Gregorius Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Jestem pod wodą w pracy. Niestety dziś nie dam rady nic napisać. Sorki potrzebuję chwilkę czasu. Edytowane 9 Listopada 2016 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Sorry nie było mnie przez weekend przy kompie A telefon zostawiłem w domu przez przypadek więc nawet nie miałem jak wejść na forum Odpowiem jutro, czekamy na Ciebie Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Sorki za opoznienie juz pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Dnc: dalsza moja odpowiedz zależy czy nowo powstająca rzeźba podobna jest do Lenki czy nie. Ale wystarczy jak odpiszesz w komentarzach. Postaram się po twojej odpowiedzi dziś dokończyć post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Mistrz jest na dole w pracowni i rozmawia z wami przez klape ale zaprasza Was na dół Jeśli schodzicie za Milo to dam posta co tam jescze widzicie Ogólnie jest zainteresowany tym posągiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 w końcu nie czekałem na waszą odpowiedź, bo w sumie napisałeś że i tak chcesz ją zobaczyć. jesteście teraz sami więc możecie działać @Kaman teraz Ty też możesz się wykazać, Hugon idzie za Tobą, mimo że jest jeszcze pod wpływem to jego wrodzona zręczność pozwala mu normalnie chodzić. masz ogólnie jedną rundę przewagi nad tymi co są już w pracowni więc pisz i postaramy się jakoś to wszystko zgrać NIE USTAWAJCIE W PISANIU I CZYTANIE SESJI! KONIEC JUZ BLISKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 dzięki za posta poczekam na resztę odpisów i sie ustosunkuję do tego co napisaleś, tzn ile z tego co chciałes zrobić Ci wyszlo, czy Di Morti Cię wysłuchał i w ogóle reakcję otoczenia pamietaj, ze jednak byłeś w pewnej odległości od mistrza gdyż on zbierał się do zejscia na dół a Ty razem z Garaltem ogladaliście posag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Matko Boska, będzie rozpierducha, że też Alexander musiał się wygadać Jutro rano Garald wjeżdża z buta tak coś czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Dnc , Mówiłem do mistrza jak już byliśmy na dole. Po opisie dołu i drzwi wynikało że już tam jesteśmy. Edit. Może zabrakło u mnie dokładnego opisu. Aczkolwiek myślałem że to jasne że schodzę za Di Mortim skoro pisałem że pokazuje mu sakiewkę i to co napisałem na końcu staram się być blisko. Edytowane 17 Listopada 2016 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Schodzisz jeszcze niżej? Niżej niż jest posąg? Tam gdzie on szedł po szkicowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Przecież nie krzyczę z piętra. Tzn przyznam się od razu że jakoś umknęło mi że on jest jeszcze niżej i jak pisałem zakładałem że jest dalej w tym samym pomieszczeniu. Ale skoro już napisałem to tak Idę za nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Rozumiem, postaram się jakoś to w całość złożyć @Kaman Czekam na Twój odpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 sorry że Was trochę wstrzymałem ale chciałem mapke dołączyć a za dnia nie miałem na nią czasu sytuacja wygląda tak: Alexander na schodach siłuje się z di Mortim a Garald z jasczurem przy drzwiach natomiast Rolo z Hugonem, z bronią w reku chowają się za rzeźbami w ogrodzie macie panowie przewagę jednej rundy nad tymi na dole więc proszę o posta, mój odpis dla was i znowu wasze posty, dopiero wtedy dam wspólny odpis dla was i dla dwójki na dole ta biała plama wyryta na maplce to miałbyć uczeń z łukiem ale coś mnie zamuliło i go usunąłem, po zapisie pliku już mi się nie chciało tego zmieniać no i też patrze że zapomniałem Was zaznaczć więc Garald przy drzwiach z Wielkim B a Alexander na schodach Rolo przy rzeźbie po lewej stronie a Hugon przy tej po prawej czekam na Wasze posty bo to już końcówka! liczę na wasze inicjatywę i ciekawe pomysły zaskoczcie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 @Dnc Nie znam za bardzo świata warhammera, w necie ciężko mi znaleźć jakieś info. Jest jakaś opcja na obronę przed tą petryfikacją bazyliszkową, czy Garaldowi teraz pozostało już obcięcie sobie ręki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Póki co jeszcze nie zamieniła się w kamień w pełni, na razie czuje Garald zwiotczenie ręki Minusy przez jej używaniu np w walce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 panowie, finałowa walka zachęca do postowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Sorry, sorry byłem zajęty przez dłuższy czas, dziś coś skrobnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Zajebisty motyw z Di Mortim i jego rzezbieniem. Rolo to jest spoko postac. Taki guliwer prosty chlop i ta jego proca to jest LOL. Czekam bardzo co sie stanie! Ps Gerald, Geralt i Garald - nikt lacznie z mistrzem gry i samym bohaterem chyba nie wie jak on sie nazywa xD Edytowane 23 Listopada 2016 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Ja czekam zgodnie z prośbą na post Kucia. I po podpisaniu przez Dnc daje swój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 w sumie to dajcie posta, oni najwyzej zrobią swoją kolejkę później bo nie wiadomo ile bedziemy czekać na Kucia Kaman jak możesz to zadeklaruj tutaj co dalej robisz - pierwszy strzał trafiony ale Rolo znając swoje możliwości wie, że ma mnie niż połowę szans na trafienia kolejny raz Ps Gerald, Geralt i Garald - nikt lacznie z mistrzem gry i samym bohaterem chyba nie wie jak on sie nazywa xD no to imie nie jest zbyt szczęśliwe, za bardzo nasuwa się bohater Sapkowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi