Straight Edge Warrior Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Mam pytanie. Czy Pazdan będzie mógł zagrać w ćwierćfinale przez tę żółtą kartkę? Wydaje mi się, że dostał już jedną z Irlandią Płn. dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Od ćwierćfinałów kartki są ,,zerowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Tak odnośnie Portugalii - czemu ludzie nie lubią Ronaldo? Cały hejt jest irracjonalny, bo gość jest jednym z najbardziej dobroczynnych i miłych gości, pochodzący z bardzo biednej rodziny i cały czas pamiętający o swoich korzeniach. Czy ktoś jest w stanie wymienić powody hejtu na Ronaldo poza arogancki pizduś w żelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Większy hejt na CR7 zaczął się chyba po transferze do Realu, wtedy jak Barce stała się modna. Sezonowcy Barcelony, a zarazem loverzy Leosia go zaczęli. Do tego przyczyniło się też jego nurkowanie, którego w pewnym czasie nadużywał. @kucio Calm down. Obstawiam rekord transferowy z polskiej Ekstraklasy, ale w okolicach 6 mln euro. 12 baniek to jest jakiś surrealizm. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ja mam hejt do niego za dzisiejszy "wystep". A tak w ogole ludzie lubia hejtowac tych z sukcesami, doszukaja sie powodow na sile. Mnie to jebie czy on placze za czesto, udaje, ma przejaskrawione reakcje. Scisla czolowka w historii tego sportu pod wzgledem sportowym, reszta to dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 arogancki pizduś w żelu? A to mało dla ludzi? ja za nim nie przepadam bo jak oglądałem te jego flopy to miałem dosyć. Ogólnie za to nożnej niespecjalnie lubię. Tak jak wkurwiał mnie Figo tak też później CR, ale musze powiedzieć że ostatnimi czasy to co ogladałem to nie mam hejtu jesli to można było nazwać hejtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dogryweczka, idealnie dla nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 A to mało dla ludzi? Dla takich jak ty w sumie starczy. Dla reszty biorąc pod uwagę jego działalność charytatywną czy nawet prosty fakt, że oddaje w każdej możliwej sytuacji krew, to tak. @kucio Calm down. Obstawiam rekord transferowy z polskiej Ekstraklasy, ale w okolicach 6 mln euro. 12 baniek to jest jakiś surrealizm. Ale że 8 mln to trolling to gruba przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LakeShow Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 fatalny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Bramkarze poki co odpoczywaja, co za nuda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Ja Ronaldo nie hejtuje z prostej zasady Wisi mi kopana, oglądam bo jest w dzień a nie o 3ciej nad ranem Natomiast pamiętam jeden wywiad, nie pamiętam dokładnie o czym i przy jakiej okazji (na pewno przed ms). Ronadlo pytany standardowo o jego wyścig z messim zaczal sie rzucać w stylu a co Messi z reprezentacja osiągnął itd Rozumiem że kryske wówczas frustrowal fakt, że ciegle robi za tego drugiego, ale bez przesady, jskis poziom sportowej kultury mieć trzeba. Ale to w sumie jeden incydent No może jeszcze za to ze na ms miał więcej fryzur w trakcie meczów co bramek Edytowane 25 Czerwca 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Czyli jednak Żeluś i spółka Glik i Pazdan czekają Nie ma się co ekscytowac, bo Portugalia gra coraz lepiej, a sam Ronadlo robi różnicę! Teraz tylko pytanie co wymyśli to bydle Pepe na Roberta? Edytowane 25 Czerwca 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Z taką grą to się cieszę, że Portugalia wygrała. Chorwacja byłaby trudniejszym rywalem. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Apropo Ronaldo, sytuacja sprzed kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 (edytowane) tak słabo grająca portugalie ma szanse dojść nawet do finału w ćwierćfinale Polska potem Walia albo Belgia zapewne oby się z nami już nie przeslizneli Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dla takich jak ty w sumie starczy. No to musisz mnie nieźle znać skoro się wypowiadasz w takim tonie Dla reszty biorąc pod uwagę jego działalność charytatywną czy nawet prosty fakt, że oddaje w każdej możliwej sytuacji krew, to tak.No i tu się mylisz. Pierwszy z brzegu przykład - tleniona tipsiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. montana Opublikowano 25 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Milik nie ma łatwo w internetach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Kucio bo glupoty piszesz...Glik idzie do Monaco za 11-12, za Grosika ktos daje ponoc 8, a Ty wyjezdzasz z Pazdanem za minimum 12...o czym my tu mowimy...jezeli Legia szarpnie za niego 4 mln ojro to bede w szoku. Przypominam ze Duda po dobrym sezonie w europejskich pucharach byl wyceniany na 4-5. Ogolnie po tym euro czuje ze Legia sprzeda Pazdana i Dude bo wpadnie okolo 10 mln ojro i w klubie beda szczesliwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Apropo Ronaldo, sytuacja sprzed kilku dni. No spoko akcja, ale warto znać podstawy tego zachowania. CR nie gada z tą stacją od czasu różnych kłamliwych akcji skierowanych przez nich w jego stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi