ignazz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 a gramy w kosza?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 a gramy w kosza?> można rozważyć, pogoda w sobotę zapowiada się super (27C wg prognoz) tylko jest taki problem, że po czymś takim trzeba wziąć prysznic i nie wiadomo czy każdy będzie miał taką możliwość, bo pójście od razu po koszu na popijawę to raczej średni patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Niestety odpadam;/, ale bawcie się zacnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) można rozważyć, pogoda w sobotę zapowiada się super (27C wg prognoz) tylko jest taki problem, że po czymś takim trzeba wziąć prysznic i nie wiadomo czy każdy będzie miał taką możliwość, bo pójście od razu po koszu na popijawę to raczej średni patent Kupi się po 0,2 wódki, wyleje na siebie i problem śmierdzenia potem w moment zniknie, a i zarazki się pozabija. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Proponuję soplice pigwe. Ładna karnacji w bonusie.... To ilu nas bo na razie widzę rezygnację same. Zaraz wyjdzie ze w piątek 2 osoby nie dojdą i znowu picie będzie w 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) RappaR będziesz w piątek? Jak tak to będzie nas pięciu z Tobą Ignazz. W sobotę mają dobić BC, Orzeł i Kondzio. Wiem, że frekwencja nie powala no, ale nie mam na to wpływu. Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Jeśli mnie Ignazz nocuje to będę. Jak nie to w sob wbijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jako bazę wypadową proponuje Chłodna 25 (róg Zelaznej) Fajny lokal - mamy tam stolik 8 osób na sobotę i jest taka zaletą ze na przeciw jest pijalnia wódki system 5/10PLN z większą ilością zarcia za tanioszke. Co do noclegu to dam znać na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jako bazę wypadową proponuje Chłodna 25 (róg Zelaznej) Fajny lokal - mamy tam stolik 8 osób na sobotę i jest taka zaletą ze na przeciw jest pijalnia wódki system 5/10PLN z większą ilością zarcia za tanioszke. Co do noclegu to dam znać na PM Czyli tam gdzie spotkaliśmy się na początku roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jako bazę wypadową proponuje Chłodna 25 (róg Zelaznej) Fajny lokal - mamy tam stolik 8 osób na sobotę i jest taka zaletą ze na przeciw jest pijalnia wódki system 5/10PLN z większą ilością zarcia za tanioszke. Co do noclegu to dam znać na PM Uzbierałem kilka 5 złotówek, więc wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Tak. Tam. Ja będę w sobotę. W puatek jednak poza wawa ale specjalnie przyjadę na sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja wynajmuje w Wawie centrum i mogę komuś dać nocleg/prysznic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 to co robimy tylko sobotę? o której start aby o 18:00 nie być nieżywym? Chłodna 25 pasuje wszystkim? tam rozpoczniemy a potem przeniesiemy się do wódeczki...... jest jakiś meczyk to potem jak się włączy szwendacz pójdziemy do Championa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wbił bym się w końcu i poznał na żywo nie które mordy, ale ten weekend ewidentnie mi nie pasi. Nie zapomnijcie o relacji na żywo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 to co robimy tylko sobotę? o której start aby o 18:00 nie być nieżywym? Chłodna 25 pasuje wszystkim? tam rozpoczniemy a potem przeniesiemy się do wódeczki...... jest jakiś meczyk to potem jak się włączy szwendacz pójdziemy do Championa ... Pasi, godzinę ustalę z resztą na fejsie, Orzeł już o 13 wpada do mnie do hotelio. Na chłodnej to tak min 17 chyba? Dam tutaj jutro cynk co i jak. Meczu niestety nie ma, no chyba, że kopana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 17:00 OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zmieniamy na 18 Iggy i reszta - ok 14-15 rzutówka pod PeKiNem ktoś się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Dajcie ktoś na priv kontakt do siebie. Pekin o ten na Pradze chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Będę 12:40 na dworcu centralnym, więc zbierzcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi