Szulim Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Bev i Olynyk na blocku - szukam głównie PG z asystami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 No dobra poczatek zmian w Utah Jazz (wiedzialem, ze z QAS sie szybko dogadamy). W koncu, ile mozna grac tymi samymi zawodnikami... ;] 1. trejd: Witamy na pokladzie Dwyane'a Wade'a, zegnamy sie z Kennethem Fariedem. QAS potwierdzi i niech aktualizuje swoje predictions na ten sezon Stay tuned (dzisiaj moze tez cos wleci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 potwierdzam, za dużo mam starych dziadów a DW zrobi wiele mniej niż w zeszłym sezonie. Faried mnie nie kręci, ale jest młodszy, liczę na transfer i że znowu zacznie kręcić obręczami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 na yahoo obczaj Czy wymiany nie powinny być tu ogłaszane w wątku? Jak tylko komisz wrzuca wymiany na Y! Ja nie dostaję powiadomien żadnych. Dziś widzę że znów jakaś wymiana poszła ale nigdzie w tym tematach nie widzę o tym informacji. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wrzucanie wymian do tematu ułatwiłoby śledzenie ligi. Jeżeli to nie problem, to skrobnijcie posta jak już dogadacie trejd Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Czy wymiany nie powinny być tu ogłaszane w wątku? Jak tylko komisz wrzuca wymiany na Y! Ja nie dostaję powiadomien żadnych. Dziś widzę że znów jakaś wymiana poszła ale nigdzie w tym tematach nie widzę o tym informacji. Wrzucanie wymian do tematu ułatwiłoby śledzenie ligi. Jeżeli to nie problem, to skrobnijcie posta jak już dogadacie trejd Dzięki Fakt, ze jakies wypowiedzi by pomagaly, ale przeciez widac wymiane na strone glownej ligi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wymiana z Hornets Do clips idzie Rose i Lou Do Horn idzie Bev Olynyk i pick 2017 top7 protected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Spoko, wczoraj mi się zbytnio nie chciało już. Golden State oddaje R. Lopeza I M. Dellawedowe (czy jak go.sie tam odmienia) do Wizards, a do mnie Jeff Teague i Alec Burks. Pierwszy porządny PG w moim zespole od początku. No more ever Paytons&Carter-Williams. Bogdanovic do oddania, Jabari w sumie też ale za coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Golden State oddaje R. Lopeza I M. Dellawedowe (czy jak go.sie tam odmienia) do Wizards, a do mnie Jeff Teague i Alec Burks. Dla ogólnego porządku potwierdzam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 TOP4 po pierwszej nocy, nie mam pytan. I przypominam że dalej do oddania jest ten, który będzie najlepszym strzelcem Jazz w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 TOP4 po pierwszej nocy, nie mam pytan. WTF?! Powiem tylko tyle - to już liga ruszyła? Byłem święcie przekonany, że rusza 28.10..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 WTF?! Powiem tylko tyle - to już liga ruszyła? Byłem święcie przekonany, że rusza 28.10..... ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Portland TB drużyna Marthinusa. Czy powinno nas już to niepokoić? Spójrzcie na ustawienie składu od początku i ilość rozegranych gier. Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Portland TB drużyna Marthinusa. Czy powinno nas już to niepokoić? Spójrzcie na ustawienie składu od początku i ilość rozegranych gier. Potrzebowal Twojego przypomnienia ;-) Ma ktos nadwyzke wysokich na sprzedaz? Najlepiej za rolesow? ;-) Zebralem jakas dziwna druzyne, duza koncentracja talentu na obwodzie i banda leszczy wsrod wysokich. Zas decyzja Ibaka vs Gobert vs Whiteside wyglada coraz gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Moge Ci sprzexac wilqu ale w konfiguracji z rolesami pod kosz ode mnie za starterow na obwod od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 czy już są jacyś tankerzy? Faried, Harkless a nawet Anderson na sprzedaż za coś tu i teraz. picki, prawa, waivery i insze bajery oczywiście również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja jestem tankerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja jestem tankerem. ale już masz zestaw małego tankera i żadnych przydatnych w walce assetów (może Barton, ale mnie akurat on nie kręci)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Monroe jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Monroe jest idealny do tankowania, żaden dobry walczący GM nie weźmie gościa co waży 30 a gra 15minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi