Mailman Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 I pierwszy mecz nieźle wybrali. jedynka draftu Matthews w debiucie 4 bramki - trafili z tym spotkaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 meczu nie widziałem ale skroty już tak, no koleś ma papiery na granie zobaczymy oby się nie skończył jak MCW po pierwszym meczu ale to większy talent więc takie mecze pewnie będą mu sie jeszcze zdarzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 a panowie komentatorzy ogarniają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 No mi się z początku dziwnie słuchało przez pierwsze kilka minut obu panów (za bardzo przywykłem do komentatorów z USA), ale wytrwałem do końca i nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Fajnie, że komuś się pomyliło i zakupił tak niszowy produkt na naszym rynku jak NHL. Dawno nie oglądałem i trochę wypadłem z obiegu. Chris Chelios jeszcze gra? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tak, razem z Joe Sakic jeszcze ogarniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 chelios to bedzie mial teraz grubo po 50 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Taki Jaromir Jagr dalej gra a jest rówieśnikiem Shaqa czy Granta Hilla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Paul Kariya też by tak mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Taki Jaromir Jagr dalej gra a jest rówieśnikiem Shaqa czy Granta Hilla. Pamiętam jak razem zaczynali Shaq i Eric Lindros. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Przypominam, że zaraz Kaczki z Pingwinami na tvp sport. Edytowane 15 Października 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Wkręciło mi się na nowo NHL,aktualnie kibicuje Sharks szczegolnie lubie Brenta Burnsa pozytywna postać, spoko, że tvp to emituje przydaloby się jeszcze nba i Pis wygrywa kolejne wybory;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Zaczynaja sie playoffy w NHL a ja nie rozumiem niektorych par. Zawsze myslalem ze jest tak jak w NBA czyli 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Patrze dzis z kim zagra "mój" Boston Bruins. Zajeli 7 miejsce w konferencji wiec bylem pewny ze zagraja z Pittsburgiem którzy byli na 2 miejscu. Patrze na drabinke a tu rywalem bedzie Ottawa Senators którzy zajeli miejsce 6... Tuz nad Bostonem. Inne dziwne dla mnie pary to: Pittsburgh(2) - Columbus(3), Minnesota(2) - St. Louis(5), Anaheim(3) - Calgary(7), Edmonton(4) - San Jose(6) Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W NHL rozstawieni są mistrzowie dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 jest tylko 7 zespołów z Kanady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Co za meczyk Toronto-Waszyngton Jeden z najlepszych jakie w zyciu widziałem . Może Raptors pękają jak przychodzi czas PO ale Klonowe liście zrobili dziś coś niesamowitego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Co za meczyk Toronto-Waszyngton Jeden z najlepszych jakie w zyciu widziałem . Może Raptors pękają jak przychodzi czas PO ale Klonowe liście zrobili dziś coś niesamowitego Piękny meczyk chociaż nie dotarwałem do dogrywek, noc wczesniej zarwałem na Pingwinach i nie ogarnąłem. Byłoby super gdyby Leafs pokonali Capitals, ale to chyba życzenia ich kibica od dzieciaka. Martwia mnie Sharks którym kibicuje bo Brent Burns to moj fav player aktualnie, ale niestety rekiny bez ikry nie zdziwie się jak Oilers ich pokonaja co jeśli się wydarzy uskrzydli ich na tyle, że widzę ich w finale zachodu. Jesli chodzi o wschód to niestety ale nie widzę nikogo kto, może pokonać Pingwiny poza kimś z omawianej pary Capitals Toronto, po cichu liczylem na niespodzianke w drużynie Rangers ale tam tylko Henrik gra, a samym bramkarzem do finału się nie dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Piękny meczyk chociaż nie dotarwałem do dogrywek, noc wczesniej zarwałem na Pingwinach i nie ogarnąłem. Byłoby super gdyby Leafs pokonali Capitals, ale to chyba życzenia ich kibica od dzieciaka. Martwia mnie Sharks którym kibicuje bo Brent Burns to moj fav player aktualnie, ale niestety rekiny bez ikry nie zdziwie się jak Oilers ich pokonaja co jeśli się wydarzy uskrzydli ich na tyle, że widzę ich w finale zachodu. Jesli chodzi o wschód to niestety ale nie widzę nikogo kto, może pokonać Pingwiny poza kimś z omawianej pary Capitals Toronto, po cichu liczylem na niespodzianke w drużynie Rangers ale tam tylko Henrik gra, a samym bramkarzem do finału się nie dojdzie. Capitals w całym sezonie grało niesamowicie ale Toronto zagrało z nimi na równi Dla mnie szok to Chicago --- fatalnie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Capitals w całym sezonie grało niesamowicie ale Toronto zagrało z nimi na równi Dla mnie szok to Chicago --- fatalnie graja Oficjalne hasło Blackhawks na te po to One goal, może za bardzo je do siebie wzieli;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Piękny meczyk chociaż nie dotarwałem do dogrywek, noc wczesniej zarwałem na Pingwinach i nie ogarnąłem. Byłoby super gdyby Leafs pokonali Capitals, ale to chyba życzenia ich kibica od dzieciaka. Martwia mnie Sharks którym kibicuje bo Brent Burns to moj fav player aktualnie, ale niestety rekiny bez ikry nie zdziwie się jak Oilers ich pokonaja co jeśli się wydarzy uskrzydli ich na tyle, że widzę ich w finale zachodu. Jesli chodzi o wschód to niestety ale nie widzę nikogo kto, może pokonać Pingwiny poza kimś z omawianej pary Capitals Toronto, po cichu liczylem na niespodzianke w drużynie Rangers ale tam tylko Henrik gra, a samym bramkarzem do finału się nie dojdzie. Toronto jest naprawdę poważnym graczem -- drugie w tej serii zwycięstwo w dogrywce z zespołem który był faworytem do wygrania ligi ( no powiedzmy TOP3) - i grają naprawde twardo mocno szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi