ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem swój i teraz nie sprawdzam cen innych modeli a na pewno skody. Nigdy mnie te modele nie interesowały. Edytowane 23 Stycznia 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Teraz, ignazz napisał: Jakiś czas temu kupiłem i teraz nie sprawdzam cen skody. Nigdy mnie te modele nie interesowały. Pod 250 tys ceny podchodzą. Ja dałem po rabacie niecałe 200k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Gorsze marki tracą więcej. Teraz, RappaR napisał: Pod 250 tys ceny podchodzą. Ja dałem po rabacie niecałe 200k co wziąłeś? 1 minutę temu, RappaR napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Gorsze marki tracą więcej. Odwrotnie. Premium najbardziej tracą, marki popularne najmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 250k za Super? Szok Teraz, RappaR napisał: Odwrotnie. Premium najbardziej tracą, marki popularne najmniej. Nope Na porsche to możesz zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Teraz, ignazz napisał: 250k za Super? Szok Takie ceny teraz. Octavie przekraczają 200k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Oczywiście wskaźniki procentowe bo kwotowo to oczywisvie Teraz, RappaR napisał: Takie ceny teraz. Octavie przekraczają 200k Bez sensu. Choć już mi ceny Golfa śmierdziały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Nope Na porsche to możesz zarobić Kumpel Kugę sprzedał po 3 latach ze stratą mniej niż 10% nominalnej ceny. Pokaż mi te wskaźniki na Porsche. 1 minutę temu, ignazz napisał: Bez sensu. Pretensje do VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Widzę cennik superB od 142.000 wiem ze taki model nie istnieje ale chyba to nie jest 250.000 dodatki w szkodzie nie mogą być droższe niż BMW 2 minuty temu, RappaR napisał: Kumpel Kugę sprzedał po 3 latach ze stratą mniej niż 10% nominalnej ceny. Pokaż mi te wskaźniki na Porsche. Pretensje do VW Teraz ceny używanych są chore. Siostrze zaproponowali odkup Volvo po 16 miesiącach w cenie nominalnej przez salon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Widzę cennik superB od 142.000 wiem ze taki model nie istnieje ale chyba to nie jest 250.000 dodatki w szkodzie nie mogą być droższe niż BMW https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-superb-combi-l-k-2-0-tdi-200-km-dsg-4x4-odbior-luty-ID6FcLab.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 L&K topowa wersja. Badzmy poważni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Teraz, ignazz napisał: L&K topowa wersja. Badzmy poważni Wiesz, wedle cennika Porsche zaczyna się 279k. Wierzysz w to Dobra wersja Superba to grubo ponad 200k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 To tak jakbyśmy o Suvach dyskutowali i bym wrzucił argumenty z 911 Safari. swoja droga piękne auto 1 minutę temu, RappaR napisał: Wiesz, wedle cennika Porsche zaczyna się 279k. Wierzysz w to Dobra wersja Superba to grubo ponad 200k. No nie. Pisałeś o 250k a wziąłeś wersje specjalna L&K Praktycznie odrębny model Dobierasz konfigurator i rośnie cena to wiem. Ale start od 142.000 umożliwia dobranie skody za 180-200. A nie 250 ze kosztuje Pisałeś zreszta ogólnie o cenie superB To ze coś wybierzesz w tej cenie to oczywiste. Ale to nieistotne. SuperB nie kosztuje normalnie 250 ale możesz skonfigurować coś nawet droższego. Ale ogólnie ceny porażają a dostępność automatów jeszcze bardziej Chore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 5 minut temu, ignazz napisał: To tak jakbyśmy o Suvach dyskutowali i bym wrzucił argumenty z 911 Safari. swoja droga piękne auto No nie. Pisałeś o 250k a wziąłeś wersje specjalna L&K Praktycznie odrębny model Dobierasz konfigurator i rośnie cena to wiem. Ale start od 142.000 umożliwia dobranie skody za 180-200. A nie 250 ze kosztuje https://cc.skoda-auto.com/pol/pl-PL/summary-scenic?activePage=summary&color=K1K1&configurationId=C8XJ4DC2&extraEquipments=GPWDPWD|GPHDPHD|GPJUPJU|GPK7PK7|GPLGPLG|GWQBWQB|MEPH7X5|MKSUKA6|GYOYYOY|GPWCPWC|GRNDRND&id=POL%3Bskoda%3B2023%3B3V3RWZ%3B1%3BMASGEB1\GYO2YO2%3Bmda20230109030641%3Bpl-PL%3B%3B63006%3B63086&interior=EX&modifiedPages=wheels|engines|extraequipments&snapshotVersion=28c6bf85-88a3-4336-a4dc-349e24fe9e65&trimline=3VR|Sportline6308663006&visitedPages=colors|wheels|interiors|engines|extraequipments|services Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 280KM kosztuje. Nie wiem co chcesz udowodnić. Pisze bez zaczepki. Po prostu wrzucasz wysokie wersje albo wykończenia albo mocna benzynę i dodatki sportowe to ceny rosną. mi dopłata za kolor już wydaje się zbędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: 280KM kosztuje. Nie wiem co chcesz udowodnić. Pisze bez zaczepki. Po prostu wrzucasz wysokie wersje albo wykończenia albo mocna benzynę i dodatki sportowe to ceny rosną. mi dopłata za kolor już wydaje się zbędna. I 280KM mam i dopłatę za kolor brałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Większość ludzi biorąc Skodę wezmą słabszy diesle Teraz, RappaR napisał: I 280KM mam i dopłatę za kolor brałem. To napisz co. Bo lubię samochody. alfa Stelvio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał: Większość ludzi biorąc Skodę wezmą słabszy diesle Dyskusja się zaczęła od tego, że stwierdziłem, że mam tańsze auto od Superba i musi być poniżej 200k, co udowodniłem, że jednak tak nie jest. 1 minutę temu, ignazz napisał: alfa Stelvio? Giulia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Nie, ale przymierzam się dlatego trochę się interesuje tym tematem. Fatalny moment na taki ruch. Drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Nie, ale przymierzam się dlatego trochę się interesuje tym tematem. Jak Ignazz, samego mnie kusi, ale ta bańka pęknie wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi