havlicek Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dotychczas nie udzielałem się w temacie zakładów, ale dla większej przyjemności z meczów proponuję na początek o skromne 50 pln, że Celtics będą mieli HCA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 przecież to pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 przecież to pewniak Też tak uważam, ale liczyłem na hejterów C's. :P Może ktoś bardziej rozeznany jest w stanie wskazać serwis, gdzie można grać tego typu zakłady, a nie tylko wyniki meczów, czy typowanie mistrza/mvp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Też tak uważam, ale liczyłem na hejterów C's. :P Może ktoś bardziej rozeznany jest w stanie wskazać serwis, gdzie można grać tego typu zakłady, a nie tylko wyniki meczów, czy typowanie mistrza/mvp? wg większości buków Cs są 4-6 ekipą do majstra, więc wątpie aby typ na hca był w ogóle dostępny a jeśli już to guzik na tym zarobisz Edytowane 13 Września 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 ok Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wejdę w zakład, żę Buddy Hield lub Embid wygrywają roty. Konkurent typuje swoich grajków za wyjątkiem tej dwójki (np Dunn - Simmons, Simmond Ingram) itp. 100zł na żarcie dla psów/kotów na schronisko na Paluchu (może być inne, ale te znam). Van, Kore, Puzon, anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 bylby ktos zainteresowany zakladem tresci: "nets nie beda ostatnia druzna nba regular season"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 A chuy, ja mogę. #TeamSixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 tylko bez zadnych warunkow trejdy polamania sie itp, podaj kwote i mozemy klepnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Proponuję symboliczne 100 PLN, mam już inny zakład w realizacji więc bez szarżowania. Bez warunków, bilans po zakończeniu RS i tyle. Typuję, że Nets będą najgorsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Kończąc aferę PTB champion kupon z kursem 100:1 poszedł zgodnie z prawem pl w STS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Lepszy bilans po RS. Ja mówię Knicks, ktoś mówi Bulls. Symbolicznie za stówkę na konto jakiejś fundacji.Ktoś chętny? Edytowane 21 Października 2016 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Co Wy macie z tymi fundacjami czy schroniskami? Zwykle zakłady są juz niemodne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Żeby te pieniądze jeszcze szły na potrzebujących. Trzeba opłacić urzędników tam pracujących, prowadzący fundacje Tez chce swoją dole. Dobrze wogole będzie jak 40 zł z tych 100 pójdzie na zwierzaki czy potrzebujących, ale fakt liczą się intencje. Każdy może przecież prywatnie przelać na fundacje nic nie stoi na przeszkodzie. Ja mimo że jestem raczej plebsem co jakiś czas wpłacę coś na zwierzaki,(nie wiem nawet ile % idzie na te zwierzaki) ale jak się zakładam to chce wybrać cel na jaki przeznacze kasę, zostawmy rozporządzenie nieswoich pieniędzy rządom. Sam bym wszedł w ten zakład ale wytypować zwycięzcę chi nyk to jak rzut moneta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Żeby te pieniądze jeszcze szły na potrzebujących. Trzeba opłacić urzędników tam pracujących, prowadzący fundacje Tez chce swoją dole. Dobrze wogole będzie jak 40 zł z tych 100 pójdzie na zwierzaki czy potrzebujących, ale fakt liczą się intencje. Każdy może przecież prywatnie przelać na fundacje nic nie stoi na przeszkodzie. Ja mimo że jestem raczej plebsem co jakiś czas wpłacę coś na zwierzaki,(nie wiem nawet ile % idzie na te zwierzaki) ale jak się zakładam to chce wybrać cel na jaki przeznacze kasę, zostawmy rozporządzenie nieswoich pieniędzy rządom. Sam bym wszedł w ten zakład ale wytypować zwycięzcę chi nyk to jak rzut moneta. Widziałem gdzieś na forumku fotki z karmą i paragonem, żeby właściciel fundacji coś uszczknął musialby odsypać, sprzedać albo nakarmić swojego pupila To też jest wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Hmm nie lepiej dac kasę na jakiś sierociniec albo inne leczenie dzieci a nie na zwierzęta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nie lepiej klasycznie wygrana przelać do kieliszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 hmm, westbrook mvp sezonu jak na moje, ktos wejdzie? warunek: zagra 80% spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Stawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi