Kubbas Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie wiem co i średnio mnie to obchodzi. Bardziej mnie interesuje czego się Kupczak nażarł bo musi być po tym niezły odlot. Co on w ogóle do Al Jeffersona nie uderzał? Przecież jak by Lakers złapali go za 30/3 to w temacie o jeziorowcach była by euforia porównywalna z tym jak Howarda złapali. A tak to jakieś średnio udane próby bronienia idiotycznego kontraktu... Jefferson w ogóle nie pasuje jeżeli ma być to system ala GSW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Celtics jeszcze dziś będą rozmawiać z Horfordem,oferują 113/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jestem przerażony tymi cyframi jakie latają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) oj ale fournier za 85mln to mnie dobił dzisiaj.. solomon hill tez o wiele za dużo, co jest graaane ale w porownaniu do Derozana, ktory tez destał mega pieniadze troche sie rożnią Edytowane 1 Lipca 2016 przez Mizter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Durant podobno chciałby grać z Horfordem więc Ainge pewnie chce pójść na całość. Horforda lubię, ale ta kasa jest oh my.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 jezeli to daje szanse pozyskania kd, to mysle ze kazdy z cap spacem dalby taka kase.Do tego horford sam w sobie jest ogromnym upgradem dla C's. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jestem przerażony tymi cyframi jakie latają... No cóż niektórzy będą mieli prawdziwy "Christmas in July" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 RealGM @RealGM Mike Conley Offered Full Five-Year $153M Max By Grizzlies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Delly 38/4 od Bucks. I to brzmi nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 trzeba do tego przywyknac :nightmare: :nightmare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 sto pięćdziesiąt trzy, co tu się...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Chyba nikt nie spodziewał się, że Conley nie weźmie maxa? A to, że teraz mamy takie maxy.. Cóż, takie czasy, trzeba przywyknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Zawodnik pokroju Conleya ~30 mln per season... Grrrubo. Najgrubiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak Wam kontrakty dla Horforda i Conleya przeszkadzają, to szczerze nie wiem czego oczekiwaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 kuwa panowie co tam sie odpierdala ? : ) troche jestem nie na bierzaco, wchodze i oczom nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bogut Opublikowano 1 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Lakers sześćdziesiąt pięć! Charlotte sto dwadzieścia! Memphis sto piećdziesiąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Dwight Howard has reached agreement on a three-year, $70.5 million with the Atlanta Hawks, league sources tell The Vertical. promocja troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 (edytowane) Przy tych kwotach jakie latają to owszem. Trochę mnie dziwi kwota i przede wszystkim długość kontraktu, chyba bardzo chciał wrócić do domu. Czyli Horford do Celtics? Edytowane 1 Lipca 2016 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 ATL musiała Dwight owi chyba jakaś bajeczke o graniu w ataku przez niego ja pi****le Jeff Green 15 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Nie spodziewałem się, że Howard weźmie tylko tyle.. i to w dodatku na 3 lata. Dziwne, dla Atlanty chyba w miarę dobry ruch jeśli wiedzą, że Horford z nimi nie przedłuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi