Reikai Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Fajnie, fajnie ale nie polecajcie więcej takich rzeczy. Właśnie wyszedłem i jestem totalnie poryty, wkurwiony i smutny jednocześnie. Straszny ciężar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 W dniu 18.08.2022 o 20:48, Reikai napisał: Fajnie, fajnie ale nie polecajcie więcej takich rzeczy. Właśnie wyszedłem i jestem totalnie poryty, wkurwiony i smutny jednocześnie. Straszny ciężar. Przecież chyba wiedziałeś jaka będzie tematyka muzeum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Przecież chyba wiedziałeś jaka będzie tematyka muzeum ? Nie no, ogolnie to super kozackie jest to muzeum i tego się właśnie spodziewałem. Ale nie zmienia to faktu, że straszny ciężar dla mózgu widzieć pewnie rzeczy na żywo. Kacapsko niemieckie k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 18.08.2022 o 14:48, Reikai napisał: Fajnie, fajnie ale nie polecajcie więcej takich rzeczy. Właśnie wyszedłem i jestem totalnie poryty, wkurwiony i smutny jednocześnie. Straszny ciężar. Już ci to mówiłem na żywo. To Muzeum to mały pikuś przy Auschwitz. Ogólnie Druga Wojna to ciężki temat bo jak sobie pojedzie do Krakowa wejdzie do synagogi nie pamiętam nazwy i oglądasz film z przesiedlenia Żydów do ghetta to mózg się gotuje. Widzisz dziewczynkę , która wygląda identico jak Twoja córka . Uświadamiasz sobie ,ze 3 tygodnie później ona już nie żyła i zaczynasz doceniać ,że przyszło ci zyć w normalnych czasach. To nie są tematy na wakacyjne zwiedzanie. Zdecydowanie lepiej pojechać sobie do Zabrza do Kopalnii Guido . Zjechać na najniższy poziom i w ciemnościach wykonać prace takie pseudo górnicze. Klimat niepowtarzalny. Świetna zabawa - no chyba ,że masz w głowie rózne schizy to lepiej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Teraz, ely3 napisał: Już ci to mówiłem na żywo. To Muzeum to mały pikuś przy Auschwitz. Ogólnie Druga Wojna to ciężki temat bo jak sobie pojedzie do Krakowa wejdzie do synagogi nie pamiętam nazwy i oglądasz film z przesiedlenia Żydów do ghetta to mózg się gotuje. Widzisz dziewczynkę , która wygląda identico jak Twoja córka . Uświadamiasz sobie ,ze 3 tygodnie później ona już nie żyła i zaczynasz doceniać ,że przyszło ci zyć w normalnych czasach. To nie są tematy na wakacyjne zwiedzanie. Zdecydowanie lepiej pojechać sobie do Zabrza do Kopalnii Guido . Zjechać na najniższy poziom i w ciemnościach wykonać prace takie pseudo górnicze. Klimat niepowtarzalny. Świetna zabawa - no chyba ,że masz w głowie rózne schizy to lepiej nie Zdecydowanie polecam odwiedzić w Krakowie : https://muzeumkrakowa.pl/oddzialy/fabryka-emalia-oskara-schindlera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Jestem w Warszawie. W porównaniu do takiego Gdańska i Poznania ludzie bardzo na siebie trąbią i wydają się bardziej nerwowi. Tez to zauważyliście czy to mała próbka i urojenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Tak, kierowcy w WWA są najgorsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) 13 minut temu, Reikai napisał: W porównaniu do takiego Gdańska i Poznania ludzie bardzo na siebie trąbią i wydają się bardziej nerwowi. czekaj, sugerujesz że w większym mieście korki są większe a ludzie bardziej nerwowi niż w mniejszym mieście? wiesz co? możesz nawet mieć rację Edytowane 21 Września 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 1 minutę temu, rw30 napisał: czekaj, sugerujesz że w większym mieście korki są większe a ludzie bardziej nerwowi niż w mniejszym mieście? wiesz co? możesz nawet mieć rację Korki to jedno, ale ludzie tu wręcz kurwią na siebie przez szybę i o wpuszczaniu nie ma mowy. Trąbią po kilka sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Korki to jedno, ale ludzie tu wręcz kurwią na siebie przez szybę i o wpuszczaniu nie ma mowy. Trąbią po kilka sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 18 minut temu, Reikai napisał: Jestem w Warszawie. W porównaniu do takiego Gdańska i Poznania ludzie bardzo na siebie trąbią i wydają się bardziej nerwowi. Tez to zauważyliście czy to mała próbka i urojenia? Słoiki zepsuły to piękne miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) To miasto jest nerwowe całościowo - potwierdzam. Edytowane 21 Września 2022 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Jedyne (po za Poznaniem i Bostonem) miasto gdzie bym się wyprowadził. Chociaż może wolałbym Warszawę niż Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 2 godziny temu, Reikai napisał: Korki to jedno, ale ludzie tu wręcz kurwią na siebie przez szybę i o wpuszczaniu nie ma mowy. Trąbią po kilka sekund. Musisz wyjątkowo c***owo jeździć skoro tak ciągle trąbią Bo że trąbią to fakt, ale czy aż tak dużo albo zdecydowanie więcej niż w innych miastach to nie wiem A nie wpuszczają tu najczęściej tych z EL, bo łodzianie to najgorsi kierowcy jakich polskie drogi noszą 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Słoiki zepsuły to piękne miasto No faktycznie bo te ok 30% rodowitych jeździ tylko prawilnie Btw gdyby nie słoiki to miasto by po pierwsze się nie odbudowało a po drugie nie rozwinęłoby się praktycznie wcale zważywszy że większość rodowitych to prażanie z okolic szwedzkiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 3 minuty temu, josephnba napisał: A nie wpuszczają tu najczęściej tych z EL, bo łodzianie to najgorsi kierowcy jakich polskie drogi noszą Nie wiesz nic o kierowcach z rejestracją SWD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Co chcesz od Wodzisławia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 1 minutę temu, ptak napisał: Co chcesz od Wodzisławia? Od samego Wodzisławia nic, natomiast kierowców mają najgorszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 CBY CIN CTR to jest top choc ostatnio wjeżdżając na rondo w Rzeszowie poczułem się jak w Egipcie ale to ze w RZ siedzą obecnie sąsiedzi z wschodu jest podpowiedzią zagadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 1 godzinę temu, ignazz napisał: CBY CIN CTR to jest top choc ostatnio wjeżdżając na rondo w Rzeszowie poczułem się jak w Egipcie ale to ze w RZ siedzą obecnie sąsiedzi z wschodu jest podpowiedzią zagadki poznaj GWE i GKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 17 minut temu, Koelner napisał: poznaj GWE i GKA GWatEmala - ci są najgorsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi