josephnba Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 3 godziny temu, julekstep napisał(a): Ciebie z mayorem widziałbym w co-main evencie! A ciebie z vaskezem bym zestawił I przy okazji MMA jest dla ciot frajerów i patusów Honorowi ludzie nie biją leżącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 W boksie birmańskim wyjdziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 16 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): W boksie birmańskim wyjdziesz? Z tobą nie wyjdę nawet ubić muchy w kiblu Ale żyj nadzieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Widzicie, chciałem na sportowo, ale nastąpiło błyskawiczne obsranie zbroi. No to załatwimy to na moich zasadach, może nawet lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 22 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): W boksie birmańskim wyjdziesz? klatka rzymska rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 joseph chyba pojdzie do wora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 12 minut temu, julekstep napisał(a): klatka rzymska rozumiem? Oczywiście, nie będę za nim biegał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 Co tu się najlepszego odpierdala? To jakiś performers flubera czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 2 minuty temu, jack napisał(a): Co tu się najlepszego odpierdala? To jakiś performers flubera czy co? rozpisujemy kartę walk na pierwszą galę e-nba MMA możesz być ring girl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 33 minuty temu, julekstep napisał(a): rozpisujemy kartę walk na pierwszą galę e-nba walk w kisielu Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2024 2 godziny temu, steve napisał(a): joseph chyba pojdzie do wora Prędzej Chicago zdobędzie kolejny tytuł A wtedy to już faktycznie mogę umierać 2 godziny temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Widzicie, chciałem na sportowo, ale nastąpiło błyskawiczne obsranie zbroi. No to załatwimy to na moich zasadach, może nawet lepiej Na twoich czyli znów pyskówka a w realu położysz się dupa do góry? Nie gustuję w facetach, nie byłem niczyim odkurzaczem w pierdlu Obsranie zbroi A czy ja gdziekolwiek napisałem że będę się bił z tobą bądź kimś innym? Czy tak wyglądało gimnazjum? Pytam bo nie chodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Co polecacie na szybki weekendzik w Gdańsku do zobaczenia? Jakie są najlepsze wegańskie miejscówki? Gdzie można pobiegać i przy okazji obejrzeć jakieś fajne widoczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 25 minut temu, fluber napisał(a): Co polecacie na szybki weekendzik w Gdańsku do zobaczenia? Jakie są najlepsze wegańskie miejscówki? Gdzie można pobiegać i przy okazji obejrzeć jakieś fajne widoczki? W jakim rejonie będziesz nocował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 (edytowane) Teraz, jack napisał(a): W jakim rejonie będziesz nocował? Jeszcze nie wiem gdzie dokładnie ,ale na pewno okolice politechniki Edytowane 22 Maja 2024 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 (edytowane) Honolulu Wise food w Gdyni jest godne polecenia. Dla polmaratonczyka w zasięgu Jak nie znasz Gdańska to: Muzeum Rocka Wejście na wieze NMP plus zegar astronomiczny Sołdek Kolo widokowe Żuraw po remoncie ul. Mariacka rejs na Westerplatte W centrum Stacja FoodHall na wyspie spiżów Będziesz na Wrzeszczu to nie pomogę. Kiedyś w medyku i u bocie można było podrywać studentki. Klubów pewnie już nie ma. Ja dalej nie byłem w muzeum 2WS ale to ciężki i mało wakacyjny temat. Edytowane 22 Maja 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 11 minut temu, ignazz napisał(a): Ja dalej nie byłem w muzeum 2WS ale to ciężki i mało wakacyjny temat. Byłem. Dla mnie bomba. Serio. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Tu masz całkiem zgrabnie opisane: https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Co-warto-zobaczyc-w-Gdansku-Gdansk-atrakcje-2024-n166134.html Na pewno wszystko co w obrębie Starego Miasta. Tuż obok masz obowiązkowe Muzeum II Wojny Światowej, Stocznię i Europejskie Centrum Solidarności. Możesz podjechać na Górę Gradową - najlepszy widok na Gdańsk (z okolic Politechniki możesz tam podbiec) Pewnie zainteresuje Cię Katedra Oliwska z Parkiem. Tuż obok masz punkt widokowy Pachołek. Punkt widokowy masz też w Olivia Star. Nie polecam Westerplatte a zwłaszcza Twierdzy Wiosłujcie. Tu jest parking: https://maps.app.goo.gl/fjMccmobXkMqUqZ88 z którego dojdziesz do starego ujścia Wisły. Stąd możesz plażą dobiec do klifu w Gdyni (około 10 km w jedną stronę). Chyba, że wolisz górki to możesz zacząć tu: https://maps.app.goo.gl/9Ppv6SFrQNdjsFua7 (na terenie sanktuarium jest Ołtarz Papieski). Tu https://maps.app.goo.gl/3yUsVXfhsxfmksqv7 masz przejście pod ruchliwą ul. Słowackiego. W Parku Krajobrazowym między ul. Słowackiego i Spacerową jest terenu do pobiegania aż nadto. Ale o widoki słabo przez drzewa. Jeśli chodzi o wegańskie miejscówki to nie pomogę za bardzo. Z tego co słyszałem to Avocado na ul. Wajdeloty we Wrzeszczu ludzie polecają. 13 minut temu, jack napisał(a): Tu jest parking: https://maps.app.goo.gl/fjMccmobXkMqUqZ88 z którego dojdziesz do starego ujścia Wisły To jest dobra miejscówka bo jak pojedziesz tą trasą: https://maps.app.goo.gl/D2aFzXWWyTC4AYR19 to po drodze miniesz Gdański Stadion i jedyny poza dzielnicą Przymorze falowiec (ul. Wyzwolenia) a jak zaparkujesz na końcu Kasztanowej i przejdziesz przez krzaki na nasypie to nie dość, że zobaczysz pomnik Westerplatte to jeszcze będziesz mógł się chwalić, że chodziłeś po Nowym Porcie i przeżyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 26 minut temu, jack napisał(a): Na pewno wszystko co w obrębie Starego Miasta. Większość zabytków i ciekawych miejsc jest na Głównym Mieście. Stare Miasto jakoś specjalnie dupy nie urywa, ale jest tuż obok więc oczywiście można się przejść i zobaczyć np. stary Ratusz albo Muzeum Poczty Polskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 13 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Większość zabytków i ciekawych miejsc jest na Głównym Mieście. Stare Miasto jakoś specjalnie dupy nie urywa, ale jest tuż obok więc oczywiście można się przejść i zobaczyć np. stary Ratusz albo Muzeum Poczty Polskiej. Wiem o co Ci chodzi i masz rację ale dla przyjezdnych określenie Główne Miasto może być mylące więc z premedytacją napisałem o "Starym". Zwróć uwagę, że nawet trójmiasto.pl podaje błędną nazwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi