ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ja tez 50 lub 100 na raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 jak ktoś nie wierzy w Wizards to proszę dać cynk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 LBS, ten mvp bedzie ogloszony dopiero na tej gali? czy bedzie znany wczesniej, a tylko wreczenie nastapi pozniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 LBS, ten mvp bedzie ogloszony dopiero na tej gali? czy bedzie znany wczesniej, a tylko wreczenie nastapi pozniej? nie rozumiem dlaczego jestem adresatem tego pytania, ale z tego co słyszałem to mvp ogłoszą dopiero w czerwcu: For fans who have been dialed in to the amazing 2017 NBA MVP race there is good and bad news. First the bad news, fans will have to wait until a brand new NBA award ceremony Monday, June 26, 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 dobra ignazz klepniete za 100 i zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Goood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Wizards w ECF o 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mentor Opublikowano 10 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wiosna, hej cześć i witam. Cytat tylko dla oznaczenia/powiadomienia. Trochę to trwało bo chciałem wszystko porządnie załatwić, ale ogarnięte. https://ibb.co/cFMcGQ https://ibb.co/kY6Ni5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Me Cytat tylko dla oznaczenia/powiadomienia. Trochę to trwało bo chciałem wszystko porządnie załatwić, ale ogarnięte. https://ibb.co/cFMcGQ https://ibb.co/kY6Ni5 Mega props, na e-nba jak widać fajnie też i przegrać zakład, szacuneczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 kto się ze mną zakładał o mine-tę w PO przed sezonem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 kto się ze mną zakładał o mine-tę w PO przed sezonem??? nie wiem kto się zakładał, ale ten avatar, chłopie nie idz tą drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 ktoś musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) a co do tego zakładu: http://www.e-nba.pl/topic/4793-zakłady-nba-20162017/?p=449937 skopiuj cały link, bo nie śmiga Edytowane 15 Maja 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 dziękiczyli@julekstep @luki mamy nieuregulowany zakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 O Jezu drogi, ile mnie nie było! Pewnie mało kogo obchodzi czemu i wielu postawiło na mnie krzyżyk jak na zwykłym oszuście? Nie będę Wam moich prywatnych wynaturzeń sprzedawał (chyba że ktoś bardzo chce poznać tajniki ponad rocznej nieobecności? ) Ale wreszcie jestem! A że człek ze mnie honorowy to przypominam się z zaległymi zakładami z sezonu zdaje się 2015/2016!!! zaphod, Józek, czy ja tylko Wam jestem winny hajs czy komuś jeszcze? Zgłaszać się ludziska, napiszcie, przypomnijcie, co komu i za co. Ja pamiętam tę dwójkę chyba za obstawianie bilansu Lakers 15/16, choć nie jestem jej pewien i liczę na szczerość w temacie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 o k****, tego się nie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Święty Mikołaj przybył w maju... Będzie na flaszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 dzięki czyli @julekstep @luki mamy nieuregulowany zakład Potwierdzam otrzymanie przelewu i to z bonusem fxowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 dzięki czyli @julekstep @luki mamy nieuregulowany zakład W którą stronę poszedł ten zakład i o ile był? ;] Btw ma ktoś ochotę na zakład, że Cavs wygrają co najmniej 2 mecze w finale? Ja mówię że wygrają. O stóweczkę powiedzmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 W którą stronę poszedł ten zakład i o ile był? ;] Btw ma ktoś ochotę na zakład, że Cavs wygrają co najmniej 2 mecze w finale? Ja mówię że wygrają. O stóweczkę powiedzmy. skoro dali rade 2 lata temu to czemu nie mieliby dać rady teraz? na moje to matematyka mówi, ze żeby wejść w taki zakład musiałbyś napisać co najmniej 3 mecze.. tez chętny na zaklad jesli ktos tu liczy na <6 spotkan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi