Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Elwood Opublikowano 24 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Love is in the air everywhere girls do for dime Z cyklu jaka to melodia, w myśl ostatniego trendu zakładania tematów przyszłosezonowych na temat drużyn wskakuję na wózek fejmu. Make Room, Make Room (Soylent Green is pe ople, kto nie oglądał nie porucha) – Wasz wujek słoneczko nadciąga, by siać zgorszenie, radość i syfilis w jednym. Phoenix Suns to nie zabawa już, to nauka – jak podkradać młodych i nie starych osłów szukać. Jak wyciągać wnioski z porażki zeszłorocznej Sam Wam o tym powiem, wszak ja = wyrocznia Do rzeczy. Poprzedni sezon był mocno w dupę, często gęsto to z Sharifem i Koniem podkreślaliśmy. Zanęta na LMA, przepłacony(na jeden rok) Chandler, chory(na jeden rok) deal z Rycerzem i miało być pięknie. Nawet bez ostroroga, core Chandler/MM/Burger/EB/Cipa dawali nadzieję na walkę o PO. A potem stało się tak, że duet obrońców poszedł na L4/$ , rozgrywał Goodwin, MM się wnerwił by potem się wyprostować by jeszcze potem zalatywać i pofrunąć do miasta młotów a my surfowaliśmy po bezkresach beznadziei zestawem Chandler/Len, Lojer/Mirza,Gruby Lolo, Booker T oraz Arcybiades. Dupa boli, bo w każdym aspekcie przeciwnik był zawsze lepszy. Nawet nachos miał przeciwnik w swojej hali podawane z roztopionym serem. A u nas była bieda. I tak minął rok upokorzeń, rok próby udowodnienia niedowiarkom, że my naprawdę nie jesteśmy Znicz Pruszków. Przychodzili obcy, bronili treneiro, bronili Tuckera i śmiali się z kontraktów. Nowy rok, nowy skład, nowe salary wystrzelone w kosmos. Śmiszno Wam tyra? Mi ni śmiszno. Mi się tu podobo.Jo. Generalnie przy salary w granicy 100 baniaczy kontrakty Tysona i Knighta nie bolą mnie ni huhu. Powiem więcej. Takie kontrakty w momencie, gdy core jest zdrowy a nowy narybek wygląda lepiej niż emisja spalin w Oplu Kadecie, są całkiem całkiem. A co mamy na następny sezon, gdzie widzimy szanse i czy ruda tańczy jak szalona? O tym za chwilę. Seler vel salary. Będzie 100 baniek do wydania, kupa gości będzie przepłaconych, ja zaś zacznę od naszego inwentarza. Środek to Tyson i Len – 17 baniek za taki środek to bardzo ładna wartość. Len ma przestać być gupi w końcu, robić te swoje consistent 12/7 i udawać, że jest wartościowy. Tyson w zeszłym roku z racji tego, że musiał bronić za 3 graczy naraz, wyglądał chwilami na zdezorientowanego/wkurwionego. Zdrowie jest, broda jest, jaja ze stali i umiejętności są. Fiknijcie do niego a sam Wam pokażę, gdzie raki zimują (dla niewtajemniczonych – w dupie). Generalnie na środek jestem hepi. Czwórka jest pusta, dwie imitacje pf w postaci Leuera i Teletovica są free to go. Każdy klub będzie miał wolne po 30-40 melonów i po przepłaceniu Barnesa, Ezeliego i Twojej starej zaczną się głupie kontrakty w postaci „Mirza na ławkę za dychę”. Obaczycie, rynek się skurwi i nawet sam się Buwi wysmaruję, może mnie ktoś na ręcznikowego podpisze. Trójka jest tania jak barszcz. 8 kufa baniek za duet grubas/Warren? Ja wiem, to nie są idealne grajki na PO. Na poważne granie po 35 minut tez raczej nie. Gruby jest sprytny, ale potrzebuje slaszerów obok siebie i przetaczanie krwi co kwartę(by mu Love rowerek oddał, może pasibrzuch by zrzucił te nadprogramowe ćwierć tony). Warren jest śmieszny, taki kolo manolo z wielkim łbem, który powinien stać za łukiem, patrzeć w gwiazdy i 10 razy na mecz rzucać w kierunku szpary przeciwnika. Żadne kozłowanie(głowa duża acz w środku wypizdów jak na koncie Shimmeya), żadne próby bloku (ma ujemny dosiężny). Czasami niech wejdzie w pomalowane, zgarnie ze 4 zbiórki na mecz i won. Żadne gwiazdor zenie. Dalej obrona, czyli duet EB(good Knees are bliss ), Rycerio (taka opcja na ławkę dla contendera niegłupia, starter z niego gorszy niż bigos z biedronki) , Archie (o ten to fpisdu egocentryk wojewoda, wylać go za podpaski) oraz Booker T czyli moje nowe plakatejro nad łużejro fapejro . 32 melony za 4 pasztety(w tym jeden podlaski) to również spoko opcja. 2 x Lol nie liczę. Williams i Jenkins to ręcznikowi za zwei mellonos. Sumarycznie dupa boli niezbyt, wszak 61 mln zajętych to nie grzech. A skoro grzech, to młode spódniczki czyli przedszkole czyli debiutanci. Tadam. Więcej i ładniej o młodych pisałem tu: http://zkrainynba.com/feniks-zza-oceanu/ Na potrzeby forum zaś wspomnę tylko, że trafiliśmy zajebistego rozgrywajka pass first + 2 świetne skrzydła, różne od siebie acz oba znamienite i rokujące na dobre czasy. Lubię takie rozwiązania, żadne kunktatorstwo typu Alando Tucker, Gani Lawal czy Truskaw jego mać. Są rozwiązania z jajem, z wadami również – a owsem(się nie zajadam). Ullis mógłby być większy, Bender mógłby mieć lepsze staty przed NBA a Chriss mógłby być bardziej strecz. Generalnie jest pysznie, komu się nie podoba to mu Kwame and Co. Wypomnę. Mamy młodą czwórkę, solidną piątkę, leszczową trójkę i sinusową obronę. Co dalej? Nowe nabytki? Po klepnięciu draftu zostanie ok. 35 melonów. Wiadomo, każdy teraz na kasę skoczy bo rzeczą ludzką jest hajs zarabiać i przepierdalać. Pomyślmy więc o potrzebach… Środek full. 2 and a half men, czyli Ty/Len i chwilami Bender stykną. Na czwórce zaś zdałby się jakiś weteran ze szklanym okiem, hakiem zamiast ręki I penisem dębowym, co to korniki na nim dżambalaję tańczą. Taki Kurt Thomas. Albo David West, by młodym pokazać/zaimponować doświadczeniami z 2 rundy PO. Trójka tak obiektywnie jest biedna. Śmierdzi mi to Barnesem, cuchnie głupią ofertą dla Parsonsa. Generalnie nie ma na kogo obiektywnie hajsu wydać z głową. Ideałem byłby Batum, nieideałem byłoby dążenie do wymiany z Utah. Hay, mimo całej klasy, zapchałby pozycję numer dwa i jednocześnie Booker mógłby szukać mieszkania do wynajęcia w Hiszpanii bądź Jugosławii. Whateva. Czego oczekuję po tym sezonie? Walki, zapierdalania i tego, że nie zmarnują młodych(D-League, brak podpisu na kontrakcie etc). PO? Marzenie. Miejsce wyżej niż Bryłki i bilans lepszy niż spodniarze z 5 dzielnic? Yep. Wracam do cydru. p.s. Komu się nie podobało i chce poszmerać, że nic nie zrozumiał i że bełkoczę – cytując klasyka „Suck my Kiss” Edytowane 24 Czerwca 2016 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 4 pusta i 3 też bo BigMac i kolo z defektem (nikt nie wie co my jest) TJ to trochę mało. Zobaczysz , że tymi osłami , którzy na rok podpiszą Mirze lub Leura będziemy my. Bo po dobrym drafcie popełnienie drugiego dobrego wyboru/czynu to byłoby nie po arizońsku. Draft świetny. Cena za Quese22 trochę wysoka ale ile można czekać na Bogdana? Wzięliśmy dwie 18-stki oraz Ulisa, który jest bardzo dobrym kumplem Bookera i dodatkowo umie grać w kosza. Po takim drafcie ciężko nie być zadowolonym. W pierwszej chwili gdy poszło info o wymianie byłem pewny, że poleciał Bledsoe z pickiem a tu proszę - niespodzianka. Umówmy się będziemy i tak atakować nr 1 draftu 2017 wobec czego ogrywałbym młodych jak się da. Archie jest już jedną noga poza klubem i czekam aż mu tylko ktoś dodatkowo sprzeda kopa. Duże nadzieje ale nic z niego nie będzie. Nikt z topowych FA do nas nie przyjdzie, Haywarda nie chcą nam oddać a pomysł z Parsonsem mocno dziwny. Jeśli miałbym stawiac kasę to w tym cyrku wyląduje baba z broda czyli Luol Deng. Mam nadzieję, że nie będziemy robić podchodów po Ryana Andersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Jak tu nie lubić Twojego pióra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Tez mi pasują takie tony. Ktoś ogarniemy znający Suns graczy i gdy obejrzał ponad 5 meczy sezonu doskonale rozumie ten specyficzny ale doskonale wysmazony i podany tekst. Specyficzny styl dodaje kolorytu i chociaż ocieranie się o ocieranie nie każdemu może się podobać to intencje każdy powinien docenić. A styl pisania w sumie pasuje do tego co jest na piaskach Arizony. O spurs tak się nie da pisać. Tam aby się wykazać musiałbym pisać rymem i to nie krakowskim czy wierszem białym a klasycznym zapewne po łacinie. Jaki klub taki styl... Dobre to. Poproszę o więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak patrzę na kontrakt Mozgova to się zastanawiam czy Len za rok przystanie na 80/4 bo o 60/4 juz nawet nie marzę. Morris dał nam Chrissa ciekawe co w 2019 i 2021 da nam Dragic. Wtedy do końca ocenimy jego transfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Shit is just got real! http://www.insidehoops.com/blog/?p=19381 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Dudley wraca do domu za 3/30. Jak na dzisiejsze cyfry to praktycznie steal. Wolę jego niż Teletovica za ten hajs i oby pomógł rozwinąć się Chrissowi i Benderowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Leandro Barbosa za 8 melonów na 2 lata, gdzie drugi rok to team option i tylko 0,5 banki gwarantowanej. Teraz podpiszemy Amare i poprosimy Nasha o powrót na jeden sezon (wchodzisz Elwood w taki zakład?). Zaraz się okaże, że mamy silniejszą ławkę niż pierwszy skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Opcji jest wiele. Marion. Jak się nie uda to zadzwonię na odwyk po Richada Dumasa. On żyje jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Opcji jest wiele. Marion. Jak się nie uda to zadzwonię na odwyk po Richada Dumasa. On żyje jeszcze? Dumasa w cholerę szkoda, nie oglądałem NBA za jego czasów, ale na podstawie riplejów ciężko, nie polubić mega atletycznego 2way plejera. Pamiętam, że Ryszard próbował się w Mazowszance odbudować i to w sumie pośrednio mój pierwszy kontakt z NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Z Barbosa steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Oj zabraknie go w GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Achuy załogo Brace yourself, jesień`s coming Na wstępie przepraszam Fudżiego jeśli go uraziłem - z tego co kojarzę, jest fanem Bostonu, a Boston i jego fanów szanuję. Jedyna słuszna zieleń w sporcie. Jeśli zaś Bostonowi nie kibicuje - wiecie, co z nim zrobić Tchnęło we mnie. Alkohol + placki ziemniaczane + szef, który napisał, że nie szanuje swoich pracowników Pewien poczytny periodyk, na którym pewien zdolny młodzian prowadzi niezwykle podniecający blog o zabawach przedszkolnych (nie mylić z pedofilską wersją odlotów - sloneczko.pl) zapytał mnie o szanse Suns w przyszłym roku. i tak oto w w kilkuset zdaniach dałem upust swej fantazji, erudycji i erekcji i upowszechniłem co następuje: W przyszłym roku możecie Suns skoczyć. na pukiel. Będzie to ekipa na 35 zwycięstw, 10 miejsce w konferencji i tyle zajebistych akcji ile nie widzieliście w Roco Invades Poland. Chriss, Ullis i EB to zapierdalatory bez limitu kilometrów. Bender to all around highscholl kid, który powinien występować w 5-10-15 zamiast grać z turbo czarnuchami w poważny basket. Ma fundamenty na bycie xtragrajkiem za xtra śmiszne piniondze. łebski harry, co zadziwi niejednego. na eurasach to ja się znam. Skoro o eurasach - Lena spakować, wyjebać, wytarmosić i fpisdu. Skończy mu się kontrakt, jakiś baran da mu 10+ baniek za rok grania (Jądro, chcesz mieć trójpak wysokich żytochłopów co lepiej kosą wywiają niż pomarańczą?). Kolo to były top pick top nadzieja, który jest średni w chuyowym zespole. Casus Kwame Brown 8/5 w poważnym graniu. Gówniana motoryka, gorący łeb. tego się w rok nie zmieni. Skoro o gorącym łbie. Goodwin za 4 lata tyra u azjatów.. o k****, Anthony Bourdain właśnie zabija tuńczyka. W czaszkę tuńczykowi wsadza się rurę, tak z 5 cm w głąb czaszki. Powoli się wbija. Wiecie, ile to 5 cm. tyle Wam brakuje, by Wasza baba nie udawała Wracając do Archiego. Shoot fatalnie first. 1 game winner, 1 opierdol od bliźniaka, tona startów na rozegraniu. Lancelot przy nim to Phelps przy Hawkinsie na 50 metrów. Skoro o warzywach. Albo Tucker chudnie albo idzie na ławę. Pasztet ważył w wakacje 106 kg (dokopałem się do wietnamskiego pudelka, w warzywach smakuje najlepiej). 194 wzrostu, 106 wagi tłuszczowej i to ma kryć cokolwiek. jego cień zakryje całe pomalowane. Warren również jest c***owaty, ale ma zaangażowanie i duzy łeb. Im większy sklep, tym więcej śwunksu tam władujesz. W TJ wierzę. Skoro o wierze - Tyson jestb spoko, swoje zaawansowane statsy zostawcie w przedpokoju. Archie gubił krytego, był mismatch 5/4 i Tyson mógł wacka bronić. Do tego jak 2 wysoki, co ma kryć to Leuer/Mirza, to jesteś w piździe. Do tego gruby. Generalnie jaram się Tysonem, bo da Wam więcej "prezencji" na parkiecie od Waszych Vuceviców, Papapizdopulosów i innych średnich środkowych ligi. Mój Tyson wciaga waszego Bismarcka nosem. I wysrywa. Ibaka. Łohohoho tyson da mi to samo z przodu, co JDud na skrzydła i boski Leo na ogonach. Been there done that patrza biżuteria walka do końca all the way. EB, Book, Ullis, Chriss, Bender, Warren i te zgredy. To jak siedzieć w Miedziance na zewnątrz, wciągać kuraka i zapijać Wołkiem. Browar Miedzianka, przejebany widok, 5 pysznych piw robionych na piętrze. Ładnie poprosisz, oprowadzą i wyjaśnią, co jak robio Mam 9 zawodników, od których można budować poważne granie. Poza tym mam rycerza na 6th mena, Goodwina, Tuckera i Lena na wyjazd i Jenkinsa i Williamsa. Bth please, to będzie piękny sezon. Przegram? Ok, z takim składem to nie zgroza. Wygram? To jakby Ci pięciolatek nelsona założył. Sparaliżowany pięciolatek. Booker, Ullis, Chriss i Bender to high fligh tonight. Trąca pedofilią, ale taką na krawędzi. Wiesz, że jak chwilę poczekasz przyczajony, to za rok dumny będziesz pytał "who`s your daddy?" Jesteśmy w grupie drużyn skazanych na pożarcie. W odróżnieniu od Denver (sprawdzony core), Orlando (budowa bez głowy), Lakers(poważnie?5 lat potrzebujecie, by dostać się do ósemki przy obecnym zachodzie i Waszej obecnej organizacji) i New Orleans (ale tam bym się najadł, najebał i nawdychał klimatu...) nie dajemy sobie żadnych szans. Mamy meksykanskiego uchodźcę na stołku, startujemy serdelem, dwoma transformerami, mlecznym wąsem i tak ogólnie w roto na niskich pozycjach mamy 8 zawodników. Raz już taki niski miałem skład. Było lato, jeszcze się nie goliłem a Suns zapowiadali granie zestawem Chapman-Kidd-KJ-Nash-Ceballos. Tisdale na środku grał, Nash wchodził a Kidd krył trójki. Było pięknie, smacznie i stylowo. Do it again. A jak popsują mi Ullisa to fpierdol. Truskaw, Kendall, Seth. Ostatnimi czasy klapy na końskich ślepiach zagościły jeśli chodzi o dobór rozgrywających młodych, by ich talenty w następstwie psuć. Tępe chuye. Dziękuyę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ojp 106 osobistych w preseason. Kasztaniarskie 3,5 kwarty. Potem pogoń za 7 garniturem Jazz. I to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dobrze, że Rycerz nie kończył tej akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ojp 106 osobistych w preseason. Kasztaniarskie 3,5 kwarty. Potem pogoń za 7 garniturem Jazz. I to: Przyznam się że obudziłem się na pierwszą kwartę i współczuje fanom Słońc.. Exum był za szybki dla każdego w obronie demolował a do tego podawał w tempo do Goberta który zrobił masakrę... Dla usprawiedliwienia powiem że podobnie zrobił z Jordanem w pierwszej kwarcie z Clippersami... Niemniej Jazz bez praktycznie całej s5 niszczyło... A druga połowa powiem tak wolałem poczytać ksiażkę niż oglądać to co się tam działo ... Jakaś chora gra..Mam nadzieje że Bolomboy zostanie a Macka wyślą w cholerę bo nie wiem po co go gwarantowali.. W tej chwili jest najsłabszy z 16 osobowej rotacji bo zakładam że dziś Dawson Ford Paine polecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Phoenix Suns wznieśli poziom "analytics" na wyższy poziom. Śledzą bowiem ilość "high 5" http://www.nba.com/suns/blog/suns-tracking-high-fives-measure-team-camaraderie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Stare zią Mavs śledzili to samo w sezonie mistrzowskim presizon presizonem, ale pierwszy raz Suns grali całe spotkanie bez jakiegokolwiek centra. Startowali Chrissem na środku(przekocur z pewnością siebie na poziomie mistrzowskim) a zmieniali go Bender (słaba decyzja) i Williams (już lepiej, zwłaszcza jeśli zważysz na ustawianie się w pomalowanym i robienie miejsca kolegom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ojp 106 osobistych w preseason. Kasztaniarskie 3,5 kwarty. Potem pogoń za 7 garniturem Jazz. I to: Karma bitch !!!! za takie coś Jazz zatrudnia lalkarza voodoo i już Goodwin wyleciał z Arizony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 heh heheh o Archiem i RJ Hunterze In the next 48 hours, both of them could be claimed on waivers and wind up in better situations. obwodowy z problemami w obronie, średni na łuku, z rozdmuchanym ego przed każdym wejściem na parkiet będzie słuchał Siriusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi