Skocz do zawartości

OKC Thunder 2016/17

kp11

Rekomendowane odpowiedzi

Gra Wessa mi się bardzo nie podobała. Ubzdural sobie ze ma coś do udowodnienia a zrobił z siebie idiote już sekundę po wyjściu z autokaru.

Właśnie za podejście me against the world malo kto go lubi, kosz to sport zespołowi, a ten dziś Russellowi bardziej przeszkadzał, Westbrook w głowie Westbrooka uważa że sam sobie poradzi i mi to w sumie wisi. Ja im nie kibicuję

Co prawda Westbrook jest mi dość obojętny, ale za to podejście uwielbiam/łem Kobego, ta absurdalna wiara w własne umiejętności i konieczność pokazania, że samemu zrobi się coś lepiej niż kolega z drużyny, to coś co w Kobem ceniłem najbardziej :)

Generalnie wchodząc w buty "me against the world" masz dwie opcje: jesteś tough motherlover albo stajesz się obiektem drwin i żartów. Też za to uwielbiałem Kobego, choć tak ogólnie nie byłem nigdy jego fanem i cały ten hype na LA jeszcze. Russell na razie zmierza w kierunku Żuze Murinio z ostatnich 3 lat aniżeli Mike'a czy Kobego. 

Pomimo ze jestem fanem okc to kanter powinien zamknac jape. Za duzo i zbyt czesto szczeka. Do tego szczeka czesto nie o swoja miche.

Co do meczu to schedule loss jak to mawial pewien pan b2b po clippersach na wyjezdzie. Jak sie okc dala sklepac na tablicach to powiedzmy sobie szczerze thunder mogli rownie dobrze wyjsc swoja zajebista lawka na ten mecz.

Podobno Enes wtedy przy linii gdy gadał coś do KD zapytał go: czemu nie robiłeś tego w playoffs? - ale to niepotwierdzone info

No pocisk mocny jeśli to prawda. 

RW0 MVP w tym sezonie jak się nie połamie.

Na razie nie wygląda to tak jak by mieli być niżej niż 5 seed z dość dużą szansą na 4. SAS wyjdą na swoje, GSW pewnie jeszcze parę wpadek zaliczy ale nie chce się wierzyć że nie będą pierwsi, LAC z tak grającym CP3 to murowane top 3. Reszta póki co w kratę i nie przekonuje tak jak OKC. No ale to początek RS dopiero.

Z 45-50W a mimo z 4-5 seed przy tym co gra RW0 powinien wyrwać MVP. Curry i Durant. Nie bardzo imo bo jeden musiał by się naprawdę schować aby ten drugi wyróżniał się na tle reszty jak to z kurą było. LBJ - oszczędza się na PO i chyba na ten moment jest trzecim punktującym CLE. Główny rywal to Khawi. Davis zagrał 4 mecze kozak i już mu się odechciało jak widzi z kim gra...

co za mecz. Sabonis ma fantastyczny ten rzut. szkoda tylko ze w obronie zwłaszcza w kombinacji z Kanyerem jest taki zagubiony. Wiem ze Oklahoma rzadko gra tak dobrze kiedy rusell przebywa na ławce ale dzis mieli niesamowite te trojki. wkurza mnie Oladipo tymi wjazdami bez pomysłu no ale i tak Thunder ma niezla młodzież

Jak widziałem jak Elfriid Payton trafia trzy trójki w 4q - to czułem się jak podczas tych momentow w NBA Live, kiedy wygrywam +8 na dwie minuty przed końcem i komputer postanawia wziąć sprawy w swoje ręce i mnie po prostu oszukać.

Kiedyś dostałem fade awaya trójkę Kurta Thomasa z 10 metrów jako buzzera. True story.

Z pewnymi rzeczami nie wygrasz, a mecze Thunder vs Magic to po cichu absolutny must-see w NBA. W ubiegłym roku było to samo.

Edytowane przez BiałaCzekolada

Reakcja mówi sama za siebie, to jest marsz po MVP Russella. I jak narazie vs Harden jest 1:0. 

Tak myślę sobie: Lebron raczej nie, chyba że zrobią coś w stylu 69-13, Durant ani Curry też nie bo żaden od drugiego nie odstaje poziomem. Zostaje Harden, Westbrook, Chris Paul. W grze jest też DeRozan, i włączyć się może Paul George jeśli Indiana zacznie wygrywać. Będzie ciekawie.. gdyby Oklahoma wygrała te 50-52 spotkania, to ja nie będę miał wątpliwości. Bez RW na parkiecie OKC są bardzo, bardzo ciency.