Dnc Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 mam zagwozdkę, myślałem że dałem jednoznacznie znać że Garald ma spieprzać bo dostanie po pysku... nie wiem czy bić czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Garald próbuje pokazać Czarnemu, że jest więcej wart niż Borys i żeby puścił tamtego w diabły Albo, że dogadają się jak Kilsevczyk z Kilsevczykiem Edit: No i może się coś ruszy z historii, tak to Garald wróci, siądzie na dupie i tyle z tego będzie, a i tak ludzie coraz mniej piszą, może jakaś akcja wszystkich zainteresuje Edytowane 18 Października 2016 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) ja rozumiem co próbuje zrobić Garald ale to zaraz się może skończyć szybką śmiercią i stratą Punktów Przeznaczenia nie chce spojlerować ale akcji jeszcze dużo będzie, nawet calkiem niedlugo no ale póki co trzeba zamknąć tą scene edit: sorry ale nie było jak inaczej tego rozegrać, przykro mi że zabijam entuzjazm ale nie ma jak tego ominąc niech Alexander z Rolo zadadzą pytania i przyspieszę dając znać co się dowiedzieliście i ruszamy dalej Edytowane 18 Października 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Pchnalem sesję do końca na kolejny dzien jak ktoś chciał jeszcze coś zrobić to dajcie znać będę edytować. Mam nadzieję że źli nie będziecie. Chciałem byśmy znowu ruszyli do przodu Tam był ślepy zaułek Kucio gracie ? Edytowane 18 Października 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Wiedzmin w skladzie wiec by napierdolil tym lamusom od Dmitriego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) jeśli nie chcecie w sesjie się dogadywać a np. w komentarzach by było szybicej co dalej robić, to proszę bardzo póxniej ja albo jeden z was wrzuci decyzję do sesji Edytowane 21 Października 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Hej jak coś ja do jutra popołudnia nie dam rady nic napisać. Ale Alexander zgadza się z propozycja Rolo i Garalta. Ze swojej strony proponuje wykorzystać gołebia , a potem w zależnosci od decyzji reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 To puśćmy gołębia Gruby Hugon dalej próbuje dorzucić sieci, więc też pewnie pójdzie z nami. Jeśli gołąb nas nigdzie nie doprowadzi, proponuje sprawdzić ślad z burmistrzem, następnie nowe panienki do towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamanwislak Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Popieram użycie gołębia na początek gdyż jest " w miarę " bezpieczną opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 spoko niech ktoś to opisze w poście jak to dokladnie robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 dawajcie posta z gołębiem i jak puszczacie już jestescie całkiem blisko końca sesji nie chcecie uratować młodej Leonory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jak do popołudnia nikt nie da to odpisze. Wcześniej nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Będę jak niewierny Tomasz Nie uwierzę póki nie zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 No i tak coś czułem Jak dacie posta dzisiaj do północy to od razu napiszę dzisiaj i jedziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 no więc tak, post jest od kucia Hugon zabalował wczoraj i macie dodatkwoy problem, przynajmniej tak do poludnia gdy powinien dojść do siebie z tym gołębiem to coś w końcu robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ja postaram napisać się jakiś dłuższy post jutro, przepraszam wszystkich ale rozłożyło mnie jakieś choróbsko i ciężko było mi się zabrać za cokolwiek z temperaturą 39,5 stopnia. W zasadzie oprócz picia fervexow i oglądania seriali nie robiłem niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 przynajmniej dzisiaj mecze obejrzyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 sorry że was cisnę ale dajcie mi jednoznaczą decyzję czy gramy dalej i próbujemy to skończyć bo dużo nie zostało czy dajemy sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ja też. Ale po prostu do soboty nie ma szans żebym siadł na chwilę i napisał coś dłuższego niż 2-3 zdania z sensem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Też gram! Chciałbym napisać coś dłuższego, jednak wcześniej choroba, a teraz napięty grafik nie pozwala mi na jakiś dłuższy post. Myślę, że spokojnie możesz pchać fabułę, najpierw puszczamy gołębia, jeśli to nas gdzieś zaprowadzi - super, jeśli nie to idziemy sprawdzić burmistrza/nowe prostytutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi