Raven2156 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Boston na 4 miejscu jesli chodzi o mistrza wg buków Say what? Zapodasz linkiem Fudżi? Chętnie przeczytam typy bukmacherskie, bo coś mi się nie chce wierzyć.. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucero Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 W tym linku Stevena właśnie tak było. Sam się zdziwilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A co w tym dziwnego bo nie rozumiem zbytnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A co w tym dziwnego bo nie rozumiem zbytnio? nie mistrza Wschodu, tylko mistrza NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 No, 4 miejsce na mistrza nba. Dalej nie czaję. Sas GSW Cavs. Kogo tam niby brakuje przed Bostonem? Tylko błagam, nie piszcie że LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja tego nie napisalem jako ironia, niedowierzanie czy zdziwnienie. Sam kibicuje Celtom juz jakies 7 lat no i wkoncu bukmacherzy dostrzegli potencjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 No, 4 miejsce na mistrza nba. Dalej nie czaję. Sas GSW Cavs. Kogo tam niby brakuje przed Bostonem? Tylko błagam, nie piszcie że LAC. Utah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja tego nie napisalem jako ironia, niedowierzanie czy zdziwnienie. Sam kibicuje Celtom juz jakies 7 lat no i wkoncu bukmacherzy dostrzegli potencjalA to wybacz, w sumie podobny staż mamy, pjoona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Minny z Thibsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 a propos minny ponawiam propozycje zakladu, ze TW wchodza do poi druga sprawa, ignazz nie rozliczyl sie z zakladu, nie polecam tego uzytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) a propos minny ponawiam propozycje zakladu, ze TW wchodza do po i druga sprawa, ignazz nie rozliczyl sie z zakladu, nie polecam tego uzytkownika ja mogę w sumie - tylko kwestia warunków (oby jak najmniej - KAT/Wiggins min 120 gier łącznie?) i tak o stówkie max, bo mi żona zabrania :> Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ja mogę w sumie - tylko kwestia warunków (oby jak najmniej - KAT/Wiggins min 120 gier łącznie?) i tak o stówkie max, bo mi żona zabrania :> ok gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 zaklepane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Kulfon, przyjmujesz więcej zakładów? Jak coś ja chętnie tylko najlepiej "na sucho" bez żadnych warunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 i druga sprawa, ignazz nie rozliczyl sie z zakladu, nie polecam tego uzytkownika serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Mam zaległość w zakładach? Proszę o numer konta na pm i kwotę bo chyba przegranej nie rozliczylem. Dajesz kulfon i przepraszam jeżeli zawalilem I aby pochwalić pracę moda dostałem pm także od elaja Kasa wyjdzie od razu. W sam raz aby zrobić blitzkrieg Edytowane 1 Września 2016 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 przelew poszedł więc wypada tylko przeprosić że zapomniałem uregulować pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Kulfon, przyjmujesz więcej zakładów? Jak coś ja chętnie tylko najlepiej "na sucho" bez żadnych warunków. moge wejsc, ale tylko z warunkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 moge wejsc, ale tylko z warunkami To o stówkę z takimi warunkami jak julek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi