RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 hmm ja liczę na remis chociaż byłby awans dalej pewny myślę, a wtedy chłopaki by na luzie podeszli do meczu i rozpykali Ukrainę z 3:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 pazdan dpoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Pazdan=profesor w I pol Milik jak tak mozna??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 No Milik rasowo spieprzyl okazje. Wpadl mu dziwny pomysl do glowy aby glowa strzelac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 http://paczaizm.pl/panowie-jak-wsadze-sobie-reke-w-jaja-i-powacham-to-atakujemy-a-jak-wsadze-do-dupy-i-zrobie-kulke-to-sie-cofamy-joachim-loew/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Czy w pierwszej połowie serio padło ubolewanie nad brakiem teatru po faulu na Lewandowskim? Bo do teraz nie wierzę w to, co usłyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 "mógł od siebie więcej dołożyć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 k****, napastnik klasy światowej robi 10 kroczków na przestrzeni 2 metrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 K...Lewy zwlekaj dluzej, ja pier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ach Lewan zbyt pasywny, za wolny i zamiast sam na sam to spokojnie zblokowany... coz. Do 3 razy sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 oby Szpak zaraz nie rzucił, że niewykorzystane okazje się mszczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Mam nadzieję, że dzisiejszy mecz będzie ciekawszy. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Brak slow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Nawałka zmień Milika bo gosc w pilke nie trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Podkurwieni na Milika co chwilę, będzie ciekawie w szatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dziwisz sie, on naprawde dobre sytuacje marnuje, juz powinien miec 3-4 gole na tym turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ani trochę się nie dziwię. Partaczy dobre sytuacje, niechlujnie podaje i takich podaniach były zbliżenia na wkurwionych Lewandowskiego i Grosickiego. I jeszcze ta maniera, jakby miał kompletnie wyjebane. Zawodzi mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dobry wynik dla obu stron. Cud musiałby się stać żebyśmy nie zajęli któregoś z dwóch pierwszych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przynajmniej mi weszło 0-0, ale k****...do ojebania byli. Milik zagrał słabo z Irl. teraz jeszcze gorzej, jest bezużyteczny w ataku pozycyjnym i marnuje wszystko co ma. Chciałem zobaczyć Zielińskiego za plecami Lewego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi