Skocz do zawartości

#EURO2016

SkoczekS1

Rekomendowane odpowiedzi

serio, to juz takie czasy, że rezultat 0:0 mimo bledow i niewykorzystanych okazji przeciwko mistrzom świata daje takie komentarze?

bylo okej, a i trzy stowki zarobilem bo cos mnie tknelo przed meczem ze bedzie remis.

pazdan hero of the day, niemcy mieli przewage ofkors, 60 % ponad przy pilce i 2x wiecej prob, ale no zagrozilismy im nie raz a hummels byl obesrany za kazdym razem jak lewy go mijal. polacy ogolnie pierwszy raz odkad ja zyje maja jakis gameplan na mecz w ogole, i go nawet udaje sie realizowac jakos, wiec jest z czego byc dumnym!

moj czlowiek krychowiak dzisiaj swietnie zostal wylaczony z gry. niemcy mieli gameplan dobry rowniez.

nie nastawiajmy się nie wiadomo na co ludzie, wiadomo że mogli to urwać ale niemcy to chyba nadal główny faworyt u buków co nie?? polacy mają potencjał i mają wreszcie druzyne bez dziur, jak trafi się fajny rywal to będzie cwiercfinal, ale nie nastawiajmy się proszę już jakbysmy byli contenderami jakimis, bo wyczuwam juz nadchodzaca fale euro-entuzjazmu wsrod polakow po tym meczu. w sumie nie ma sie co dziwic, to nie podobne do niczego zebysmy mieli 4pkt po 2 meczach..

Edytowane przez RonnieArtestics

Prawie wszystko na temat meczu zostało powiedziane, ja dodam tylko od siebie, że cholernie dobre spotkanie rozegrał Błaszczykowski

Świetną robotę zrobił w defensywie, a i czasami w ataku potrafił wymusić faul, pozwalając na uspokojenie gry i zreorganizowanie szyków obronnych.

Gdyby Kapustka grał cały mecz, to po którejś z szarży Niemców lewą stroną bramka by padła.

Jak bardzo Milika lubię to po wuju gra to oiro. Mało zaangażowania, głupie błędy i nie potrafi w piłkę trafić. Szkoda tylko, że Stępiński i tak nie powącha murawy na tych mistrzostwach. Za mało doświadczenia, no chyba, że z Ukrainą mecz by się tak dobrze układał, że by końcówkę dostał jednak w to wątpię. Na mega plus Pazdan z Jędrzejczykiem w obronie. Piszczu i Glik momentami trochę niepewnie. Druga linia wyłączona z gry przez Niemców całkowicie. Boczniaki pomocnicy tyle, że fajnie w D. Lewy na pełnym wkurwie cały mecz.

PS. Jak ja Mullera nie lubię. Wielkie gowno na tym euro pokazuje co mnie cieszy. Jedyne czym on dla mnie się wyróżnia to tym jak ręce rozkłada po tym jak ma być niby faulowany lub niby on nie faulował. Zero wybitnych umiejętności. Błaszczykowski to przy nim wirtuoz gry.

Nawet spoko, ale dla mnie dramatem było to, że Milik nie potrafi trafić w piłkę, a nie cały mecz.

domyslilem sie ale i tak dla mnie ten filmik to naduzycie, nie trafic w pilke sie zdarza przy takim mocnym dosrodkowaniu :P

a milik gra fajnie, lewy skupia w c*** uwagi i widac ze gameplan jest taki zeby grac na milika, z irlandia sie odnalazl na pozycji i skonczyl, dzis sie nie udalo, ale fajnie sie uwalnia gosciu i pozytywnie go mozna oceniac :)

najwiekszy mistrz tego meczu to krychowiak nie pazdan, grzesiu po prostu rozjebal system tym co sobie gral.

Mówisz o tych ryzykownych rajdach między 3 a'la Vrdoljak w Legii? O zawał serca takie akcje przysparzają.

Poza tym strasznie mnie wkurwiają jego wolne ruchy, zamiast szybko oddać piłkę, zeby przeciwnik nie miał czasu się przesunąć to jemu przyjęcie i podanie zajmuje 2-3 sekundy. On chce tym chyba pokazać jak jest bardzo wyluzowany i na jakim gra spokoju, a gdyby się tego wyzbył byłoby to z korzyścią i dla niego i dla zespołu.

Edytowane przez Maciek9020

Krycha super, choć jego dwie straty w środku mogły sporo kosztować

Ja jestem ciekawy gdzie są ci wszyscy którzy zastanawiali się nad zasadnoscia brsnia Błaszczykowskiego

Chłopak robi mnóstwo roboty, dużo niewidocznych rzeczy

Lewy też dziś odwalil kawał czarnej roboty, byl wszędzie. Niemcy mieli na niego konkretny plan, ale i tak kilka razy mieli ciepłe gacie

Beka też z Hajty, drugi mecz z rzędu w 30 sekundzie spotkania domaga się zółtej kartki dla rywala, za normalny faul.

Faul Peszki w ostatniej minucie to kryminał, gdyby z tego Niemcy strzelili bramkę to chłop powinien zmienić tożsamość, nie wracać do kraju i zaszyć się w jakiejś Montanie.

Błaszczykowski to TOP 3 defensywnych skrzydłowych świata.

Milik to typowy produkt Eredivisie, gówno na poziomie międzynarodowym i w lepszej lidze to samo. Dużo czasu potrzebują napastnicy z tej ligi, żeby się przestawić na inne granie.

Edytowane przez Maciek9020