ely3 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Morrisy nigdy nie były bustami, ot typowe picki 11-15 To, że statystycznie dobrze wypada po TO nie znaczy, że jest dobrym trenerem w NY. Ostatnie 6 zwycięstw, poza LA, to powiedzmy sobie szczerze spotkania, które powinno się wygrać, jeśli się walczy o PO Oceniam Hornego za czas w Suns. Tam potrzebny był autorytet, którego Jeff nie miał. Miał za to Greena z jedynym w swoim rodzaju sezonie, Frye`a idelanie pasującego do układanki i zadowolonych i zdrowych Dragicia i EB. Tylko tyle i aż tyle. Btw niby 48w ale najważniejsze porażki zaliczone w ostatnim tygodniu rozgrywek z bespośrednimi rywalami do PO to były kasztany zwyczajnie. Z Grizz w ostatniej minucie oddać 5 niecelnych rzutów(3 po timeoutach), z Dallas podobnie. No powiem ci że chyba ludzka pamięć jest wybiórcza. Wtedy wszyscy praktycznie uważali Suns za najgorszy zespół ligi z Milesem Plumlee na centrze z Dragiciem który miał opinię niezdolnego do prowadzenia ofensywy i dobrych pnr A tu u Ciebie nagle ten skład urasta do super dopasowanego??? Ogólnie Twój obraz jest taki: to nie zasługa trenera że bracia Morris poprawili swoją efektywność, i Dragić poprawił efektywność a taki Plumlee czy Green rozegrali najlepsze sezony swojego życia Ten skład to się nadawał do bilansu ok 15 zwycięstw a nie ok 50 i to z EB wyłączonym na pół sezonu Hornacek to świetnie poukładał oczywiście do spółki z Longobardim. I jakoś wtedy miał wystarczający autorytet zarówno u Bledsoe czy Morrisów A potem GM Suns dokonał serii najgłupszych wymian w historii. Dokupienie IT co wkurwiło Dragicia i ten już nie miał ochoty grać w Arizonie, oddanie Frye , wymiania wyboru LAkers i IT za................Knighta???? Nie wiem czy GM Kings nie jest zazdrosny bo nawet on tak debilnych wymian nie robił Hornacek świetnie reagował na wydarzenia na boisku w czasie sezonów w Arizonie i świetnie to robi teraz w Knicks. Dobrze rotuje, gracze poprawiają swoją efektywnosć w ataku. Świetnie ich rozwija. Nie jest mistrzem defensywy i to jego błąd Ale zarzut o braku autorytetu jest absurdalny bo drużyna implodowała wewnętrznie z wielu powodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dokładnie tak. Może gość nie pasuje do miasta z układzikami prasowymi jak w birdman ale robotę robi fachowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 I jednym z tych powodów były decyzje Hornacka Insiderzy Suns jedno, Wy drugie tak samo w zeszłym roku do pewnego momentu Tucker "to był gość" macie swojego gościa Mój obraz i postrzeganie go przez Ciebie to 2 różne sprawy. Rotowanie, chemia - to wszystko było poruszane w temat rok i 2 lata temu. Chcesz poczytać - zachęcam do lektury. Świetnie poukładał, świetnie rotował - widziałem "kolejki" chcących go podpisać i nie jestem zaskoczony Spytaj konia, jak świetnie "reagował" Horny na wydarzenia na parkiecie Morris case - więcej minut, więcej rzutów, większe uwolnienie w ataku + rotowanie na zmęczone wyjściowe składy przeciwnika z racji zmian kadrowych Suns i decyzji sztabu plusy hornego - wynik ponad stan, pomoc w rozwoju GD, pomoc w promocji Morris twins, uptempo i złapanie przeciwnika na wykroku (casus Blazers z zeszłego sezonu) minusy hornego - brak reakcji na sytuacje na parkiecie w czasach suns, gówniany autorytet (porównywalny do dannego ainge, przy czym DA miał cięższy charakter), przesunięcie Dragicia na sg na większość posiadań, zmiana konia pociągowego i przy pomocy gmów rozjebanie chemii inaczej grasz jak masz gma z nazwiskiem i autorytetem, zadowolone mordy i mądrych weteranów inaczej, jak masz dużo młodych łbow, twój weteran zwiedził europę i jest generalnie mierny a gm transferuje w championship menagerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mogę wszystko mój dom, moje reguły, mój wyjazd do meksyku nawet moja niepełnoletnia meksykanka ssała czapkę z daszkiem nie masz tego w golden state ino suns len zostaje na 7 metrze, by nie trafić trójki? suns tucker robi kluczowe 3 zbiórki, dyma leonarda w dryblingu i fauluje kawhiego przy próbie trójki? suns warren, potem booker robi kawhiego w 2 kroku po dryblingu? where u at, dpoty? yo soy wyjazd do meksyku, klepnięcie odwiecznych wrogów (jakby szczakowianka miała odwiecznego wroga w realu madryt) gasol broni z rękami na wysokości jajec, all no defense team poniżej gasol, bo nie podnosi dłoni nowitzki, bo nie podbiega i już w głowie ma uber trójkę po drugiej stronie parkietu melo, bo raz na kwartał podnosi się ze schylenia więziennego i rusza głową przy zasłonach booker, bo jest tłustym gnojem, który będzie moim zbawcą it, bo jego wzrost predysponuje go do wąchania jajec w co drugiej akcji obronnej any way ulis w crosach wali w twarzoksiążkę parkera aż smutno. francuzy się brzydko starzejo kawhi jest zamulony w ataku, spowolniony jakby wagę miał115 kg. a to sf i powinien się uwalaniać łatwo z krycia bender i chris są zajebiści chandlera kocham, chcę mieć z nim dziecko, i mimo bycia w low10 środkowych ligi, to jest to zajebiście użyteczny gracz pierścień z ramienia cavs nalezy mu się jak psu buda len c***, ale mniej nerwowy niż wcześniej. widze światełko w tunelu (if u know what i mean) generalnie idziemy na 7 pick, który spierdolimy mamy core warren/booker/len/ulis/eb/chris/bender mam pusto w szklance idę se dolać, rozjechaliśmy spurs, przeskakuję na philly koniu, boowka, chytry, basty, sylvinio - tęsknię za wami, przez wasz brak jestem 1 men army i mnie ely wytyka słabość supportu drużyny pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 vintage Elwood Panie i Panowie weekend więcej niż udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) koniu, boowka, chytry, basty, sylvinio - tęsknię za wami, przez wasz brak jestem 1 men army i mnie ely wytyka słabość supportu drużyny pozdro 600 Na pocieszenie... Ja lubić Booker, Chriss, Bledsoe i czasem na nich spoglądać jak grają . Jak wywalą tego obecnego GM'a i Watsona po sezonie to może coś tam w tej Arizone zacznie się układać. Teraz dojdzie jeszcze madafaka z ponoć mega draftu :V Edytowane 16 Stycznia 2017 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Na pocieszenie... Ja lubić Booker, Chriss, Bledsoe i czasem na nich spoglądać jak grają . Jak wywalą tego obecnego GM'a i Watsona po sezonie to może coś tam w tej Arizone zacznie się układać. Teraz dojdzie jeszcze madafaka z ponoć mega draftu :V Tu Cię zdziwię. Przywykłem do Earla. Taki trochę syndrom sztokholmski, ale: dorasta wraz z drużyną dobrze gotuje Len przy nim wygląda lepiej coraz lepiej rotuje młodymi ma te swoje sety z czwórkami po rogach i zasłoną od AL na 8 metrze, który potem idzie na lewą stronę i ściąga obrońcę a po prawej stronie boiska jest gra na 2 obrońców Dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 To dobrze. Może sie dotrze jak J-Kidd. Wstyd mi, ze nie wspomnialem Bendera w którego wierze. Suns zbierają graczy co zdobywają moja sympatie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 fuck fuck fuck madafak fuck fuck JAZZ DEFENSE#1 defensive efficiency #1 DEFG%#1 Opp FG% in restricted area#1 Opp FG% in paint#2 preventing 3 atts#1 preventing corner 3 To dobrze. Może sie dotrze jak J-Kidd. Wstyd mi, ze nie wspomnialem Bendera w którego wierze. Suns zbierają graczy co zdobywają moja sympatie Bender i Chriss pysznie się układają po rogach do trójki, Dragan ciekawie wchodzi tez przez szczyt. Wątły jest, chwilami mocno zagubiony z piłką. Ale ta drużyna ma czas. Shiet, Lakers i Philly również. Za 4 lata, gdy po Memphis zostanie tylko przewietrzona hala, Spurs będą startować Perdue a Westbrook skończy na okładce Vogue, Suns, Lakers i Philly będą zdobywać ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zapomniałeś o Denver czy Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zapomniałeś o Denver czy Bucks celowy zabiego Philly ma 4 młodych wysokich Lakers ma 6 czy 7 młodzieniachów Suns podobnie Bux i Denver łącznie mają tyle juniorów, chociaż Jokić i Parker to solidny powód pod podjarania. Piękna przyszłość się w lidze szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Elwood celowo zabiegowo pominął Baryły, bo już go kieszeń uwiera, a w kwietniu trza będzie trochę zaskurniaków na flaszeczkę dla wujcia LBSa wysupłać. tfu tfu tfu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Wyrazy współczucia. Nie dość żę JJ wstał z martwych w 4 kwarcie to jeszcze trafił trójkę niewiarygodną. Dobrze broniony tracił równowagę i trafił. A potem Gobert będąc dobry krok za Chrissem zapodał mu taki blok ( pomijajac ten blok to jestem fanem teg ochłopaka - nie wiem czy nie najciekawszy młodziak u Was - od Warrena będzie lepszy a może i od Bookera bo widać że cięzko haruje i rozwija się z tygodnia na tydzień Miałem wrażenie że dziś sami młodzi u Was biegali PS No idziękuje , że nikogo nam do szpitala nie wysłaliście jak to mieliście w zwyczaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1qLBNO2oG6Q Gdzie wysyłać wiązanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1qLBNO2oG6Q Gdzie wysyłać wiązanki? Se w zupe wsadź :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ale to jeszcze było przed więc się nie liczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mozliwy transfer do Suns i to nie byle jaki, Demarcus Cousins z Kings za T.J. Warena, Lena i pick w drafcie. W koncu cos sie zacznie dziac ciekawego w Arizonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mozliwy transfer do Suns i to nie byle jaki, Demarcus Cousins z Kings za T.J. Warena, Lena i pick w drafcie. W koncu cos sie zacznie dziac ciekawego w ArizonieWutzrodlo or didnt happen Btw podpisalismy ronnego price Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Przejście z jednej bezpłciowej drużyny do drugiej to nie jest to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Przejście z jednej bezpłciowej drużyny do drugiej to nie jest to...przecie do lakers nie idzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi