Szulim Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Hmmmm, cos to wszystko stanelo, nie wyrobimy sie chyba do 1 wrzesnia? Ciśniemy cośniemy ale po cichu póki co termin 1 września jesli chodzi o start draftu jest niezagrożony, ewentualnie przesunie sie na weekend zobaczymy ale staramy sie wszystko szybko ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Ciśniemy cośniemy ale po cichu póki co termin 1 września jesli chodzi o start draftu jest niezagrożony, ewentualnie przesunie sie na weekend zobaczymy ale staramy sie wszystko szybko ogarnac Zakladalem, ze mac te pensje ma juz gotowe do wrzucenia, ale skoro dzialacie to cieszy i cierpliwie czekam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Super, że znalazły się osoby, które się tym zajęły, bo wydawało się, że liga upadnie śmiercią naturalną. A szkoda byłoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Super, że znalazły się osoby, które się tym zajęły, bo wydawało się, że liga upadnie śmiercią naturalną. A szkoda byłoby Zagłosuj w ankiecie odnośnie slotów C i Util Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wilq, to pierwsze, już usunąłem zawartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Chcielibysmy razem z mac'em i Szulimem oglosic, ze wybralismy nowego GM'a New Orleans Pelicans. Zostal nim uzytkownik szkoda-czasu! Mam nadzieje, ze nie bedzie zalowal czasu na zaangazowanie w lige i bedzie aktywnym uczestnikiem wymian, dyskusji i rywalizacji. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Witajcie ponownie po pierwsze - witamy nowego zawodnika - szkoda-czasu przejmie zespół Arctusa. Po drugie - link do utworzonej ligi : https://yho.com/nba?...3a62a6d63ee33c1 Bardzo proszę o szybkie zapisanie się i przyjęcie nazwy swojego zespołu - wtedy będę mógł wklepać składy Dodatkowo przypominam o ankiecie dotyczącej zamiany C + C na C + U http://www.e-nba.pl/...sloty-c-i-util/ Pojawiła się również nowa ankieta dotycząca rynku FA : http://www.e-nba.pl/...-pobierania-fa/ Możemy zmienić w dynasty tryb na waiver albo pozostawić tradycyjne FA proszę o szybkie zebranie się do ligi - wysłałem też powiadomienie na Yahoo do tych osób których mail był widoczny Salary powinno być na dniach a draft rookie trochę się przesunie i planowany start to piątek / sobota mam nadzieję że przy aktywnym zaangażowaniu szybko to przeprowadzimy pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 KWA WYPIĆ..LAC na priv z tymi wiadomościami bo mnie cholera już strzela od tych powiadomień na maila.... Się wkurzylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Mordeczko nie wszyscy widzą od razu w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Chcielibysmy razem z mac'em i Szulimem oglosic, ze wybralismy nowego GM'a New Orleans Pelicans. Zostal nim uzytkownik szkoda-czasu! Mam nadzieje, ze nie bedzie zalowal czasu na zaangazowanie w lige i bedzie aktywnym uczestnikiem wymian, dyskusji i rywalizacji. Dzięki za zaufanie. Zapisałem się na Y! . Jak dobrze pamiętam moja drużyna po Arctusie to NOP. Mogę zmienić nazwę jak są jakieś inne wolne ? Jutro się wdrożę w temat regulaminu itd. Jak ktoś jest chętny żeby podać linki do tematów, które muszę znać(regulamin, składy itd.) to będę wdzięczny. Ale oczywiście jutro mogę to sam znaleść. Aha i nie głosowałem w ankietach bo wydaje mi się, że nie powinienem decydować jako nowy bez doświadczenia z poprzedniego sezonu. Więc na razie nie głosuję bo mój głos teraz to byłby strzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzięki za zaufanie. Zapisałem się na Y! . Jak dobrze pamiętam moja drużyna po Arctusie to NOP. Mogę zmienić nazwę jak są jakieś inne wolne ? Będziesz mógł - ale dopiero po tym jak wszyscy się zapiszą i wklepię wszystkie składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Aha i nie głosowałem w ankietach bo wydaje mi się, że nie powinienem decydować jako nowy bez doświadczenia z poprzedniego sezonu. Więc na razie nie głosuję bo mój głos teraz to byłby strzał. Ja bym jednak prosił o oddanie głosu, bo może go brakować. Masz rozum, trochę w roto grasz, możesz sobie wyobrazić różnice między opcjami i zagłosuj jak uważasz za najlepsze. A jak nie, to znajdź kogoś, kogo lubisz i głosuj jak on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja bym jednak prosił o oddanie głosu, bo może go brakować. Masz rozum, trochę w roto grasz, możesz sobie wyobrazić różnice między opcjami i zagłosuj jak uważasz za najlepsze. A jak nie, to znajdź kogoś, kogo lubisz i głosuj jak on biorąc pod uwagę, że w sezonówce głosował za opcją C+C to jestem uważam, że szkoda - czasu słusznie sądzi, że tu nie fair by głosował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ja bym jednak prosił o oddanie głosu, bo może go brakować. Masz rozum, trochę w roto grasz, możesz sobie wyobrazić różnice między opcjami i zagłosuj jak uważasz za najlepsze. A jak nie, to znajdź kogoś, kogo lubisz i głosuj jak on biorąc pod uwagę, że w sezonówce głosował za opcją C+C to jestem uważam, że szkoda - czasu słusznie sądzi, że tu nie fair by głosował Jednak zagłosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 mam, pewnie głupie, pytanie - czemu w moim rosterze jest pusto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 mam, pewnie głupie, pytanie - czemu w moim rosterze jest pusto? Ponieważ czekam aż SlakB łaskawie się zapisze dzięki czemu będzie komplet i będę mógł zamknąć lige i wklepać składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Spoko spoko, ja już łaskawie dołączyłem, a dalej nie ma kompletu więc jakby coś to opóźnienie to nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Good - jeszcze tylko Qooniu został który ma jakies problemy techniczne z Y! jak dobrze pójdzie to dzisiaj składy będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dobra panowie GM - mamy komplet na Y! - dzisiaj zrobie składy a jutro ogarne rooki draft. Salary juz ukończone - dzisiaj/jutro pojawi sie na forum Przypominam o ankietach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Na Yahoo pojawiły się już mam nadzieję aktualne składy - proszę sprawdźcie je i ewentualne uwagi zgłaszajcie tutaj. Salary i rookie draft powinny się dzisiaj już kompletne pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi