LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) okej Misie z moich wstępnych oględzin wychodzi na to, że większości pasuje termin - 20 sierpień (wg. kalendarza Elwóda) rzucam temat i liczę, że większości podpasuje, niestety nie da się pewnie zgrać wszystkich, ale takie życie no pisać kto chętny na przyjazd do Stolycy Edytowane 16 Czerwca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 20 sierpień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 im in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 im out - 8 dniowy obóz ze studiów muszę zaliczyć, zaczyna się 20ego, przykro mi Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Chce do Londynu polecieć ale mogę do 20 przebumelować. Wstawiać już bigos? 2-3 osoby mogę przenocować ale pierwszeństwo ma stara gwardia. Ps. Edit. Oczywiście poza fanka Dallas mavs co była na forum kiedyś. Wtedy bigos nie dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Czy to dla old members only? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 remember take bimber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 To jak, kto się pisze na sto procent na tego 20 sierpnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 a jest taki alkohol 100%? To jak, kto się pisze na sto procent na tego 20 sierpnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Prawie .http://www.akwawit.com.pl/media/__gallery/8B8E2-CECD67B-43B9-1BE9-7A5D98D72D37/E753A-7B54331-9F66-F822-BC4C2B297108.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Termin jest zaklepany. Poza stałą grupą zlotową chęć przyjazdu wyraził jak narazie BC i właśnie Reikai. Mamy ponad miesiąc sporo czasu na następne zgłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Chcialbym tez dolaczyc jeszcze nie bylem na zadnym zlocie a sporo siedze na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 To dołączaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Przynajmniej sam nie bede wracał jak sie Rapparek znowu straci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Przynajmniej sam nie bede wracał jak sie Rapparek znowu straci Albowiem powiadam was, że pochwalebi będą Ci co się zgubili, a znaleźli się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Albowiem powiadam was, że pochwalebi będą Ci co się zgubili, a znaleźli się widzę,że już trenujesz, pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) dobra czas zacząć to już ogarniać, bo zostało trzy tygodnie, a pewne rzeczy trzeba dograć Na dziś dzień chęć przyjazdu/przyjścia wyrazili LBS Elwood Orzeł mac Ignazz tegotamtego BC Qooniu RappaR january Reikai poza pierwszym miejsce kolejność przypadkowa osobiście przyjeżdzam już 19-go aby na luzaku nastawić się na sobotni wieczór, tak było w tamtym roku, tak zrobię i teraz każdy kto chce przyjechać/spotkać się już w piątek może to zrobić, nie ma przeszkód zarezerwowałem już sobie Hotel Ibis na Starym Mieście w cenie 280zeta za dwie noce (jest klima) myślę, że to uczciwa kwota jeśli jednak przyjezdni będą chcieli wynająć jakiś przykładowo pokój/apartament zawsze mogę z hotelu zrezygnować co robimy w sobotę? dużo zależy od pogody, ale trzeba wierzyć, że będzie niegorsza nic rok temu - czy znowu chlańskie w plenerze czy kminimy nad innymi opcjami - sprawa do dogadania -- gramy w basket? bardzo proszę osoby z listy o potwierdzenie przyjazdu, oraz innych zainteresowanych o wpisywanie się na powyższą Edytowane 26 Lipca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Signed. Wiezadło powoli dochodzi do siebie, pogralbym trochę. Tylko wtedy musowo jakis prysznic zeby tylek obmyc, po jak bedzie taka pogoda jak rok temu to po meczyku nawet menele będą od nas spier.lac. A jako ze czlowiek niewybredny jestem, szamka+wodeczka nad Wisłą mi pasuje. Ale jak ktos ma jakis inny plan to nie widze problemów. Byle mnie od Elwooda w tym roku izolowac. A, z Macem zapraszamy sympatykow roto. Grube dyskusje (i deale w Dynasty) sie szykują w tę sierpniową noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Nie lepiej poszukać jakiegoś apartamentu? Ja bym się złożył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi