Ice23 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 uuu szkoda, ja juz mam komplet poki co, zreszta to ktos ze wschodu musi sie zajac. cos wykrusza sie towarzystwo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 ja moge przejac czasowo (az nie zglosi nowy chetny do gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Czy chciałby ktoś poprowadzić Sonics?,bo mi brakuje czasu aby w pełni sie zaangażować w simbasket. Są filary pod koszem i nie ma głupich kontraktów. Dzięki za grę, myśle że to odpowieni moment,bo sezon jeszcze nie ruszył. Odpowiedni byłby przed draftem i FA.. no ale ok, dzięki za grę. Sonics póki co obejmę ja, oprócz tego zajme się rekrutacją. Jak macie znajomych którzy interesują się NBA to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 dobrze mowisz, ze przed, w sumie poza przedluzeniem Bakera, nikogo nie podpisali, obwod nie istnieje, a kasy zostalo na jednego konkretnego zawodnika. Wiec chyba tankowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 ja moge przejac czasowo (az nie zglosi nowy chetny do gry) Ok, to julek przejmuje Sonics. Nie zauważyłem wcześniej jego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 prośba o uwzględnienie trejdu magic - clippers do sonics będzie konto, czy słać na pm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Będzie, ale nie wiem czy wyrobimy się do startu sezonu więc możesz wysłać. Trejd wklepie jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Po wymianie Bulls-Raptors chyba muszę zmienić swoje predictions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Bulls - jak zrobić contendera bez prawdziwej pierwszej opcji (ale za to mając 3 drugie ;>) Edytowane 25 Października 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 dzisiaj zaczynamy? bo atakuje PO w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dzisiaj wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Po wymianie Bulls-Raptors chyba muszę zmienić swoje predictions. W sensie Bulls jednak niżej? Bo Ron ofensywnie & rzutowo jest poniżej poziomu pierwszoroczniaka Brada Millera Dzisiaj wieczorem. Damn, mało czasu mi zostawiłeś na sprowadzenie do Chicago AI3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 W sensie Bulls jednak niżej? Bo Ron ofensywnie & rzutowo jest poniżej poziomu pierwszoroczniaka Brada Millera Dostałeś za paczkę szrotu solidnego SG dzięki któremu Dumars może grać na PG. Wskakujesz przed Sixers. Damn, mało czasu mi zostawiłeś na sprowadzenie do Chicago AI3 czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Dostałeś za paczkę szrotu solidnego SG dzięki któremu Dumars może grać na PG. Wskakujesz przed Sixers. Tak, PG Silent Joe to główny plus Co do paczki - poczekajmy do meczu Raptors vs Pistons i zobaczymy ile trójek Pax posadzi AI3 przy 0 stratach Edit: zapomniałem, że do tego czasu AI3 już będzie w Chicago Edytowane 26 Października 2016 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Paxson to jest gość którego podpisałes za przedłużenie MLE, a równie dobrze mógłbyś podpisać go za MLE.. poprzedni sezon był najlepszym w jego wykonaniu i raczej już go nie powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Paxson to jest gość którego podpisałes za przedłużenie MLE, a równie dobrze mógłbyś podpisać go za MLE.. poprzedni sezon był najlepszym w jego wykonaniu i raczej już go nie powtórzy. Był najlepszy bo w końcu znalazł się w optymalnym dla siebie systemie i mógł pokazać co umie (mimo, że był dopiero czwartą opcją w ataku). W Raptors będzie conajmniej 3cią opcją i może być tylko lepiej. Będziesz miał co najmniej 4 mecze, żeby się o tym przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ale takich gości jak Paxson naprawdę nie jest trudno znaleźć. Możesz pisać co chcesz, ale Bulls dzięki tej wymianie wskakują poziom wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Możesz pisać co chcesz, ale Bulls dzięki tej wymianie wskakują poziom wyżej. Kiedy ja się z Tobą zgadzam No może nie poziom wyżej, ale te ok. 5 winsów pewnie tak, inaczej nie robiłbym wymiany. O ile w regular season to nie ma większego znaczenia, ale w POs jedna/ dwie wygrane w jedną lub drugą stronę robi różnicę Tak jak pisałeś- Dumars na PG to gwiazda, Dumars na SG to undersized przeciętniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jak ktoś chce Paxsona bis, to u mnie taki jest na ławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Julek, musisz kogoś wyrzucić. Masz za dużo graczy po trejdzie z LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi