marzec Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 ostatnio se przypomnialem ze kiedys widzialem Armstronga i tak mi sie zaczelo myslec kogo spotkalem slawnego w zyciu ;] fajny w sumie pamieciowy replay tak do podusi, ale i tak wszystkiego se czlowiek nie przypomni. mozna sie chwalic, mercury, diana, jackson, kurt, obama, putin, gates, jordan, bolt, pele, wojtyła, wałesa, berlusconi, rockefeler, einstein, opra, claudia schifer, kasia figura czarek pazura itd itp ;] top 5 starczy mysle, zobaczymy czy mamy jakiegos przec***a na forum przy ktorym powiemy wow, tylko nie z tv a tak na zywo chocby z kilometra ale live ;] clapton sting armstrong bill russell beckham mozna wklejac zdjecia, tylko elwood nie te z norbim ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 top5 elwood bolt tony parker edi andradina jan maria rokita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Widzieć to jedno ale rozmawiać to drugie...ClintonAnna Maria JopekHeather Nova. Widziałem na zywoTim Duncan i styka...Stinga to widziałem na każdym koncercie w Polsce. Od Gwardii w deszczu po otwarcie Poznania. Jak popalilem widziałem Jezusa ;-) A i na Camer Image siedziałem pomiędzy Sophie Marceau a Formanem Po pijaku siadlem w rzędzie vipow i obok było dwóch laureatów Oscara za zdjęcia filmowe ( nie pamiętam nazwisk ale klasa światowa operatorow) Więc w 5 tworzylismy niezły zestaw w Toruniu w Auli UMK KB Hill Carter LBJ Allen Rozan Pau Dirk Grenger ONEAL (J) Yao Melo Zach Manu Parker Horry. Isiah Thomas Curry Klay Green. Gortat Z Gortatem oczywiście też rozmowa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Knopfler Kossakowski Wojciechowska Strasburgu Ewa Tułacz i ta druga blondi z telegry, Magda albo Marta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Bernard KingA top topow to po wygranej z Portugalia w Chorzowie na dyskotece sikalem w kiblu z Ronaldo. Serio serio. Spiz w Katowicach 9 z 22 kadry Portugali przyszło na dyskotekę i nie uwierzcie ale tak bylo... gość był wtedy młody w MU i miał 18 Bylem w szoku ze takie dziecko a zachwycał milionyBym wiedział że zrobi karierę to bym fote krocza walnal A jak się nazywa ten Nowojorczyk oldschool w kolorowych marynarkach? Koncerty to dużo tego. Np. Ostatni Tiny Turner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) przypomniało mi się,że dawno temu w restauracji w Łobzie obok mnie pierogi wcinał Tadek Drozda fejm dojebany Iggy, Frazier? Edytowane 16 Lipca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A kumpel pracując w kasynie obsługiwał Jordana Drexlera i Barkleya. Piłem z Kryszakiem ;-)Szczecin wściekłe psy Yep. Frazier ;-) Wracając do Sophie Marceau Przejebane zapach perfum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A co do kumpli to moi ziomale palili temat ze Staszkiem Sojką, a jego nastoletni wtedy syn częstował ich pixami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Szokiem było na Stat Oil zobaczenie wymiarów Staszka Soyki. Spory Kuzwa ale trafiliśmy z Soyka ;-) Pisałem bez przeczytania twojego wpisuOlsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 A największy mentalne rozpierdol to był Rysio z Klanu w Galerii Arkadia. Mega buty i płaszcz. Nic z leszcz którego grał. Zaskoczenie. Największe wymuskanie to tez Arkadia Hołowczyc. Zapach jak u Marceau Jerzy Dudek w pociągu. Paru Papieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Boruc jeszcze jak był chudy Titus Szybilski na kabatach Jeklin Albo Defoe albo ktoś sklonowany Picie z kapelami standard niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Nie wiem czy służbowo się liczy,gdyż w pracy robiłem kilku VIP-ów w tym nawet i koszykarzy? A prywatnie widziałem Mike Tysona z odległości ok metra i zaskoczony jestem jak niski jest Tyson. Według bios miał mieć 5'11'' czasem podawali 5'11''i pól cala ,a w rzeczywistości ma 5'9'' wzrostu., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Eee tam widziec z daleka, koncert pffff Mnie burmistrz Warszawy odkiwnal głowa ze 20 lat temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Co ty masz z tym zapachem marceau ? Lol :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Hamed Haddadi i Denis Schroeder jednego wieczoru w toruńskich klubach. Piłkarze Barcelony w 2006. Earvin Ngapeth ( zajebisty siatkarz) po memoriale Wagnera na Rynku Staromiejskim w Toruniu ( spotkałem go koło 4 nad ranem i miał już grubą fazę). Cezary Pazura po jakimś występie w Toruniu. No i treningi z przekotem mma ze Szwecji Alexandrem Gustafssonem. Paru jeszcze pewnie było się znalazło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 mateusz borek, rowan atkinson i to w sumie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Raz jak stałem pod ambasadą Białoruską czekając na odbiór paszportu to mnie prawie Katarzyna Kolenda-Zaleska rowerem potrąciła. Ja nazwałem ją głupią cipą, a ona już kilkanaście metrów dalej krzyknęła: przepraszam! I ostatnio widziałem Zytę z Klanu w metrze. Satanistów jedzących koty na scenie nie będę wypisywał, bo Elwood dostanie zawału i gul mu skoczy z zazdrości. Ale upiłem Rootwater po ich koncercie, a po nich przyszli Corruption i upili mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Jan Paweł II Kwaśniewski Korwin Cezik był nawet u mnie na domówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 JA . . Cejrowski Korwin Kinga Preis Polko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Co mam z zapachem? Za młodu podkochiwalem się w niej "na odleglosc" stąd nic dziwnego że jak miałem ja na odległość nosa to się ozywilem niezdrowo. A z tego momentu najbardziej zapamiętałem ostry czysty zapach perfum takich jak z pachnidla a nie douglassa. Nic dziwnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi