + unprotected philly za samego Kawhiego bym sie nie wymienił. Simmons który jest zbędny przy Leonardzie( po co zamieniać gwiazde na wybitnego ale pierwszoroczniaka?) Sarić to nastepna niewiadoma na poziomie NBA no i nie przesadzajmy z tą magią Popa, jakby umiał robić z kogokolwiek graczy na poziomie Leonarda to by chyba to robił, co nie? A przecież skład SAS nie składa sie z samych All-Starów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) To jest jakiś trolling? Pisałem już w innym temacie - oddawanie Noela razem z Okaforem to dodatkowe obniżanie ich wartości w wymianie. W wymianach najważniejsze jest to, co mysli ta druga strona. Ja na miejscu NOP i SAS nie puściłbym tego tradu. Ale wydaje mi się, że już część osób tak, z uwagi na licze 'assetów' (które w przyszłości pewnie będą coraz mniej warte). Odlatujesz już mac. Dzięki, mam dziś niezłe flow. Dlaczego w związku z tym nie mamy co roku nowego takiego gościa? Ja akurat twierdzę, że to Kawhi stworzył Popa, ale to też nie ma znaczenia, a liczy się zdanie większości. Spokojnie ponad 50% fanów kosza uważa KLeonarda za twór SAS, ich systemu, trenera itp.. Jeśli spora grupka tych osób znajduje się w SAS, a co może nawet ważniejsze jest w niej Pop (bardzo prawdopodobne), to moga tak to interpretować. Edytowane 14 Października 2016 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Była akcja, gdzie przejął na switchu Johna Walla i wybronił to wyśmienicie. https://twitter.com/PHL_Influencer/status/786783702319783936/video/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 trójki nie ma, ale ogólną skuteczność ma w zasadzie identyczną, impact porównywalny dla obu ekip, ani to liderzy, ale bez nich jesteś w ciemnej dupie Wiggins to neutralny obrońca(jeszcze, bo sufit ma grubszy od Gordona), wg "wyroczni" jest w D ciut lepszy od Haya, który jest lekko na minus, więc co to za argument? to wszystko + wiek sprawia, że stawianie AW praktycznie na równi z Haywardem nie jest niczym nadzwyczajnym A wg jakiej wyroczni on jest lepszy??? Wg PT-PM ( a facet dwa lata z rzędu wygrywa ze swoją statystyką przerwidywania ligi) Wiggins jest -1,8 jest -1 WG RAPM Engelmanna( to jeśli kogoś odrzuca boxscore) wiggins -1,6 a Hayward -0,02 Więc wg kogo i gdzie Wiggins to lepszy obrońca od Haywarda bo ani patrząc samemu na boisko ani statystyki tego nie potwierdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 od razu spradzalem godzinę wpisu I mnie 15:00 zaskoczyła za szybko aby być już pijanym za późno aby mieć takiego zaślepiającego kaca.... KL jest nie do wymiany a I ruszenie Greena jest mało prawdopodobne chyba ze Simmons ( ten z SAS) zrobi step up... w trade blocku widze zestaw ParkerAnderson/Mills I to tyle a nawet te nazwiska są mocno dyskutowalne jak spurs mało co wywalają jak nie muszą korekty I oddania graczy z historycznych składów robiono pod LMA/Pau ale zobacz z kogo rezygnowano.... wymiany szły tylko lepszy za ddanie/nie podpisanie gorszego lub nie podpisanie graczy jak S-Jax czy Derek Anderson gdy ci chceili zbyt duzo lub Marjanovic Baynes gdy rynek ich przeceniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) http://www.nba.com/gmsurvey/2016 Jak co roku GM-owie odpowiedzieli na parę pytań Rzuca mi się w oczy duża wiara w Townsa i progres Minnesoty. Edytowane 18 Października 2016 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 http://www.nba.com/gmsurvey/2016 Jak co roku GM-owie odpowiedzieli na parę pytań Rzuca mi się w oczy duża wiara w Townsa i progres Minnesoty. Ciekawe czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Wyczytałem, że L.Aldridge może zostać wymieniony przez Spurs bo ten 'eksperyment' nie do końca wypalił. wierzycie w to ? http://bleacherreport.com/articles/2670372-lamarcus-aldridge-trade-rumors-latest-news-speculation-surrounding-spurs-star?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national Edytowane 18 Października 2016 przez Truth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 wierzyć nie wierze. Ale ma to jakiś sens bo granie izolacji pod Aldridga zabija ruch piłki i w sumie całą filozofie Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PTB Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Wyczytałem, że L.Aldridge może zostać wymieniony przez Spurs bo ten 'eksperyment' nie do końca wypalił. wierzycie w to ? http://bleacherreport.com/articles/2670372-lamarcus-aldridge-trade-rumors-latest-news-speculation-surrounding-spurs-star?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national Może zgodzą się na wymianę z nami: Myers Leonard + Edek Davis + Tim Quarterman + koszulka Lillarda z autografem za LMA. Hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Może zgodzą się na wymianę z nami: Myers Leonard + Edek Davis + Tim Quarterman + koszulka Lillarda z autografem za LMA. Hmmmm Dorzućcie 2 rodzinne wejściówki na mecz Portland zaraz za ławką Blazers. Wtedy macie go w 100% - Ci z San Antonio nie będą się nawet zastanawiać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Coś się mówi o dealu Gay + Collison za Dragicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Wujek Pat idzie w przebudowę i do tego zwalnia miejsce w salary, bo Collison ma ostatni rok umowy, a Gay pewnie zrobi opt out.Chociaż wolałbym Gaya w OKC. Edytowane 18 Października 2016 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Robi czystkę, czyli to co powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Ciekawe, co na to Ha$$an Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi