Elwood Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Zakłady, plejoffy, nowi użytkownicy, generalnie nuda Ciepło się robi, trza to opić Żadne sale, baskety i inne pierdy "a może domek wynajmijmy". Żadnych domków czy namiotów pedały 1 dzień, w sumie 1 wieczór i jedna noc. Przyjazd do Wawy, część gdzieś siedzi, pije kieliszki, siedzi w telefonach. Potem przenosiny nad Wisłę, dynx, ja się całuję z chodnikiem, potem hambuxy nocne i Rpr gubi telefon. Proste Jak jesteś niepełnoletni - nie jesteśmy z obyczajówki, polejemy Ci. A jak komuś nie pasuje to fpisdu niech spada. Nie ma dyskryminacji, każdy przy alko jest równy. Wiadomo,tyramy,płacimy alimenty i ciągniemy na rogu, więc dni powszednie odpadają. Sobota to dobra opcja. I teraz tak: żeby to miało sens, powinno być osób tak zacnie z 8-9 minimum jak ktoś mi obieca grilla a ja potem przyjadę o pustym maćku i będę zalewał pustostan to się wkurwię jak ktoś obieca zdjęcia jw ciepło w nocy musi być, żadnego wilka do domu nie biorę - czyli pewnie lipiec sierpień terminy (jak kogoś worek swędzi to niech wskaże, który termin mu gra a który nie) 2 lipca jestem we Wro na IM 9 lipca Jarocin 16,23,30 lipca jeszcze jest spoko 6 sierpnia spoko, przed moimi urodzinami to mam pite za fryko 13 sierpnia pewnie stawiam namiot gdzieś na bagnach w warmińsko-mazurskim 20,27 sierpnia spoko A jak ktoś będzie płakał, że jeszcze dużo czasu, mam dobrą wiadomość. Więcej czasu do spotkania = więcej czasu do ćwiczenia przełyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 No dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 I namówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Zakłady, plejoffy, nowi użytkownicy, generalnie nuda Ciepło się robi, trza to opić Żadne sale, baskety i inne pierdy "a może domek wynajmijmy". Żadnych domków czy namiotów pedały 1 dzień, w sumie 1 wieczór i jedna noc. Przyjazd do Wawy, część gdzieś siedzi, pije kieliszki, siedzi w telefonach. Potem przenosiny nad Wisłę, dynx, ja się całuję z chodnikiem, potem hambuxy nocne i Rpr gubi telefon. 2 lipca jestem we Wro na IM 9 lipca Jarocin 16,23,30 lipca jeszcze jest spoko 6 sierpnia spoko, przed moimi urodzinami to mam pite za fryko 13 sierpnia pewnie stawiam namiot gdzieś na bagnach w warmińsko-mazurskim 20,27 sierpnia spoko A jak ktoś będzie płakał, że jeszcze dużo czasu, mam dobrą wiadomość. Więcej czasu do spotkania = więcej czasu do ćwiczenia przełyku Mało wiślane rejony wybierasz a poważnie to na jaki grzyb Wawa? Śmierdzi to to wódka ciepła to już lepiej Poznań - ładne miasto piękni ludzie --- łańcuchom sprawdzamy ausswesy czy jak to się zwie... No i tu masz Maltę tu nikogo nie zdziwi że pocałujesz chodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Yep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Yep Co yep? A do Sopot to się nie chciało mimo, iż deklaracja była? Myslisz że Ciebie nie widzielismy jak zasuwasz motorówką, a jak machalismy Tobie abyś podpłynął to ześ zakręcił 180stopni i tyle Omal żes się nie wytaczkował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Jebac wawe, w tym roku Śląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 16 lipca i jestem w końcu obecny na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Bardzo możliwe, że jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Wpadne, zbijemy piątke czy raczej będę się musiał bronić przed wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 W sumie to jaki jest termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 c*** wi, może ta druga połowa sierpnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 16 lipca wracam z obozu w Sopocie więc będę w pociągu do Kielc chyba jak będzieta chlali alkohole. Nigdy się k**** nie załapię. Nie żeby spotkanie forumowe nie było priorytetem ale życie to jednak skurwiel jest.4-16.07 jestem w Sopocie, trochę żeby się pochwalić piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Również jestem za drugą połową sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Urlopuje się żwe stolicy w drugim i trzecim tyg sierpnia, więc inne terminy mi na te chwilę pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 8-22 sierpnia wchodzę w to jak w masło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 stykamy sie na jakis mecz finalow w wwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 stykamy sie na jakis mecz finalow w wwa? KarSp, któremu konto nie działa, pyta gdzie chcesz oglądać. Jakby co to on jest chętny, najlepiej po 13.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 wtedy już mnie nie będzie w Polsce do 8 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja tez tak po 10-ym sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi