SlaKB Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 hmm rozumiem, że ostatniego sezonu, w którym zdobył mvp, nie liczysz? :> Tamto MVP było nie zasłużone, powinien je dostać Jordan. i chodzi mi teraz o taką prawdziwą dominację. W poprzednim sezonie nie był nawet pierwszą opcją w zespole przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Fajny opis drużyn! Czekam na zachód Dla mnie też ekstra sprawa! Fajnie jak dasz zachód i jeszcze później resztę tych słabszych ekip! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 hmm..czemu netsi nie dali QO Hillowi? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Oszczędzali hajs na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Oszczędzali hajs na FA na którym będzie on jednym z dwóch najlepszych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Składy na stronie zaktualizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 na którym będzie on jednym z dwóch najlepszych graczy A ten drugi to kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 A ten drugi to kto? ten którego imienia nie wolno wymawiać (jeśli nie przedłuży ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) generalnie nie rozumiem tego narzekania: grajki 28-29 lat zostali w miejscu (Richmond dostał fajnego boosta w rzutach!), a młodziki dostały średnio +26......czyli tak normalnie? serio zerknij co się stało z Blaylockiem to będziesz wiedział co to jest słaby camp gdyby nie takie spadki potencjału to można by szukać jakiś pozytywów, a tak to jak już napisałem wcześniej, dupy nie urwało. telefon T-Maca jest najgorętszym numerem w lidze: kolejni gracze Celtics dzwonią do Tracy’ego dopytując się jak sobie poradzić ze złamaną karierą hyped prospecta (a TMac mówi im: „pomaga mi m. in. to, że mój pierwszy GM wciąż we mnie wierzy”)a co, dzwoniłeś? Edytowane 22 Października 2016 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 ten którego imienia nie wolno wymawiać (jeśli nie przedłuży ) Aaa.. Jordan będzie na FA. Teraz nie wiem czy za rok uderzać do Jordana czy Hilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zyje ta liga jeszcze w ogole? to jest chyba najdluuuuzsze i najbardziej ciąąąąąągnace sie FA odkad tu gram..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Przecież czekamy na waivery do dzisiaj wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Zyje ta liga jeszcze w ogole? to jest chyba najdluuuuzsze i najbardziej ciąąąąąągnace sie FA odkad tu gram..... Taka sprawa - przez konczenie poszczegolnych etapow w ciagu tygodnia nie bralem praktycznie udzialu w fa. Nie wspomnial bym o tym gdyby nie kolejny Twoj komentarz. Nikomu nie przeszkadza dlugosc poszczegolnych etapow, natomiast wg Ciebie - pomimo kolejnych przyspieszen, skrocen - wciaz wszystko trwa za dlugo. Pomysl tez o innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Taka sprawa - przez konczenie poszczegolnych etapow w ciagu tygodnia nie bralem praktycznie udzialu w fa. Nie wspomnial bym o tym gdyby nie kolejny Twoj komentarz. Nikomu nie przeszkadza dlugosc poszczegolnych etapow, natomiast wg Ciebie - pomimo kolejnych przyspieszen, skrocen - wciaz wszystko trwa za dlugo. Pomysl tez o innych. generalnie FA powinno być zmienione - wysyłanie ukrytych ofert i tyle, bo to co teraz jest (czyli 10 postów przez 3 dni i 15 w ostatnie 10 minut) jest słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Taka sprawa - przez konczenie poszczegolnych etapow w ciagu tygodnia nie bralem praktycznie udzialu w fa. Nie wspomnial bym o tym gdyby nie kolejny Twoj komentarz. Nikomu nie przeszkadza dlugosc poszczegolnych etapow, natomiast wg Ciebie - pomimo kolejnych przyspieszen, skrocen - wciaz wszystko trwa za dlugo. Pomysl tez o innych. 3 dni czasu na dobranie jakis leszczy, do skladow, to jest skrocenie wg. ciebie? to samo etapy FA, 2 dni max, gdzie 80% bidow jest w ostatniej godzinie. Wiem wiem, nie kazdy siedzi na necie non stop. To jak chce sie w to bawic to niech zacznie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Składy są do ustawienia na stronie. Macie czas na ustawienie do środy, bo wtedy mamy zamiar ruszyć z sezonem. Śpieszcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 A jakies dane do panelu dla Hawks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Proszę tymczasowych GMow Hawks i Bulls o wysłanie taktyki na PM, żeby dać Wam dostęp do konta trzeba by było usunąć konta Xamela, a na razie na niego czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Cavaliers sign Jeff Ruland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Czy chciałby ktoś poprowadzić Sonics?,bo mi brakuje czasu aby w pełni sie zaangażować w simbasket. Są filary pod koszem i nie ma głupich kontraktów. Dzięki za grę, myśle że to odpowieni moment,bo sezon jeszcze nie ruszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi