Dnc Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wszyscy byliście w jadalni na dole ale spoko możecie być w pokoju. Fajnie że jest odzew i chcecie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Post już jest. Na szybko go sklecilem więc mogą być błędy Sorry za obrazek ale nie mam jak z telefonu go inaczej wstawić Co robicie? Założyłem że chcecie mieć chwilę nim zadzwonicie. Edit Oczywiście możecie sprawdzić jeszcze inne tropy ale opisałem pracownię Mortiego gdybyście chcieli jakiś plan sklecic. Jak ktoś chce iść do burmistrza lub burdelu to dajcie znać w sesji Edytowane 28 Października 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 czyli co czekamy na Kucia? aż ruszy sie Hugonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 albo czekamy na Kucia, albo Ty DNC to rusz, w zasadzie to Kucio nie ma za bardzo co napisać, nie wie przecież jak zareagują inni na jego osobę, także w tej kwestii już Ty pewnie będziesz musiał zadziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 no spoko, ale sam musi zdecydować czy tam chce wejść i co mówi by go wpuścili tego za niego nie mogę zrobić dam mu jeszcze dzisiaj czas do poludnia potem reaguje by sesja nie stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 no spoko, ale sam musi zdecydować czy tam chce wejść i co mówi by go wpuścili tego za niego nie mogę zrobić dam mu jeszcze dzisiaj czas do poludnia potem reaguje by sesja nie stał Dałem posta bo i tak efekt byłby ten sam Czekam na wasze dalsze działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A Hugon miał wejść i zaczarować, cały misterny plan w pizdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Spoko dziś napiszę jak się Alexander przygotowuje. W końcu musi wyglądać porządnie i dystyngowanie. A w środku najwyżej się komuś przywali i polanie paluchy artyście jak nie będzie chciał rozmawiać. Edytowane 2 Listopada 2016 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Napisałem posta ale na Nowym telefonie coś mi linki do grafiki nie działająWięc poprawię wszystko w domu na spokojnie, myślę że około 21.Wrzucę obrazek domu i grafiki na wszystkie rzeźby i bohaterów niezależnych.Trochę tego szukałem więc nie chcę tego zawalic poza tym lepiej będzie widzieli o czym mowa. edit: już wszystko, jest proszę o deklarację co robicie, wy którzy jesteście w środku no i co robi Rolo, gramy jakby nie było Hugona założymy że przysnął siedzac na ulicy oparty o scianę jakiegoś budynku Edytowane 4 Listopada 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jako, że Aleksander powinien prowadzić rozmowę, a nie jego ochroniarz Garald, proponuje żeby zamówić jakąś figurę przedstawiającą młodą dziewczynę, opisać go jakoś podobnie do córki karczmarza, niech Di Morti szukając inspiracji czerpie z urody młodej (jeśli faktycznie jest u niego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamanwislak Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Napisałem posta ale na Nowym telefonie coś mi linki do grafiki nie działają Więc poprawię wszystko w domu na spokojnie, myślę że około 21. Wrzucę obrazek domu i grafiki na wszystkie rzeźby i bohaterów niezależnych. Trochę tego szukałem więc nie chcę tego zawalic poza tym lepiej będzie widzieli o czym mowa. edit: już wszystko, jest proszę o deklarację co robicie, wy którzy jesteście w środku no i co robi Rolo, gramy jakby nie było Hugona założymy że przysnął siedzac na ulicy oparty o scianę jakiegoś budynku Rozumiem, że ja jestem cały czas przed wejściem. Z tego miejsca muszę podjąć jakąś akcje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Tak dokładnie, możesz też czekać ale pamiętaj że Twoja postać nie wie jak potoczy się rozmowa w środku więc teraz pytam o deklarację co będzie robiła przez cały czas jak będą u rzeźbiarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja postaram się do 17 dać posta. I w razie Jakbyś Dnc odpisał spokojnie dam następny wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Post jest wczoraj byłem wyłączony z forum Jutro w pracy na spokojnie go poprawię bo teraz nie mam aż tyle wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamanwislak Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Chciałem zapytać w którym momencie zaczyna rozmowę z Rolem Hugon. Trochę chaotycznie to wygląda, bo Rolo nie stoi razem z nim tylko odszedł kilka/kilkanaście metrów i rozpoczął interakcję z parobkami i teraz nie wiem czy gruby poszedł za mną i muszę brać go pod uwagę czy stoi i mówi sam do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Póki co nic nie napisał że idzie za Twoim bohaterem więc stoi pod bramą i gada sam do siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Informacyjnie postaram sie napisac posta jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja jako ochroniarz nie mam się co wypowiadać, więc dlatego nic nie piszę, ale czytam na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 panowie, Kucio i Gregorius czekam na posty, Kaman także możesz coś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi